Dimana kuring kedah nempatkeun stop loss kuring?

16 Apr • Antara garis • 8501 Tampilan • komentar Pareum on Dimana kuring kedah nempatkeun karugian eureun kuring?

shutterstock_155169791Alesan naha masing-masing sareng unggal perdagangan kedah diémutan ku rugi mangrupikeun poko anu parantos dibahas dina kolom ieu sateuacanna. Tapi aya kalana, khusus pikeun pamiarsa anu énggal, pantes ngingetan diri naha urang kedah nganggo pangeureunan dina unggal perdagangan.

Kantun kantun upami urang nampi anggepan yén bisnis urang mangrupikeun kagiatan anu teu aman, éta henteu aya jaminan anu ditawarkeun pisan, maka urang kedah merangan lingkungan anu teu aman (anu teu aya jaminan) ku nyalindungan diri sepanjang waktos. Eureun nawiskeun kaamanan éta sareng garansi sakumaha urang terang yén urang ngan ukur tiasa ngirangan jumlah 'x' tina rekening kami per perdagangan upami urang nganggo pangeureunan. Ngadalikeun résiko sareng manajemén artos urang mangrupikeun konci pikeun kasalametan sareng kasuksésan urang di industri ieu sareng unsur kontrol ieu ngan ukur tiasa dianggo ku cara ngeureunkeun.

Argumen ngalawan ngagunakeun halteu anu terus terang konyol, anu paling pikaseurieun anu parantos janten ujian waktos ti saprak perdagangan basis wéb mainstream sakitar lima belas taun ka pengker sapertos kieu; "Upami anjeun nganggo lirén calo anjeun terang dimana urutan gencatan anjeun sareng bakal lirén moro anjeun." Kumaha bangsa absurd ieu parantos janten mitos dagang mangrupikeun misteri pikeun seueur padagang anu suksés sareng berpengalaman, tapi éta pantes dibales.

Pasar moro lirén ku teu dihaja sabalikna tina desain, sanés calo anjeun, atanapi bank anu maréntahkeun diteruskeun ngalangkungan modél bisnis ECN atanapi STP, moro lirén. Pertimbangkeun ieu salaku conto; ayeuna harga anu dikutip kanggo EUR / USD caket pisan ka 13800, henteu peryogi teuing imajinasi pikeun nyadar yén seueur pesenan tingkat institusional bakal dikelompokkeun dina jumlah psikologis kritis ieu.

Naha mésér, ngajual atanapi nyandak pesenan wates kauntungan tingkat ieu tiasa ditolak leres-leres kritis. Kusabab kitu upami urang nyandak perdagangan sareng nganggo nomer konci ieu salaku eureun urang maka wajar pikeun nyarios yén urang tiasa ngundang masalah sapertos kamungkinan urutan naon anu dipicu dina tingkat ieu dipikaresep pisan. Kaleresan 13800 panginten kabuktosan janten tingkat anu luar biasa pikeun nempatkeun perdagangan pondok upami urang yakin bias éta ka handap, tapi nempatkeun titik di tingkat ieu panginten janten masalah.

Janten ngalihkeun rasa hoream sareng paduli urang pikeun henteu lirén caket angka-angka anu caket atanapi buleud dimana deui urang kedah néang perhatosan urang, kedah urang milarian nomer sareng tingkat atanapi milarian petunjuk tina tindakan harga anu paling anyar, atanapi naha urang kedah nganggo duanana elemen dina raraga milih dimana urang nempatkeun halteu? Tanpa ragu urang kedah nganggo kombinasi prediksi sareng bukti dumasar kana aksi harga anu anyar.

Panganyarna anyar, paling handap anyar sareng nomer buleud anu caket

Tempat urang lirén lirén sering gumantung kana pigura waktos anu urang dagang. Salaku conto, urang moal nganggo strategi anu sami upami dagang tina bagan lima menit milari 'kulit sirah' sapertos dinten dagang, atanapi pikeun perdagangan ayun-ayun. Tapi pikeun dagang sadidinten, panginten dagang tina grafik sajam, atanapi pikeun perdagangan ayun prinsipna umumna sami. Kami bakal milarian titik balik sakumaha dibuktikeun ku tindakan harga anu ngagambarkeun puncak-puncak paling handap panganyarna sareng nempatkeun perhentian urang saluyu.

