Artikel Trading Forex

  • Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

    Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

    1 Mar 21 • 6 Tampilan • Artikel Trading Forex no Comments

    Sastra mangrupikeun alat anu penting pikeun ngadidik diri pikeun padagang mana waé dina pasar kauangan. Diajar hal-hal anyar ngabantosan padagang ngirangan biaya sareng ningkatkeun penghasilanana. Kami nyandak buku anu pangsaéna ngeunaan analisis téknis kana perhatian anjeun, anu bakal mangpaat pikeun ...

  • 6 alesan pikeun overtrading dina Forex

    6 alesan pikeun overtrading dina Forex

    1 Mar 21 • 9 Tampilan • Artikel Trading Forex no Comments

    Dagang anu henteu sistematis maksa padagang pikeun damel langkung saé sareng langkung kuat dina ngaharepkeun nguntungkeun. Ieu dugi ka titik yén aranjeunna ngembangkeun kecanduan nyata perdagangan. Sababaraha padagang mimiti dagang teuing aktip. Kaseueuran éta masalah posisi pondok. Sareng alesanna ...

  • terang sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex Trading

    Terang sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex

    26 Feb 21 • 34 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Nyaho sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex

    Pikeun seueur padagang pemula, istilah "Liquidity" mangrupikeun konsép samar-samar anu aranjeunna kirang ngartos. Dinten ieu kami bakal nyobian ngalereskeunana. Tulisan ieu bakal terang naon likuiditas anu aya dina Forex sareng naha anjeun kedah merhatoskeunana nalika dagang ....

  • Naha volume penting dina forex?

    Naha volume penting dina Forex?

    26 Feb 21 • 37 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Naha volume penting dina Forex?

    Tina prosés parobihan harga, urang parantos terang yén éta lumangsung kusabab kaunggulan salah sahiji dua pihak - anu ngajual atanapi anu mésér. Salaku conto, upami dina 1.2100, anjeun siap mésér 200 lot, tapi hoyong ngical 220 lot, maka hargana bakal turun. Ieu ...

  • Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

    Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

    25 Feb 21 • 79 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

    Anjeun nyobian dagang sabisa-bisa, sok linggih di payuneun platform dagang sareng nyobian néwak parobihan harga sakedik. Ieu ngakibatkeun kanyataan yén anjeun mimiti ngalakukeun tindakan kacau anu ngakibatkeun hasilna négatip. Ieu kajantenan sabab seueur ...

  • Kumaha carana janten padagang Forex suksés?

    Kumaha carana janten padagang Forex suksés?

    25 Feb 21 • 57 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Kumaha carana janten padagang Forex suksés?

    Kahiji, anjeun kedah diajar fitur terminal dagang. Salaku padagang pemula, anjeun kedah muka rekening demo sareng ngajajah fitur-fitur terminalna. Sababaraha padagang anu berpengalaman mamatahan pikeun henteu damel sareng akun démo sabab tiasa khayalan. Énggal ...

  • Kumaha cara muka dagang sareng dagang di MetaTrader 4: lima cara

    Kumaha cara muka dagang sareng dagang di MetaTrader 4: lima cara

    23 Feb 21 • 75 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Kumaha cara muka dagang sareng dagang di MetaTrader 4: lima cara

    Aya sababaraha cara pikeun muka sareng nutup transaksi perdagangan di terminal perdagangan. Cara kahiji. Pencét tombol fungsina "Orde baru" dina panel atanapi anggo tombol F9. Cara kadua. Klik-katuhu dina sagala area tabel harga sareng lebetkeun ...

  • Kumaha ngatur tempat padagang di bumi

    Kumaha ngatur tempat padagang di bumi

    22 Feb 21 • 15 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Kumaha ngatur tempat padagang di bumi

    This is a matter of comfort and psychology, as you can better concentrate on trading if you are serious about organizing your work area. Every trader needs a well-organized workplace. Internet connection The Internet is one of the key factors for a...

  • Naon ari Candlestick dina Forex

    Naon ari Candlestick dina Forex

    19 Feb 21 • 13 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum on What are Candlesticks in Forex

    If you still do not know what Japanese candlesticks are, then keep reading and learn what you have missed in your trading so far. Japanese Candlesticks are a type of charting method that is widely used around the world by traders of financial markets. First,...

  • Peta Harga: Nyekel Pembatalan Kait

    Peta Harga: Nyekel Pembatalan Kait

    18 Feb 21 • 131 Views • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Aksi Harga: Nyekel Pembatalan Kait

    Harga Aksi mangrupikeun salah sahiji strategi dagang anu paling épéktip dina pasar Forex. Keunikan sareng kauntunganana dikonfirmasi ku sadaya padagang anu parantos milih éta sareng ieu henteu sagawayah kusabab strategi ieu nganalisis harga sareng pola anu dipibanda ...