Dimana sareng iraha padagang anyar kedah ngamimitian nambihan analisis téhnis pikeun dagang urang

22 Apr • Antara garis • 7786 Tampilan • 1 Comment ngeunaan Dimana sareng iraha padagang anyar kedah ngamimitian nambihan analisis téhnis pikeun dagang urang

shutterstock_159274370Saatos kami mendakan industri perdagangan ritel naluri alami urang nyaéta ékspérimén di pasar kalayan sagala rupa pilihan téknis anu sayogi dina platform dagang urang. Sedengkeun analisa mendasar peryogi susunan katerampilan anu bénten-bénten pikeun diajar kumaha cara ngagunakeunana saé, umumna saatos sababaraha waktos dimana (dagang sareng industri anu langkung lega) sadayana mimiti asup akal, analisis téhnis mangrupikeun aspek pikeun perdagangan urang yén urang tiasa (dina tiori) ngiringan nganggo sakedik atanapi henteu aya pangalaman naon waé. Kusabab kitu dagang tina sudut pandang analisis téhnis tiasa janten tambang ka anu teu ngalaman pisan sabab éta panginten urang bakal nutupan topik dina sajumlah jéntré dina entri kolom ieu.

Ketersediaan analisis teknis anu siap sering nyababkeun padagang meunang ngalangkungan sirahna ku analisis téhnis salaku kacenderungan pikeun para padagang ngaji sateuacan aranjeunna tiasa jalan. Janten aya perjalanan anu disarankeun kana panggunaan analisis téknis, khususna pikeun padagang anyar, anu laun ngenalkeun padagang énggal pikeun analisis téhnik dina cara anu tenang sareng diukur? Dina entri kolom ieu kami bakal ningali naon anu 'léngkah orok' anu kedah dilakukeun para padagang énggal pikeun sacara bertahap ngenalkeun analisis téhnis kana dagangna tanpa kedah dialihkeun kana sirah.

Dina "naha tren na masih kénéh sobat anjeun?" bagian analisis téhnis mingguan urang ngahaja nyimpen analisis urang saderhana sareng aya sababaraha alesan pikeun ieu. Anu mimiti, urang kedah ngajantenkeun analisis urang tiasa kabaca dina basa Inggris pikeun seueur palanggan anu henteu kedah nyarios basa Inggris salaku basa munggaranna. Kadua, urang kedah mastikeun yén analisa nyayogikeun tingkat kamampuan rata-rata umum, nalika mastikeun yén seuseueurna padagang énggal bakal tiasa nyandak hal anu berharga tina analisis. Anu pamungkas, maksud kami nyaéta pikeun sakedik-sakedik ngenalkeun padagang énggal pikeun indikator dumasar kana indikator anu ngagaduhan seueur kritik anu mecat salaku teuing saderhana janten épéktip. Khususna analisa téknis sering lags tibatan lead, Nanging, perdagangan dumasar kana indikator tiasa dipercaya alat pikeun dagang ayun / tren di luar grafik (sapertos bagan sapopoé) sakumaha ngagunakeun seueur metode dagang anu langkung rumit, atanapi nganggo bagan vanili kalayan nanaon lian ti harga anu diwakilan ku, contona, lilin Heikin Ashi hungkul.

Urang badé nyorot sababaraha indikator anu paling sering dianggo, sadayana dianggo dina analisis tren mingguan urang sareng sadayana tinggaleun dina setting standarna, pikeun ngagambarkeun sakumaha gampangna ngawangun strategi perdagangan tren anu saderhana anu paling sering. padagang novice tiasa nganggo épéktip. Urang bakal nganggo rata-rata pindah, PSAR, MACD, garis stokastik sareng RSI. Urang bakal nganggo opat indikator anu paling sering dianggo ku rata-rata pindah urang. Sumawona kami bakal nunjukkeun sababaraha interaksi sareng klien kami sabab kami bakal aktip ngadorong pamiarsa urang pikeun narik bagan anu relevan pikeun ngarti pisan kana alesan urang.

