News Forex

  • Tinjauan data AS diperkirakeun minggu ieu

    Tinjauan data AS diperkirakeun minggu ieu

    16 Mar 21 • 145 Tampilan • News Forex komentar Pareum ngeunaan Tinjauan data AS diperkirakeun minggu ieu

    Penjualan ritel Data na bakal diterbitkeun dina Salasa, 16 Maret, jam 12:30 GMT. Kami ngarepkeun sababaraha pangmayaran anu saderhana dina data penjualan ritel pikeun Pébruari saatos nyéépkeun paku dina bulan sateuacan. Cék langsung tina paket stimulus fiskal Désémber ngaduruk liang di ...

  • Dolar AS melonjak ka puncak 3-bulan

    Dolar AS melonjak ka puncak 3-bulan

    9 Mar 21 • 179 Tampilan • News Forex komentar Pareum dina Dolar AS naék ka puncak 3-bulan

    Anggota parlemén AS nyatujuan stimulus $ 1.9 triliun, sareng laporan pasar tenaga kerja AS, anu dileupaskeun dinten Jumaah, kuat. Nanging, sanaos kitu, penjualan diperhatoskeun dina pasar aset berisiko, janten dolar nuju nguat. Indéks dolar diperdagangkeun caket ...

  • Dolar naék satengahing optimismeu ékonomi

    Dolar naék satengahing optimismeu ékonomi

    5 Feb 21 • 275 Views • News Forex komentar Pareum dina Dolar naék di tengah optimismeu ékonomi

    Dinten Kemis, Dolar AS naék kana tingkat pangluhurna langkung ti dua bulan ngalawan Euro sareng Yen. Pesimismeu dina pandangan ékonomi AS lemah sateuacanna ngaleupaskeun data pasar tenaga kerja penting. GBP murag ngalawan Dolar AS tapi didagangkeun ...

  • Gangguan Eurozone beuki kuat!

    Gangguan Eurozone beuki kuat!

    4 Feb 21 • 254 Views • News Forex komentar Pareum dina turunna Eurozone beuki kuat!

    Turunna ékonomi di zona euro beuki parah dina Januari sabab pembatasan anu diperbarui tujuan pikeun ngabantosan panyebaran virus corona nyerang sektor jasa dominan blok éta. Kasus Coronavirus ningkat deui, sareng pamaréntah di ...

  • Naon ari Indéks Dolar?

    Biruang dolar mimiti lemah!

    3 Feb 21 • 285 Views • News Forex komentar Pareum dina Dolar biruang mimiti lemah!

    Dolar AS ngalih caket luhur tujuh minggu dinten Salasa, ngamodalan jual-saham dina Euro. Dinten sateuacanna, mata uang tunggal murag saatos larangan anu ditumpukeun pikeun merangan coronavirus ngirangan belanja konsumen di Jérman. The meresan posisi pondok dina ...

  • Lonjakan harga minyak tiasa lami-lami

    Lonjakan harga minyak tiasa lami-lami

    1 Feb 21 • 338 Views • News Forex komentar Pareum dina Lonjakan harga minyak tiasa lami-lami

    Harga minyak naék saatos mimiti lemah. Nanging, panyebaran vaksin coronavirus, inféksi énggal, sareng mendakan galur virus anyar janten kalangkang prospek paménta. Futures minyak mentah Brent naék 1% janten $ 55.57 per barel, sedengkeun ...

  • Emas pikeun neraskeun kauntungan dina minggu payun

    Emas pikeun neraskeun kauntungan dina minggu payun

    28 Jun 20 • 641 Tampilan • News Forex, emas komentar Pareum dina Emas pikeun neraskeun kauntungan dina minggu payun

    Gelombang coronavirus kadua di Amérika Serikat ningkat kasieunan diantara investor. Laporan NFP tiasa tenang atanapi ngagolkeun pasar. Aya kamungkinan kauntungan pikeun emas dina minggu katilu lempeng. Emas parantos mengaduk jabatanana anu luhur ku 1.3% dina saminggu ....

  • Kajadian résiko dina minggu payun

    Kajadian résiko dina minggu payun

    28 Jun 20 • 700 Tampilan • News Forex, Warta Perdagangan Panas, News Top komentar Pareum dina acara résiko dina minggu payun

    Gelombang coronavirus kadua di Amérika Serikat ningkat kasieunan diantara investor. Laporan NFP tiasa tenang atanapi ngagolkeun pasar. Ngaleupaskeun Data Nasional moal nyurung Aussie tina Jangkauan: Minggu payun dieusian ku data di Australia sareng investor ...

  • Virus Corona mangaruhan NFP anu bakal datang

    Virus Corona mangaruhan NFP anu bakal datang

    27 Jun 20 • 390 Tampilan • News Forex, Warta Perdagangan Panas komentar Pareum dina virus Corona mangaruhan NFP anu bakal datang

    Présidén Bank Federal Reserve Kansas City, Esther George, nyarioskeun dinten Kemis yén langkung seueur kamungkinan COVID-19 sumebar di Amérika Serikat sareng ieu nangtang pikeun ékonomi AS kecuali para ilmuwan ngembangkeun vaksin. Pamulihan lengkep ékonomi tina ...

  • Dolar sareng Emas guligah nalika virus corona ngamuk deui

    Dolar sareng Emas guligah nalika virus corona ngamuk deui

    26 Jun 20 • 533 Tampilan • News Forex, Artikel Trading Forex, Analisis Market, News Top komentar Pareum ngeunaan Dolar sareng Emas guligah nalika virus corona ngamuk deui

    Angka COVID-19 ningkat kalayan tingkat anu nyusahkeun di Amérika Kidul, sareng kaayaan pandemik ieu ngajantenkeun raos pasar raos. Mata uang sanés murag, tapi kontrasna, Dolar sareng emas gaduh pagelaran anu luar biasa. Tilu lapis ...