emas

  • Emas pikeun neraskeun kauntungan dina minggu payun

    Emas pikeun neraskeun kauntungan dina minggu payun

    28 Jun 20 • 641 Tampilan • News Forex, emas komentar Pareum dina Emas pikeun neraskeun kauntungan dina minggu payun

    Gelombang coronavirus kadua di Amérika Serikat ningkat kasieunan diantara investor. Laporan NFP tiasa tenang atanapi ngagolkeun pasar. Aya kamungkinan kauntungan pikeun emas dina minggu katilu lempeng. Emas parantos mengaduk jabatanana anu luhur ku 1.3% dina saminggu ....