Bagan anu kami hoyong pamiarsa narik sareng konséntrasi nyaéta AUD / USD dina bagan sapopoé, kaamanan anu parantos nyakséni trend bullish anu 'saé' dina sababaraha minggu ka pengker anu tiasa, atanapi henteu, parantos ngadadak réngsé sababaraha minggu ka pengker. Kami hoyong pamiarsa pikeun ngaktipkeun PSAR, MACD, RSI sareng garis stokastik dina bungkusan charting na. Kami ogé hoyong pamiarsa urang nempatkeun SMA 21, 50, 100 sareng 200 dina bagan na.

pindah averages

Daripada nganggo bentuk naon waé kawin silang urang bakal ningali dimana rata-rata obah saderhana anu paling sering dianggo, atanapi SMA, aya hubunganana sareng harga dina grafik. Sakumaha urang jelas tiasa ningali harga di luhur sadayana anu paling sering disebut SMA, tapi ngancam pikeun ngalanggar SMA 21 dinten ka handap.

PSAR

PSAR ayeuna luhur harga sareng négatip.

Frendy

MACD ayeuna négatip sareng ngajantenkeun handap anu handap ngagunakeun histogram visual salaku pituduh.

Garis stokastik

Dina setting standar 14,3,3 garis stokastik parantos ngalangkungan sareng parantos kaluar ti daerah overbought sareng jalan tengah antara kaayaan overbought sareng oversold.

RSI

RSI aya dina jam 59. Éta condong ka handap, tapi ngantosan nyebrang tingkat 'kritis' median 50 anu seueur padagang yakin misahkeun pembeli sareng anu ngajual nalika nganalisis kaamanan perdagangan.

tamat

Sinyal bearish dipasihan ku MACD sareng PSAR, sedengkeun garis-garis stokastik, ditingalkeun dina setting standarna, anu nunjukkeun kacenderungan bearish parantos kaluar ti daérah anu overbought. The MACD négatip sareng ngadamel low handap nganggo histogram visual. Nanging, harga masih di luhur sadayana SMA utama, RSI henteu acan nyebrang garis tengah median.

Saatos momentum ageung ngalih ka tibalik, anu dimimitian dina atanapi sakitar 5 Maret, rada teu tiasa dihindari yén AUD / USD bakal ngalaman mundur sareng sakedik malikkeun kana rata-rata bacaan rata-rata. Ngiringan bacaan ieu sareng anu kasohor di luhur janten seueur padagang anu langkung resep ngantosan konfigurasi anu sampurna sareng seuseueurna kluster indikator janten sampurna dijejeran sateuacan nyerah. Misalna para padagang panginten badé lenggah sapertos kieu ka handap dugi ka tingkat 50 RSI rusak sareng antosan dugi sababaraha rata-rata pindah dilanggar ka handap; éta 21, 50 sareng 100 salaku sarat minimum.

Di ditu urang, éta cara tingkat Éntri anu saleresna saderhana urang pikeun ngagunakeun sakumpulan indikator pikeun nyandak kaputusan anu rasional dina lebet manajemén pasar sareng perdagangan. Kami ngahaja ngantepkeun naon waé analisis mendasar sareng henteu ngaliput manajemén artos sareng dimana nempatkeun perhentian kumargi kami parantos nutupan dua masalah ieu nembé di antara kolom garis.

Tapi naon anu urang gaduh di dieu mangrupikeun cara nyetél kamungkinan luhur anu épéktip anu tiasa ngabentuk dasar usaha mimiti padagang anu teu berpengalaman kana perdagangan. Anjeun panginten panginten saderhana teuing tapi ieu mangrupikeun hiji dua kecap tina ati-ati sareng dorongan; aya seueur ekuitas legendaris atanapi padagang FX anu henteu nganggo nanaon tapi dua rata-rata pindah pikeun nyandak mayoritas kaputusanana sareng aya seueur firma institusional anu padagangna bakal sering ningali ka RSI sareng MACD dina catetan anu aranjeunna kirimkeun ka klienna…

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »