Artikel Trading Forex

  • Platform Perdagangan: Dagang Algoritma salaku Sarana Dagang Frékuénsi Tinggi

    Platform Perdagangan: Dagang Algoritma salaku Sarana Dagang Frékuénsi Tinggi

    29 Apr 21 • 48 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Platform Perdagangan: Dagang Algorithmik salaku Sarana Dagang Frékuénsi Tinggi

    Aya jenis perdagangan algorithmic ieu anu nampilkeun perdagangan di pasar valuta asing kalayan babandingan urutan-perdagangan anu luhur sareng tingkat omzet anu luhur; éta dilakukeun rada gancang, teuing. Disebut HFT atanapi dagang frékuénsi luhur. Kusabab éta ngaliput rupa-rupa mata pelajaran ...

  • Kumaha ngaoptimalkeun leres hiji Ahli Penasihat dina Metatrader 4?

    Kumaha ngaoptimalkeun leres hiji Ahli Penasihat dina Metatrader 4?

    28 Apr 21 • 75 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Kumaha ngaoptimalkeun leres hiji Ahli Penasihat dina Metatrader 4?

    Sanaos psikologi pasar tetep sami ti taun ka taun tapi sababaraha kaayaan pasar tetep robih. Anu nguntungkeun kamari sanés kanyataanna bakal nguntungkeun énjing. Tugas padagang nyaéta adaptasi sareng kaayaan ayeuna ...

  • Kumaha cara masang robot dina Metatrader 4?

    Kumaha cara masang robot dina Metatrader 4?

    26 Apr 21 • 89 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Kumaha cara masang robot dina Metatrader 4?

    Sooner atanapi engké, salah sahiji cara atanapi anu sanés, padagang nganggo bantosan robot. Robot béda-béda dina fungsina. Maka aranjeunna disebat robot dagang, tapi aya ogé asistén robot anu ngan ukur nunjukkeun kamungkinan transaksi. Ieu...

  • Kumaha carana nyetél béja push dina Metatrader 4?

    Kumaha carana nyetél béja push dina Metatrader 4?

    26 Apr 21 • 85 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Kumaha nyetél push notification di Metatrader 4?

    Notifikasi push dina MetaTrader 4 mangrupikeun pesen téks pondok anu dikirim ka alat sélulér (Android atanapi iPhone) tina versi komputer tina platform dagang atanapi jasa pamekar MQL5.commity. Pesen sapertos kitu penting pisan, sareng ieu ...

  • Pitunjuk pikeun Struktur Pasar Forex

    Pitunjuk pikeun Struktur Pasar Forex

    24 Apr 21 • 83 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Pitunjuk pikeun Struktur Pasar Forex

    Dimana ayana pasar forex? Heueuh! Sabalikna tina jawaban pikeun patarosan ieu panginten, éta leres. Pasar forex henteu ngagaduhan lokasi pusat. Sumawona, éta ogé henteu ngagaduhan pusat perdagangan tunggal. Beurang, pusat perdagangan teras-terasan ...

  • Kumaha Padagang Forex énergi diri?

    Kumaha Padagang Forex énergi diri?

    22 Apr 21 • 91 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Kumaha Padagang Forex énergi diri?

    Anjeun padagang. Anjeun dagang Forex pikeun kéngingkeun panghasilan tambahan sareng nyéépkeun seueur waktos di terminal. Supados henteu sono kana tren, anjeun ngipnotis bagan sareng ngantosan harga na ngalih ka arah anjeun. Sooner atanapi engké, perasaan kacapean nembongan, anu ...

  • Naon Rata-rata Pindah dina Forex?

    Naon Rata-rata Pindah dina Forex?

    21 Apr 21 • 80 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Naon Rata-rata Pindah dina Forex?

    Hayu urang mimitian ku hartosna. MA mangrupikeun indikator trend anu nembongkeun harga rata-rata dina interval waktu anu ditangtoskeun. Ukuran interval waktos ieu disebat perioda. Janten, rata-rata obah kalayan periode 200 ngitung nilai harga rata-rata ...

  • Naon koreksi atanapi mundur dina Forex?

    Naon koreksi atanapi mundur dina Forex?

    21 Apr 21 • 82 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Naon koreksi atanapi undur dina Forex?

    Koréksi atanapi pullback mangrupikeun gerakan harga jangka pondok anu samentawis ngalawan trend anu aya. Arah utama harga henteu robih, tapi sababaraha gerakan ngalawan éta kabentuk. Pullbacks tiasa alit sareng sering, atanapi ageung sareng jarang. Anu ...

  • Kumaha dagang sési London

    Kumaha perdagangan sési London?

    19 Apr 21 • 88 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Kumaha dagang sési London?

    Sistem perdagangan anu dianggo ku padagang di pasar kauangan sok nungtut dina kaayaan anu tangtu. Salaku conto, sababaraha cara dagang didesain pikeun dianggo sareng asét tertentu, sedengkeun anu sanés tiasa sacara épéktip ngan ukur dianggo dina waktos anu khusus dina hiji dinten. Salah sahiji...

  • Ngagunakeun VPS dina Forex Trading

    Ngagunakeun VPS dina Forex Trading

    17 Apr 21 • 102 Tampilan • Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Ngagunakeun VPS dina Forex Trading

    Nembe, istilah VPS parantos beuki muncul dina kontéks investasi sareng perdagangan. Upami anjeun henteu kantos nguping ngeunaan VPS sateuacanna atanapi terang sakedik perkawis éta, baca deui. Kami bakal nyaritakeun naon éta sareng kumaha ngagunakeun VPS salaku bagian tina strategi Forex. VPS ...