Naha calo forex ECN mangrupikeun pilihan anu pas pikeun padagang ritel

19 Jan • Artikel Trading Forex • 339 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Naha calo forex ECN mangrupikeun pilihan anu pas pikeun padagang ritel

Hakim calo forex anjeun nganggo kriteria khusus sateuacan muka rekening dagang langsung sareng aranjeunna. Calo anjeun nganggap dagang sareng kedah nerapkeun standar anu pasti.

Éta kedah janten méja non-urusan (NDD), aranjeunna kedah maréntahkeun paréntah anjeun ka pasar tanpa gangguan nganggo prosés anu lempeng-lempeng (STP), sareng paréntah kedah dialihkeun kana jaringan komunikasi éléktronik (ECN). Upami anjeun tetep kana kriteria kualifikasi ieu, anjeun terang yén anjeun nuju hubungan sareng calo kelas munggaran.

Upami calo forex dilisénsikeun ku otoritas sapertos FCA di Inggris, CySec di Siprus bari sasuai sareng protokol MiFID, maka anjeun parantos nalungtik unggal aspek patuh calo.

Pasang calo anjeun pikeun uji, pastikeun aranjeunna nangtung pikeun dititénan

STP + ECN + NDD + FCA + CySec + MiFID mangrupikeun kombinasi anu saé pikeun diperhatoskeun upami calo anjeun Éropa. Calo parantos lulus tés anu munggaran upami éta cocog sareng standar anu ditetepkeun di luhur. Saatos éta, pangalaman anjeun sareng aranjeunna gumantung kana tingkat jasa anu disayogikeun.

Anjeun milari calo forex ngan ukur éksékusi anu aya di sisi anjeun. Calo anu ngarambat pesenan anjeun ka pasar ASAP tanpa mark-up atanapi gangguan, nyayogikeun panyebaran anu ketat sacara konsisten dina kisaran kaamanan anu tiasa didagangkeun.

Nyayogikeun anjeun kana platform dagang anu paling terhormat sareng dianggo sacara umum kedahna ogé dina daptar pamariksaan anjeun. MT4 tiasa dibandingkeun sareng seueur platform tingkat lembaga. Nalika anjeun janten langkung ngalaman sareng yakin, anjeun tiasa ngembangkeun katerampilan dagang sareng ékspérimén ku seueur fitur anu kabangun dina platform MT4, kalebet kamampuan kode.

Upami anjeun milih calo anu leres, maka dina sababaraha bulan anjeun tiasa dagang dina MT4 nganggo strategi kode otomatis anu anjeun parantos ngembangkeun, targét anu masuk akal pikeun nyetél diri di awal perjalanan dagang anjeun.

Pastikeun ECN mangrupikeun bagian tina ranté dagang anu ditawarkeun ku calo anjeun

Pangalaman dagang FX anjeun tiasa parah kapangaruhan ku tautan lemah dina ranté. STP + ECN + NDD mangrupikeun ranté dagang anu paling mantap anu sayogi; jumlah bagian na langkung ageung tibatan sadayana.

Ngartos definisi sareng hartos tina pengolahan lempeng-lempeng sareng méja sanés urusan langsung langsung; pesenan anjeun langsung ka pasar tanpa gangguan ti dealer (calo) anu henteu ngadamel pasar dina jaminan anjeun dagang. Anjeun tiasa ningali manpaat anu jelas tina mékanisme ieu.

Padagang novice tiasa mendakan konsép ECN anu matak lieur. Henteu kedah upami urang ngarobih kana bagian konstituénna sareng ngajelaskeun fitur sareng manpaatna.

Naon calo ECN?

Visualisasikeun ECN salaku kolam renang inpormasi cair virtual anu masif kaasup harga jual beuli; harga nawar sareng nawiskeun. Iraha waé, jutaan pesenan aya di kolam renang ieu anu hoyong dicocogkeun. Sakali dicocogkeun, urusana parantos réngsé, sareng paréntah anjeun dilaksanakeun. Prosés ieu sacara umum kajadian dina milidetik.

Calo ECN nganggo jaringan komunikasi éléktronik (ECNs) pikeun ngamungkinkeun aksés langsung ka pamilon pasar dina pasar modal sareng mata uang. Calo ECN kéngingkeun harga harga tina sababaraha pamilon pasar. Akibatna, palangganna kedah nampi panyebaran nawar-tanya anu langkung ketat.

Calo ECN cocog perdagangan antara pamilon pasar anu sanés. Sapertos kitu, éta moal tiasa dagang ngalawan klien. Sumebarna ECN seuseueurna langkung sempit tibatan calo sanés ECN. Calo ECN ngecas komisi palanggan per urus.

ECN mangrupikeun sistem éléktronik anu ngamungkinkeun pembeli sareng anu ngajual ngajalankeun perdagangan. ECN nganteurkeun inpormasi ngeunaan paréntah dieksekusi. Transaksi anu anjeun damel (mesen) tiasa dicocogkeun sacara éléktronik ku baturna dina pecahan sadetik. Janten, upami anjeun ngagaleuh anjeun tiasa dicocogkeun sareng anu ngajual dina kolam inpormasi.

Jaringan cocog sareng jual beuli anu aya di bursa iraha waé. Upami inpormasi urutan khusus teu aya, ECN masihan harga ngalambangkeun tawaran paling luhur sareng harga naroskeun panghandapna anu didaptarkeun dina pasar terbuka.

Transparansi tina harga-pakan mangrupikeun ciri ECN anu seueur padagang nganggap kauntungan. Sadayana calo di ECN ngagaduhan aksés kana feed anu sami dina harga anu leres anu disayogikeun.

Sejarah harga ogé sayogi, ngamungkinkeun analisis tren anu langkung langsung dina pasaran. Inpormasi sapertos kitu ngabantosan nyegah manipulasi harga kusabab inpormasi anu ayeuna sareng anu lalu kabuka pikeun sadayana. Teu aya padagang anu ngagaduhan kaunggulan internal tibatan anu sanés dina ECN; aranjeunna sadayana gaduh aksés anu sami kana data. Aya alternatif pikeun modél STP-ECN-NDD, tapi naha résiko dioperasikeun di luar lingkungan ieu upami anjeun henteu kedah? Anjeun bakal bajoang pikeun daptar manpaat naon waé pikeun nempatkeun dagang anjeun ku tukang pasar anu (sacara téknis) dagang ngalawan anjeun pikeun kauntungan (kauntungan) nyalira.

Komentar nu ditutup.

« »