Analisis Market

  • Dolar sareng Emas guligah nalika virus corona ngamuk deui

    Dolar sareng Emas guligah nalika virus corona ngamuk deui

    26 Jun 20 • 532 Tampilan • News Forex, Artikel Trading Forex, Analisis Market, News Top komentar Pareum ngeunaan Dolar sareng Emas guligah nalika virus corona ngamuk deui

    Angka COVID-19 ningkat kalayan tingkat anu nyusahkeun di Amérika Kidul, sareng kaayaan pandemik ieu ngajantenkeun raos pasar raos. Mata uang sanés murag, tapi kontrasna, Dolar sareng emas gaduh pagelaran anu luar biasa. Tilu lapis ...

  • UK FTSE 100 ngahontal 7,000 dina perdagangan énjing, dolar Aussie slip nalika ngawangun data nguciwakeun pasar

    4 Feb 19 • 889 Views • Artikel Trading Forex, Analisis Market, Komentar Pasar komentar Pareum dina UK FTSE 100 ngahontal 7,000 dina perdagangan énjing, dolar Aussie tergelincir nalika ngawangun data nguciwakeun pasar

    Indéks Inggris anu terkemuka FTSE 100, ngalanggar tingkat psyche kritis sareng cecekelan 7,000 salami bagian awal sési London dugi ka 7,040, tingkat anu henteu katingali ti mimiti Désémber 2018. Salami 2018 indéks ngancam ngalangkungan 8,000 .. .

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 13 Juni 2013

    Analisis Téknis & Pasar Forex: 13 Juni 2013

    13 Jun 13 • 2267 Tampilan • Analisis Market komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 13 Juni 2013

    2013-06-13 04:25 GMT IMF nyatujuan € 657 juta piutang bailout pikeun Portugal Dana Monetér Internasional (IMF) nyatujuan tranche katujuh tina bailout Portugal dinten Rebo sareng masihan nagara langkung seueur waktos pikeun ngahontal tujuan motong anggaran na. IMF ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 06 Juni 2013

    Analisis Téknis & Pasar Forex: 06 Juni 2013

    6 Jun 13 • 2591 Tampilan • Analisis Market komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 06 Juni 2013

    2013-06-06 04:20 GMT EUR Perdana pikeun Breakout on ECB Euro anu perdana pikeun breakout. Beda sareng pasangan mata uang utama sanés, EUR / USD diperdagangkan dina kisaran anu kawilang ketat salami sési Éropa sareng Amérika Kalér. Dina dasar téknis, pasangan mata uang ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 04 Juni 2013

    Analisis Téknis & Pasar Forex: 04 Juni 2013

    4 Jun 13 • 1983 Tampilan • Analisis Market komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 04 Juni 2013

    2013-06-04 03:20 GMT Fitch motong Siprus kana B-, pandangan négatip Fitch Ratings parantos nurunkeun rating standar penerbit mata uang asing Siprus jangka panjang ku hiji kedudukan ka 'B-' ti 'B' bari ngajaga pandangan négatip kusabab nagara urang ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 03 Juni 2013

    Analisis Téknis & Pasar Forex: 03 Juni 2013

    3 Jun 13 • 2244 Tampilan • Analisis Market komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 03 Juni 2013

    2013-03-06 06:18 GMT Tetep awas pasar minyak saatos pupusna Chavez Saatos berita berita ngeunaan présidén Vénézuéla Hugo Chavez pupusna, anu henteu aya pangaruh langsung dina pasar mata uang, padagang kedah, tetep waspada Minyak ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 04 Juni 2013

    Analisis Téknis & Pasar Forex: 30 Mei 2013

    30 Mei 13 • 10209 Tampilan • Analisis Market 1 Comment

    2013-05-30 04:30 GMT OECD: Ékonomi global maju dina sababaraha kagancangan Dina laporan Outlook Ékonomi dua taun na, diterbitkeun dinten Rebo, Organisasi Kerja Sama Ekonomi sareng Pangembangan ngirangan prospek pertumbuhan global janten 3.1% ti ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 29 Mei 2013

    29 Mei 13 • 4072 Tampilan • Analisis Market 1 Comment

    2013-05-29 02:40 GMT EUR Succumbs to Naik dina Hasil Panghasilan AS pikeun dolar AS nyimpen tekanan dina euro sareng sadaya mata uang utama salami sési Amérika Kalér. Antara recovery di saham AS sareng gelombang ngahasilkeun AS, dolar mangrupikeun ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 28 Mei 2013

    Analisis Téknis & Pasar Forex: 28 Mei 2013

    28 Mei 13 • 4206 Tampilan • Analisis Market komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 28 Mei 2013

    2013-05-28 03:25 GMT Saatos badai Sapertos minggu kamari anu volatilitas di pasar Jepang nunjukkeun bank sentral henteu ngagaduhan jalan masing-masing. Hanjakalna pikeun Jepang résiko tetep yén anu nyieun kawijakan ngadorong ngahasilkeun anu langkung luhur tanpa dibarengan ku pertumbuhan, ...

  • Analisis Téknis Forex EURUSD

    Analisis Téknis & Pasar Forex: 27 Mei 2013

    27 Mei 13 • 3811 Tampilan • Analisis Market komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 27 Mei 2013

    2012-11-28 11:24 GMT Uni Éropa masihan maju ka rencana rétrukturisasi bank Spanyol Komisi Éropa ngumumkeun dinten Rebo persetujuan na ngeunaan rencana pikeun nyusun deui opat bank nasionalisasi Spanyol: Bankia, Nova Caixa Galicia, Catalunya Caixa sareng Banco de. ..