Upami bade pondok dina dasar dagang ayun kami bakal ngeureunkeun urang caket perhatosan anu paling anyar pikeun nomer babak anu caket. Salaku conto, upami urang nyandak perdagangan ayun panjang dina 8 April dina EUR / USD kami bakal parantos eureun di atanapi caket ka 13680, anu paling handap paling handap. Éntri anu panjang urang bakal dipicu, numutkeun kana strategi umum anu kami nyarankeun pikeun kami nyaéta tren anu masih kénéh sobat anjeun minggon, sakitar. 13750, janten résiko urang bakal 70 pips. Alami urang teras bakal nganggo itungan ukuran posisi pikeun mastikeun yén résiko kami dina perdagangan ieu ngan ukur 1%. Upami urang ngagaduhan ukuran akun $ 7,000 résiko urang bakal 1% atanapi $ 70 sakitar résiko 1 pip per dolar. Hayu urang ayeuna ningali perdagangan dinten nganggo kaamanan anu sami.

Ningali bagan opat jam karesep urang bakal pondok pasar dumasar kana aksi harga anu dikembangkeun ti kamari. Urang bakal ngaidentipikasi saluhureun perkiraan. 13900 anu sanés posisi anu pas anu urang lirénkeun ku kami kusabab masalah kami ngeunaan nomer buleud anu caket. Kituna urang panginten tiasa nempatkeun halte na di luhur atanapi sakedik handapeun angka babak ieu. Numutkeun ka metodeu kami kami badé pondok dina 13860 janten résiko kami bakal 40+ pips. Deui kami bakal nganggo kalkulator ukuran posisi pikeun nangtoskeun artos anu diisinkeun dumasar kana résiko persentase anu bakal kami putuskeun dina rencana dagang kami. Upami urang gaduh akun $ 8,000 kami bakal janten résiko 1% atanapi $ 80 kumargi kitu résiko kami bakal sakitar $ 2 per pip dumasar kana opat puluh pip stop loss. Bener ieu saderhana ieu pikeun nempatkeun eureun urang sareng ngitung résiko per perdagangan. Tapi kumaha upami urang mutuskeun pikeun kulit sirah, naha urang tiasa nganggo metode anu sami? Panginten henteu sabab janten langkung rumit, nyanggakeun kami ngajelaskeun ..

Upami urang scalping, anu dina hal dagang ritel, hartosna nyandak dagang tina pigura waktos anu langkung handap, sapertos pigura waktos 3-5 menit, maka urang kedah nganggo téknik anu béda pisan sabab terus terang urang ngan saukur henteu gaduh waktos sareng kamewahan tiasa ngitung handap-handap paling handap atanapi luhur. Sareng nunjukkeun yén urang tiasa mendakan perdagangan antara 'garis-garis' tina argumen tiasa disebatkeun yén nyobian milih anu luhur sareng anu handap dina kisaran henteu aya artina.

Kituna urang kedah ngagunakeun strategi anu béda pisan pikeun ngitung halteu kami, dumasar kana résiko versus poténsial balik. Kituna urang tiasa milih pikeun ngadopsi naon anu urang parantos disebut dina kolom urang strategi 'seuneu sareng hilap'. Upami urang nganut strategi sapertos kitu urang lebetkeun perdagangan urang milari résiko perkiraan 1: 1 versus balik. Urang panginten nganggo jalan labuh pikeun ngirangan karugian minimal tapi milari pangulangan 10-15 pip (dikurangan sumebar sareng komisi) sareng tingkat résiko pips anu sami. Tapi naon waé jangka waktos lirén penting sareng tanpa ragu aranjeunna janten langkung kritis langkung handap pigura waktos anu kami jalankeun.
Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »