Analisis fundaméntal

  • Dasar-dasar anu kalibet dina Dasar-dasar Perdagangan

    8 Mar 17 • 1660 Tampilan • Analisis fundaméntal komentar Pareum ngeunaan Dasar-Dasar anu kalibet dina Dasar-Dasar Perdagangan

    Éféktivitas analisis téknis parantos dibantah mangtaun-taun, jauh sateuacan aya penemuan seueur indikator téknis modéren anu ayeuna urang kenal. Sedengkeun arguménna ngacapruk sacara offline, jauh sateuacan puluhan rébu benang ...