Indikator Forex

  • Naha volatilitas penting dina Forex?

    Naon Likuiditas sareng kumaha béntenna sareng Volatility?

    29 Jun 20 • 943 Tampilan • Indikator Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Naon Likuiditas sareng kumaha béntenna sareng Volatility?

    Likuiditas mata uang nyaéta kamampuan pikeun gancang tukeur aranjeunna pikeun mata uang sanés. Likuiditas mangrupikeun alesan naha pasar forex kasohor di kalangan padagang. Tapi kumaha likuiditas tiasa mangaruhan dagang forex sareng kumaha béntenna sareng volatilitas? Di...

  • Kumaha carana nangtukeun pembalikan tren

    Kumaha carana nangtukeun pembalikan tren?

    25 Jun 20 • 1009 Tampilan • Artikel Artikel, Indikator Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Kumaha carana nangtukeun pembalikan tren?

    Dagang tren mangrupikeun salah sahiji bentuk dagang anu paling gampang sareng disarankeun pikeun pamula di pasar forex. Tapi aya kaayaan anu tangtu nalika tren mimiti ngarobah jalanna. Ieu nalika seuseueurna padagang karaos panik. Pikeun ngahindarkeun skénario ieu, anjeun ...

  • Indikator Forex Top na Naon Hartosna

    1 Jun 20 • 662 Tampilan • Indikator Forex komentar Pareum dina Indikator Forex Top na Naon Hartosna

    Forex mangrupikeun salah sahiji pasar anu paling teu stabil ayeuna, tapi éta henteu hartosna yén sistemna henteu lengkep ditebak. Nyatana, padagang Forex ngagunakeun indikator anu saé, nyayogikeun aranjeunna padoman anu caket-akurat ngeunaan kumaha pikeun neraskeun unggal perdagangan dina ...

  • 3 Fakta ngeunaan Indikator Forex Pangsaéna pikeun Scalping

    3 Fakta ngeunaan Indikator Forex Pangsaéna pikeun Scalping

    Sep 27, 12 • 4224 Views • Indikator Forex, Artikel Trading Forex 2 Komentar

      Éta henteu tiasa ditolak yén jutaan di panjuru dunya ayeuna milarian wéb pikeun indikator forex pangsaéna pikeun scalping. Mémang, jalma anu resep kéngingkeun ngalangkungan padagangan gancang ogé sadar yén mendakan tambihan platform dagang anu paling saé nyaéta ...

  • 3 Pilihan Indikator Forex anu Imut pikeun Pertimbangan pikeun Scalping

    Sep 27, 12 • 3531 Views • Indikator Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina 3 Pilihan Indikator Forex anu Imut pikeun Pertimbangan pikeun Scalping

    Saperti anu diarepkeun, jalma anu nembé ngamimitian ngusahakeun perdagangan mata uang gaduh hiji patarosan: naon indikator forex anu paling saé pikeun scalping? Mémang, jalma anu resep ngalengkepan dagang dina sababaraha detik kedah hariwang ngeunaan kaandalan ...

  • Ulikan Multi-Facet ngeunaan Indikator Stokastik

    Sep 24, 12 • 7369 Views • Indikator Forex, Artikel Trading Forex 9 Komentar

    Sacara sederhana, indikator stokastik aka osilator stokastik nuduhkeun sareng maca momentum aset anu tiasa ngarujuk kana gerakan luhur atanapi kahandap. Teras, anggo data ieu pikeun nangtoskeun titik dimana moméntumna bergeser kusabab harga ...

  • The Naon Kunaon sareng Kumaha Indikator Stokastik

    The Naon Kunaon sareng Kumaha Indikator Stokastik

    Sep 20, 12 • 2474 Views • Indikator Forex, Artikel Trading Forex 1 Comment

    Pasar devisa kacida cair sareng teras-terasan turun naek. Supados hiji jalmi ngasilkeun artos tina anu sami kedah nangtoskeun naon sareng iraha trend ka luhur atanapi ka handap bakal kajantenan sareng tumerapna pas sami kajadian. Salah sahiji cara maca ...

  • Nyaluyukeun setelan Alligator Oscillator anjeun

    24 Jul 12 • 3198 Pintonan • Indikator Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Nyaluyukeun Setélan osigator Alligator anjeun

    Dina raraga leres nafsirkeun sareng ngartos indikator buaya, padagang forex kedah ningali sacara caket kana sinyalna. Kaparigelan ieu kedah dicadangkeun ku pangalaman anu cekap sabab maca anu leres penting pikeun nyiptakeun strategi anu saé. Mimiti ...

  • Téhnik dina Nganggo Alligator Oscillator dina Forex Trading

    24 Jul 12 • 2774 Pintonan • Indikator Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Téhnik Nganggo Alligator Oscillator dina Forex Trading

    Osilator buaya mangrupikeun indikator paling saderhana anu tiasa anjeun pelajari sareng dianggo dina dagang anu saleresna. Éta diwangun ku tilu garis anu ngagambarkeun tilu rata-rata pindah. Rata-rata ieu nunjukkeun sababaraha parameter anu kapendak mangpaat dina ...

  • Alligator Oscillator Dijelaskeun

    24 Jul 12 • 2774 Pintonan • Indikator Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Alligator Oscillator Dijelaskeun

    Gumantung kana pilihan atanapi karesep padagang, aya seueur jinis osilator pikeun dipilih. Éta datang dina nami anu béda sareng masing-masing didukung ku tujuan sareng alesan anu unik. Masing-masing panyipta osilator ngagaduhan visi anu béda ...