Bantahan

Inpormasi anu aya dina blog.fxcc.com ngan ukur pikeun tujuan inpormasi umum. Inpormasi disayogikeun ku blog.fxcc.com sareng nalika urang ngupayakeun nyimpen inpormasi up to date sareng leres, urang henteu ngagambarkeun atanapi ngajamin nanaon, dikedalkeun atanapi tersirat, ngeunaan kasampurnaan, akurasi, reliabilitas, kasaluyuan atanapi kasadiaan kalayan hormat ka blog.fxcc.com atanapi inpormasi, produk, jasa, atanapi grafik anu aya dina blog.fxcc.com pikeun kaperluan naon waé. Sagala kapercayaan anu anjeun tempatkeun dina inpormasi sapertos kitu aya résiko anjeun nyalira.

Henteu aya anu bakal nanggungjawaban kanggo karugian atanapi karusakan kaasup tanpa watesan, karugian atanapi karusakan sacara teu langsung atanapi akibat, atanapi karugian atanapi karusakan naon waé anu timbul tina kaleungitan data atanapi kauntungan anu timbul tina, atanapi anu aya hubunganana sareng, panggunaan blog. fxcc.com.

Ngaliwatan blog.fxcc.com anjeun tiasa ngaitkeun kana halaman wéb anu sanés dina kakawasaan blog.fxcc.com. Kami henteu ngagaduhan kendali kana alam, kontén sareng kasadiaan situs-situs éta. Kalebetkeun tautan naon waé henteu kedah hartosna saran atanapi ngadukung pandangan anu dikedalkeun di jerona.

Sagala usaha dilakukeun pikeun ngajaga blog.fxcc.com tetep sareng lancar. Nanging, blog.fxcc.com henteu ngagaduhan tanggel waler pikeun, sareng moal nanggungjawaban, blog.fxcc.com samentawis teu aya kusabab masalah téknis di luar kadali urang.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *


*