Pelatihan Perdagangan Forex

  • Dasar-dasar anu positip pikeun ékonomi Amérika Serikat, gagal angkat indéks ekuitas AS, sabab dolar AS naék versus réncang utama na

    6 Mar 19 • 1195 Tampilan • Pelatihan Perdagangan Forex, Komentar Pasar, Call Roll Enjing komentar Pareum dina Dasar-dasar anu positip pikeun ékonomi Amérika Serikat, gagal angkat indéks ekuitas AS, sabab dolar AS naékna ngalawan réncang utama na

    Kalayan sadaya ketegangan politik geo nuju janten pusat sababaraha dinten terakhir sareng minggu-minggu ayeuna, padagang FX tiasa dihampura pikeun nyandak panon koléktif na tina bal, dina hubungan sareng kalénder ékonomi. Masalah pikeun USA ngeunaan: KTT Koréa Kalér ...

  • GPB / USD slumps salaku kontrak GDP Inggris sareng pamaréntah Inggris henteu aya kamajuan dina Brexit

    12 Feb 19 • 960 Views • Pelatihan Perdagangan Forex, Call Roll Enjing komentar Pareum ngeunaan GPB / USD slumps salaku kontrak GDP Inggris sareng pamaréntah Inggris henteu aya kamajuan dina Brexit

    Agénsi statistik Inggris, ONS, nyayogikeun statistik kejutan pikeun ékonomi Inggris dinten Senén énjing. Tumuwuhna PDB sumping dina -0.4% bulan dina bulan Désémber, leungit tina ekspektasi 0.00% kamekaran. Peryogi dicatet yén sacara sajarah, dina ékonomi ...

  • Tip sareng Téhnik Pelatihan Forex Pangsaéna

    Sep 27, 12 • 3575 Views • Pelatihan Perdagangan Forex komentar Pareum ngeunaan Tip Pelatihan sareng Téhnik Forex Pangsaéna

    Tulisan ieu ngagaduhan hiji tujuan anu saderhana pisan, pikeun nétélakeun ka anu maca sababaraha anu langkung penting atanapi sahenteuna tips main Forex sareng teknik latihan. Sawala bakal dibagi kana sababaraha jinis pendidikan Forex (sapertos Pendidikan perguruan tinggi, ...

  • Pendidikan Perdagangan Forex: Sadayana Ngahargaan Ragam Leres

    Sep 25, 12 • 4376 Views • Pelatihan Perdagangan Forex 1 Comment

    Saperti anu diarepkeun, padagang anu hoyong pisan henteu kaetang gaduh hiji patarosan dina waktos ayeuna: naon sumber pendidikan perdagangan forex anu pangsaéna? Nya, anu leres-leres ngalaman dina usaha tukeur-tukeur pasti bakal satuju yén sumber inpormasi anu pangsaéna ...

  • Tips dina Milih Sakola Forex

    Sep 25, 12 • 3403 Views • Pelatihan Perdagangan Forex komentar Pareum ngeunaan Tip dina Milih Sakola Forex

    Ayeuna, anjeun tiasa dididik kana sagala rupa. Kalayan bantosan Internét, anjeun tiasa milari pendidikan online, ngiringan sakola tradisional, bahkan kéngingkeun tutor pribadi. Pasar devisa henteu terkecuali tina masalah ieu. Ayeuna,...

  • Ngartos Konsep Slippage Forex

    Sep 23, 12 • 4014 Views • Pelatihan Perdagangan Forex 1 Comment

    Nalika forex slippage anjeun kedah ngalakukeun naon-naon. Anjeun henteu kedah ngan ukur nyarios enya pikeun tawaran harga calo anjeun sepanjang waktos sabab éta dilakukeun pikeun ngajantenkeun anjeun seueur karugian. Sabalikna, anjeun kedah terang kumaha ngantosan. Leres, ngantosan intina ...

  • Kengingkeun Paham Anu Hadé Pikeun Forex Ayeuna

    Sep 13, 12 • 2575 Views • Pelatihan Perdagangan Forex komentar Pareum ngeunaan Kéngingkeun Pamahaman Langkung Hadé Pikeun Forex Ayeuna

    Naon ari forex? Forex mangrupikeun istilah anu nyertakeun yén nalika anjeun naros ka saha waé pikeun penjelasan anu pasti ngeunaan naon éta, anjeunna ngaliwat seueur katerangan anu matak lieur tibatan ngajelaskeun naon anu dimaksud forex. Memang, forex sapertos kitu ...

  • Naha Salah Kedah Diajar Dagang Forex?

    24 Agustus 12 • 7116 Tampilan • Pelatihan Perdagangan Forex 3 Komentar

    Numutkeun ka para ahli dina bidang perdagangan pasar valuta asing, tujuh tina sapuluh padagang condong konsistén sareng repetitively kaleungitan artos. Alesan utama anu nyababkeun ieu nyaéta aranjeunna henteu masihan cekap usaha pikeun diajar dagang forex. Perdagangan Forex ...

  • Diajar Forex Trading - Top Forex Terminologies

    24 Agustus 12 • 3830 Tampilan • Pelatihan Perdagangan Forex komentar Pareum ngeunaan Diajar Forex Trading - Top Forex Terminologies

    Salah sahiji alesan kunaon jalma hoream diajar dagang Forex nyaéta kanyataan yén éta mangrupikeun konsép anu énggal pisan. Sanaos prosés na dasarna sami sareng perdagangan pasar saham, Forex nganggo istilah sareng kaayaan anu jauh tina naon anu biasa di ...

  • Dimana Pikeun Kéngingkeun Tip Dagang Forex Pangsaéna

    17 Jul 12 • 3245 Pintonan • Pelatihan Perdagangan Forex komentar Pareum ngeunaan Dimana Kamana Kéngingkeun Tip Dagang Forex Pangsaéna

    Kaéndahan téknologi modéren nyaéta ngagampangkeun komunikasi sareng ngajantenkeun seueur pisan inpormasi sayogi ku sadayana. Dina perdagangan valuta asing, téknologi modéren nawiskeun manpaat anu sami dina nyayogikeun tips forex anu pangsaéna pikeun padagang sadayana ...