Nyiptakeun Stratégi Dagang Probabilitas Luhur Ngagunakeun Frasa Waktu Sababaraha

Nyiptakeun Stratégi Dagang Probabilitas Luhur Ngagunakeun Frasa Waktu Sababaraha

24 Sep • Strategi Trading Forex • 3345 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Nyiptakeun Stratégi Dagang Probabilitas Tinggi Ngagunakeun Frasa Waktu Sababaraha

Strategi dagang kamungkinan luhur nganggo sababaraha pigura waktos ningkat pisan kasempetan padagang forex tiasa ngaidentipikasi tren harga anu tiasa sinyal Éntri atanapi titik kaluar pikeun dagang suksés. Ku ningali sababaraha pigura waktos, padagang tiasa ngaidentipikasi tren, nangtoskeun tingkat pangrojong sareng résistansi sareng mendakan titik lebet ogé tingkat eureun. Sanaos padagang tiasa ngawas saloba pigura waktos sakumaha anu dipikahoyongna, sacara umum, strategi anu paling suksés ngalibatkeun ngagunakeun tilu pigura waktos dina frékuénsi jangka panjang, pondok sareng sedeng pikeun nganalisis pasangan mata uang.

Dina milih tilu pigura waktos, mimitian ku nangtoskeun frékuénsi jangka sedeng dumasar kana gaya dagang anjeun, naha anjeun padagang jangka panjang atanapi sadinten. Teras ngitung jangka waktos jangka pondok anu saparapat tina jangka sedeng, sareng jangka panjang anu opat kali langkung tiheula. Janten, upami frékuénsi jangka sedeng anjeun opat dinten, jangka pondok kedahna hiji dinten sareng jangka panjang genep belas dinten.

Léngkah munggaran dina ngembangkeun strategi perdagangan kamungkinan luhur nganggo sababaraha pigura waktos nyaéta nyétang harga pasangan mata uang nganggo jangka waktos jangka panjang pikeun ngawangun tren harga anu dominan. Nalika ngadamel padagangan nganggo pigura waktos jangka panjang sapertos bulan, minggu atanapi bahkan dinten, padagang kedah merhatoskeun hal-hal dasar sapertos kamajuan ékonomi sareng politik, kumargi ieu bakal ngagaduhan pangaruh anu signifikan kana arah trend anu ngalir. Salaku conto, berita ékonomi négatip tiasa nyababkeun pasar janten bearish, sedengkeun berita positip tiasa ngahurungkeun janten bullish.

 

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

 

Sakali jangka waktos jangka panjang parantos dibahas, léngkah salajengna pikeun strategi perdagangan kamungkinan luhur nyaéta ngabahas kerangka waktos jangka sedeng. Pentingna bagan ieu nyaéta yén tren duanana jangka waktos anu pondok sareng jangka panjang mimiti janten jelas. Nyatana, nalika ngarencanakeun perdagangan, padagang kedah ningali kana bagan ieu paling sering. Tungtungna, frékuénsi waktos jangka pondok kedah dibahas. Bagan ieu bakal janten anu dianggo padagang nalika leres-leres nyandak kaputusan nalika ngajalankeun perdagangan. Dina tingkat ieu, padagang kedah tiasa milih titik éntri anu saé. Nanging, aranjeunna ogé kedah waspada kana gerakan seukeut dadakan anu disababkeun ku faktor fundamental sapertos pengumuman kenaikan suku bunga. Gerak harga ieu ngan ukur saimbangna samentawis sareng, sapertos kitu, henteu ngagambarkeun tren harga anu nunjukkeun titik lebet pikeun perdagangan.

Ngagabungkeun sadaya tilu pigura waktos penting pisan pikeun nyiptakeun strategi perdagangan kamungkinan luhur sabab éta pisan ningkatkeun kamungkinan yén perdagangan bakal suksés. Nganggo pendekatan ieu ngadorong padagang pikeun dagang sareng trend jangka panjang, anu nurunkeun résiko perdagangan goréng, sabab pergerakan harga sigana bakal teras-teras nuturkeun tren anu langkung ageung. Pikeun nyimpulkeun, bagan jangka panjang nunjukkeun arah pasangan pasangan mata uang ngalih, sareng bagan jangka pondok nunjukkeun tingkat pangrojong sareng résistansi ambéh padagang tiasa nangtoskeun titik lebet atanapi kaluar ogé dimana nempatkeun stop loss di urutan pikeun nyegah karugian bisi trend ujug-ujug tibalik.

Komentar nu ditutup.

« »