Logam Berharga Forex

  • India Ngabalikkeun Tugas Emas

    Emas Naék kana Draghi - Turun kana GDP AS Ayeuna

    27 Jul 12 • 3049 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Emas Naék dina Draghi - Turun kana GDP AS Ayeuna

    Dina naon anu bakal janten Jumaah anu sepi nuju akhir bulan, kalayan data akhir bulan minggu payun dirobih ku kecap saderhana ti Présidén ECB Draghi, nyatakeun yén ECB moal cicing waé sareng ngantepkeun union moneter runtuh. Kalayan ieu, pasar angkat ...

  • Emas Tutup April Turun

    Emas sareng Logam sanés

    26 Jul 12 • 3222 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Emas sareng Logam sanés

    Dinten, logam dasar diperdagangkan turun ku 0.3 dugi ka 0.7 persén dina platform éléktronik LME. Ékuitas rada luhur saatos tetep kalolobaan lemah dina saminggu; Nanging, kamajuan ékonomi tetep lemah sareng kapercayaan bisnis Cina handap ditambah ku ...

  • Forex Logam Berharga - Fantasi Ngaleungitkeun Fantasi Pikeun Spékulan Emas

    Logam Ditimbang Teu Asa Ayeuna

    24 Jul 12 • 2799 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Logam Ditimbang Tanpa Harepan Dinten

    Logam énjing basa Salasa didagangkeun ku 0.2 dugi ka 0.7 persén di platform éléktronik LME saatos pelepasan PMI anu langkung saé ti Cina ditambah ku panutup pondok. Nanging, ekuitas Asia parantos mundur kusabab lemahna kamekaran ékonomi. Urang Cina ...

  • Forex Logam Berharga - Fantasi Ngaleungitkeun Fantasi Pikeun Spékulan Emas

    Bencana Éja Yunani sareng Spanyol pikeun Logam sareng Emas

    23 Jul 12 • 2934 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Yunani sareng Spanyol Éja Bencana pikeun Logam sareng Emas

    Senén isuk mimiti dina logam basa dagang Asia diperdagangkan turun ku 0.3 dugi ka 1.1 persén dina platform éléktronik LME. Ékuitas ogé mundur ku 0.9 dugi ka 2 persén nunjukkeun kalemahan diantara aset anu langkung résiko dina dinten payun. Pasangkeun sakedik optimis ...

  • Ngumbara Emas Directionless

    22 Jul 12 • 2724 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum on Emas Ngumbara Directionless

    Logam basa Jumaah énjing diperdagangkan turun ku 0.2 dugi 1.1 persén dina platform éléktronik LME. Ékuitas Asia mangrupikeun awal isuk anu langkung lemah, tapi siap-siap pikeun kauntungan mingguan pangageungna saprak Januari salaku pangasilan perusahaan AS anu kuat angkat S & P ...

  • Emas Nolak Saatos Kasaksian Fést

    18 Jul 12 • 2837 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Emas Nolak saatos Kasaksian Fést

    Dina awal logam basa dagang Asia diperdagangkan ku 0.1 dugi ka 0.3 persén dina platform éléktronik LME. Ekuitas Asia diperdagangkan dicampurkeun sareng bourses Cina anu paling handap. Kinerja lemah aset anu langkung résiko parantos disaksian dina tonggong FDI murag ...

  • Daikly Forex News - Sarkozy Dina Cameron

    Nyaéta Pound Inggris Ageung Masih Saé

    16 Jul 12 • 2796 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Naha Pound Inggris Ageung Masih Hébat

    Dina akhir minggu The Great British Pound kabukti mangrupikeun palaku bintang. EUR / GBP henteu netepkeun koreksi anu low (sabalikna tina naon anu lumangsung dina EUR / USD) sareng bahkan kéngingkeun sababaraha ticks tina réaksina anu handap. Dina dinten Jumaah énjing, harepan pikeun langkung ...

  • Senén Enjing Emas Kickoff

    16 Jul 12 • 2673 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Senén Enjing Emas Kickoff

    Dina dinten kahiji ieu dina minggu anu anyar, di tengah bulan, pasar diperkirakeun cukup sepi; logam dasar diperdagangkan turun ampir 0.5 persén dina platform éléktronik LME. Ekuitas Asia ogé dagang dicampur sareng pasar Cina seuseueurna ...

  • Emas sareng Pérak Saatos Data Cina

    15 Jul 12 • 2674 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Emas sareng Pérak Saatos Data Cina

    Saatos gerakan see-saw kamari, harga futures emas ayeuna parantos robih sakedik nuju catetan positif dina perdagangan éléktronik. Pasar ngalaman waktos anu sesah ku pelepasan ékonomi anu henteu cukup tahan banting pikeun dimeunangkeun anu berkelanjutan; maranéhna nyaéta...

  • Emas sareng Menit FOMC

    11 Jul 12 • 2671 Pintonan • Logam Berharga Forex, Artikel Trading Forex komentar Pareum dina Emas sareng Menit FOMC

    Logam dasar énjing ieu diperdagangkan sakedik 0.1 dugi ka 0.3 persén nalika investor nutup posisi sareng nyangkut strategi jangka pondok payun data PDB Cina minggu ieu, anu tiasa ngébréhkeun langkung seueur kaséhatan pikeun dunya kadua panglobana ...