Naha volume penting dina forex?

Naha volume penting dina Forex?

26 Pb • Artikel Trading Forex • 273 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Naha volume penting dina Forex?

Tina prosés parobihan harga, urang parantos terang yén éta lumangsung kusabab kaunggulan salah sahiji dua pihak - anu ngajual atanapi anu mésér. Salaku conto, upami dina 1.2100, anjeun siap mésér 200 lot, tapi hoyong ngical 220 lot, maka hargana bakal turun. Ieu bakal kajadian kumargi 200 lot bakal nutupan paménta, sareng sésana dua puluh bakal dijual dina harga salajengna dimana aya paménta. Langkung ageung kaleuwihan beurat ieu, anu kuat bakal janten pergerakan harga.

Kumaha jilidna jalan?

Upami anjeun ningali tren anu kuat, maka nalika anjeun ngazum gede, anjeun bakal perhatoskeun éta parobahan konstan dina tren dina jangka waktos anu langkung alit. Tren tingkat ieu diwangun tina anu langkung alit. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngahontal pisan tikét, sareng turun-naek turunna bakal teras-terasan lumangsung. Fluktuasi anu langkung ageung, langkung luhur likuiditas instrumen perdagangan, sareng langkung seueur artos anu diperyogikeun pikeun mindahkeun harga. Nanging, dina conto anu dianggap, urang ngagaduhan 200 kavling. Upami éta 200,000 paménta kavling sareng 200,020 kavling suplai, hargana tetep bakal ngalih.

Relativitas volume

Ngan hiji gerakan teu tiasa nyaritakeun sabaraha jilidna parantos ngompa ka pasar. Conto anu nunjukkeun sumur ieu nyaéta sési perdagangan Asia sareng anu Éropa. Jilidna rada handap dina kasus anu munggaran kumargi Asia henteu pisan-pisan pusat kauangan dunya. Sabalikna, di Éropa, jilidna ageung, khususna di Bursa Efek London. Sakaligus, ukuran turun naek tiasa rada tiasa dibandingkeun, sareng volume dagangna béda sacara signifikan. Sasuai, urang nyimpulkeun yén jilidna aya hubunganana ngan ukur dina kontéks kaayaan ayeuna. Parobihanana ngan ukur berperan upami aranjeunna béda pisan sareng anu nembé pisan, sareng masih aya akumulasi pending order, anu ogé tiasa sacara signifikan mangaruhan harga. Panilitian paripolah pasar dina kontéks ieu dilaksanakeun ku analisis volume.

Analisis volume

Analisis volume ngamungkinkeun anjeun ngaidentipikasi daérah harga dimana pembeli atanapi anu ngajual aktip. Salaku conto, batur henteu siap mésér dolar ngalawan yen kanggo 65, tapi dina waktos anu sasarengan girang bakal nyandak dina 63. Nyaéta, paménta pikeun 65 bakal leutik pisan, hargana bakal turun, tapi di daérah 63 , bakal aya jumlah kapentingan anu penting, anu moal langkung jauh.

Gumantung kana sabaraha artos anu bakal aya sareng kumaha sacara intensif pameseran anu didamel, cutatanana tiasa nyangkut di daérah ieu, ngagambar konsolidasi, atanapi éta tiasa tibalik pisan. Analisis jilid tiasa disebat sesuatu di antawisna dasar sareng téknis, tapi tiasa dianggo babarengan sareng duanana. Barina ogé, tingkat téknis naon waé anu narik perhatian, pesenan bakal kumpul di sakurilingna, anu bakal langsung diungkabkeun nalika analisa volume pasar.

Éta sami tina sudut pandang dasar. Salaku conto, minyak dina $ 20-25 per barel parantos caket kana ambang biayana, janten produsen bakal ngamimitian ngirangan produksi sareng lirén ngajual ku harga anu murah sareng anu urang tingali dina praktékna nyaéta minyak rebounds rada gancang tina tingkat $ 27 -29 per barel.

Komentar nu ditutup.

« »