Harita pasar

  • Analisis Téknis Forex GBPUSD

    Analisis Téknis & Pasar Forex: April 02 2013

    2 Apr 13 • 3006 Tampilan • Harita pasar komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: April 02 2013

    2013-04-02 06:00 GMT Spanyol bakal ngarévisi handap ramalan PDB 2013 na ka -1.0%; Negosiasi target defisit énggal Spanyol ngabahas sareng serikat Éropa target defisit anggaran 2013 énggal sakitar 6% PDB, target ayeuna 4.5%, numutkeun ka Reuters ...

  • Review Pasar FXCC Juli 27 2012

    27 Jul 12 • 2871 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum dina FXCC Market Review Juli 27 2012

    Pasar AS ditutup kamari langkung luhur, teu malire laporan pangasilan anu goréng sareng data ékonomi sanés, saatos Présidén ECB Draghi, dina pidato anu diatur dina London, nyatakeun yén ECB moal cicing waé sareng ngantepkeun union moneter runtuh. Anjeunna nyatakeun yén ...

  • Review Pasar FXCC Juli 26 2012

    26 Jul 12 • 3052 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum dina FXCC Market Review Juli 26 2012

    Pasar AS réngsé campuran diantara seueur berita panghasilan saatos ngalih langkung handap dina tilu sesi sateuacana. Kinerja campuran di Wall Street sumping nalika padagang nyerna hasil saparapat ti perusahaan ageung, kalayan warta anu nguciwakeun ...

  • Review Pasar FXCC Juli 25 2012

    25 Jul 12 • 2908 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum dina FXCC Market Review Juli 25 2012

    Saham Éropa ditutup rada handap Salasa nalika survey manufaktur sareng masalah Spanyol panginten peryogi bailout lengkep ditimbang. Saham AS gancang dicakar deui dina jam terakhir perdagangan dinten Salasa tapi masih réngsé langkung handap, kalayan Dow log ...

  • Review Pasar FXCC Juli 23 2012

    23 Jul 12 • 2996 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum dina FXCC Market Review Juli 23 2012

    Nomer Wall Street turun di akhir minggu saatos ngahasilkeun hutang pamaréntah Spanyol melonjak kana berita yén nagara éta bakal nyéépkeun taun payun dina resesi, ngaleungitkeun rally tilu dinten di pasar AS. Dow Jones ditutup 0.93%, indéks S&P 500 nyaéta ...

  • Review Pasar FXCC Juli 20 2012

    22 Jul 12 • 4880 Pintonan • Harita pasar 1 Comment

    Pasar Asia diperdagangkan dina catetan campuran kusabab kahariwang tina nambahan hutang zona Euro anu ngalambatkeun sadayana kamekaran ékonomi global. Sedengkeun di sisi anu sanésna, data anu henteu pikaresepeun ti Amérika Serikat tiasa nyorong Federal Reserve of US pikeun mutuskeun stimulus ...

  • Review Pasar FXCC Juli 19 2012

    19 Jul 12 • 3040 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum dina FXCC Market Review Juli 19 2012

    Pasar saham AS naék kamari, 18 Juli, dina warta hadé anu pikasieuneun ti Intel sareng dituturkeun ku pangasilan anu kuat di sakumna dunya. Saham AS dikengingkeun dinten Rebo, dijalankeun ku rally di saham téknologi sareng koméntar Pimpinan Federal Reserve Ben Bernanke, ...

  • Review Pasar FXCC Juli 18 2012

    18 Jul 12 • 2780 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum dina FXCC Market Review Juli 18 2012

    NYSE réngsé di daérah positip dinten Salasa saatos pasar mimitina narik deui dina dinten mimiti kasaksian pupuhu Federal Reserve Ben Bernanke ka Kongrés tapi teras pulih saatos anjeunna nyarioskeun perkawis kamajuan anu lambat dina ékonomi AS sareng pasar padamelan ....

  • Forex Trading Market Review 17 Juli 2012

    17 Jul 12 • 2740 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum ngeunaan Forex Trading Market Review 17 Juli 2012

    Wall Street didagangkeun langkung handap nalika S&P 500 sareng NASDAQ kaduana ngirimkeun hasil négatip. Katalitian éta nyaéta penjualan ritel AS négatip pikeun bulan berturut-turut katilu Juni, nunjukkeun yén PDB Q2 2012 tiasa kaganggu sacara bermakna - sareng Pupuhu éta ...

  • Tinjauan Pasar Global

    15 Jul 12 • 2848 Pintonan • Harita pasar komentar Pareum ngeunaan Global Market Review

    Saham AS réngsé dicampur dina saminggu, ngabalikeun karugian dina dinten terakhir dina saminggu, nalika rally di JPMorgan Chase & Co. sareng spekulasi Cina bakal ningkatkeun tindakan rangsangan pikeun masalah ngeunaan pendapatan sareng ékonomi global. JPMorgan ucul pikeun saminggu ...