Analisis teknis

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 13 Juni 2013

    20 Jun 13 • 6449 Tampilan • Artikel Artikel, Analisis teknis komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 13 Juni 2013

    IMF nyatujuan € 657 juta tranche bailout pikeun Portugal Dana Monetér Internasional (IMF) nyatujuan tranche katujuh tina bailout Portugal dinten Rebo sareng masihan nagara langkung seueur waktos pikeun ngahontal tujuan motong anggaran na. IMF bakal ngaleupaskeun salajengna ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 06 Juni 2013

    6 Jun 13 • 7114 Tampilan • Artikel Artikel, Analisis teknis 1 Comment

    EUR Perdana pikeun Breakout on ECB Euro perdana pikeun breakout. Beda sareng pasangan mata uang utama sanés, EUR / USD diperdagangkan dina kisaran anu kawilang ketat salami sési Éropa sareng Amérika Kalér. Dina dasar téknis, pasangan mata uang tetep antara 100 ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 04 Juni 2013

    4 Jun 13 • 2456 Tampilan • Analisis teknis komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 04 Juni 2013

    Fitch motong Siprus ka B-, pandangan négatip Fitch Ratings parantos nurunkeun rating standar penerbit mata uang asing jangka panjang Siprus ku hiji kedudukan ka 'B-' ti 'B' bari tetep ningali pandangan négatip kusabab naékna nagara ...

  • Analisis Téknis & Pasar Forex: 03 Juni 2013

    3 Jun 13 • 2762 Tampilan • Analisis teknis komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 03 Juni 2013

    Awaskeun kana pasar minyak saatos pupusna Chavez Saatos berita berita ngeunaan présidén Vénézuéla Hugo Chavez pupusna, anu henteu aya pangaruh langsung dina pasar mata uang, padagang kedah, tetep awas kana pasar Minyak, sabab panginten ...