Nangtukeun Résistansi sareng Pangrojong sareng Calculator Pivot Points Thomas DeMark

8 Agustus • Kalkulator Forex • 37324 Tampilan • 5 Komentar ngeunaan Nangtukeun Résistansi sareng Pangrojong sareng Calculator Pivot Points Thomas DeMark

Poin pangsi intina resistansi sareng dukungan sareng aya sababaraha kalkulator titik pangsi anu parantos dikembangkeun pikeun nangtoskeun poin pangsi ieu. Nanging, ampir sadaya kalkulator titik pangsi anu katinggaleun indikator sareng cacat ku kagagalanna pikeun ramalan tren ka hareup.

Tahanan tradisional sareng garis dukungan ditarik ku cara ngahubungkeun puncak sareng handapeun sareng ngalegaan garis payun pikeun ngaramal gerakan harga kahareup. Nanging, cara tradisional ieu henteu objéktif sareng langkung ambigu. Upami anjeun naros ka dua jalma anu béda ngagambar résistansi atanapi garis dukungan, anjeun bakal ngagaduhan dua garis trend anu béda. Ieu kusabab masing-masing jalma gaduh cara anu béda dina ningali hal. Metodeu Tom Demark mangrupikeun cara saderhana pikeun langkung akurat ngagambar garis tren nyaéta garis dukungan sareng résistansi.

Kalayan padika Tom Demark, gambar garis tren janten langkung obyektif sareng akurat nangtoskeun titik mana anu nyambungkeun kanggo ngadukung garis dukungan sareng perlawanan. Béda sareng kalkulator titik pangsi sanés anu tiasa nyusun garis horisontal ngalambangkeun résistansi sareng titik dukungan, metode DeMark nangtoskeun mana titik anu bakal nyambungkeun pikeun ngagambarkeun résistansi sareng dukungan ogé ramalan arah harga ka hareup.

Metodeu Tom Demark nempatkeun langkung beurat kana data anu paling anyar tibatan dinamika harga sési dagang sateuacana. Garis tren diitung sareng ditarik ti katuhu ka kénca tibatan metode kénca ka katuhu tradisional padamelan ku kalkulator titik pangsi sanés. Sareng, tibatan méré tag résistansi sareng pangrojong salaku R1 sareng S1, De Mark masihan tanda éta salaku titik TD nyauran garis anu nyambungkeun aranjeunna salaku garis TD.

DeMark nganggo naon anu disebatna salaku kriteria bebeneran anu intina asumsi dasar numana poin TD ditangtoskeun ditangtoskeun. Kriteria bebeneran DeMark sapertos kieu:

  • Titik pangsi harga paménta intina handap tina bar harga sési ayeuna kedah langkung handap tibatan harga panutup tina dua batang sateuacanna sateuacanna.
  • Poin pangsi harga suplai intina luhur tina bar harga sési ayeuna kedah langkung luhur tibatan harga panutupan dua batang sateuacanna sateuacanna.
  • Nalika ngitung tingkat garis TD sateuacanna pikeun titik pangsi harga Permintaan, harga panutup bar salajengna kedah langkung luhur tibatan garis TD.
  • Nalika ngitung tingkat tumiba TD-line pikeun harga Pivot point pivot, harga panutup bar salajengna kedah langkung handap tina garis TD.

Kriteria anu ditetepkeun di luhur tiasa janten rada ngabingungkeun dina awalna tapi maksudna pikeun nyaring garis anu ditarik dumasar kana rumus DeMark dina ngitung résistansi sareng dukungan atanapi poin pangsi:

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Formula DeMark sapertos kieu:

DeMark ngagunakeun nomer sihir X pikeun ngitung tingkat résistansi luhur sareng dukungan handap.
Anjeunna ngitung X sapertos kieu:

Upami Tutup <Buka maka X = (Luhur + (Rendah * 2) + Tutup)

Upami Tutup> Buka maka X = ((Tinggi * 2) + Lemah + Tutup)

Upami Tutup = Buka maka X = (Tinggi + Lemah + (Tutup * 2))

Ngagunakeun X salaku titik rujukan, anjeunna ngitung résistansi sareng dukungan sapertos kieu:

Tingkat Résistansi Luhur R1 = X / 2 - Lemah
Pivot Point = X / 4

Tingkat pangrojong anu handap S1 = X / 2 - Tinggi

Komentar nu ditutup.

« »