Naon DOM Trading dina Forex

Naon DOM Trading dina Forex?

29 Jun • Artikel Trading Forex, Strategi Trading Forex • 2108 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Naon DOM Trading dina Forex?


Naon DOM Trading dina Forex

DOM atanapi jero pasar mangrupikeun nomer jual beuli pikeun pasangan mata uang dina harga anu bénten. 

Éta nyayogikeun indikasi likuiditas sareng jero pikeun pasangan mata uang dina pasar forex. DOM ogé sinonim sareng buku pesenan sabab nunjukkeun pesenan anu ditunda pikeun harga mata uang.  

DOM langkung luhur nalika meser jual beuli langkung luhur pikeun unggal pasangan mata uang. 

DOM tiasa ningalikeun paréntah ieu: 

1. Urutan pasar: Pesenan ieu dilaksanakeun langsung dina harga anu pangsaéna tina Bid sareng Ask (gumantung kana arah urutan). 

2. Watesan urutan: Pesenan ieu dilaksanakeun nalika harga bergerak sareng dieksekusi dina harga anu parantos ditangtoskeun.

3. Urutan saratna: Pesenan ieu muncul di pasar forex dina kaayaan anu tangtu, contona, ngahontal harga anu tangtu dina harga.  

Pentingna DOM

Ampir kabéh ahli pasar forex bakal nyaritakeun; DOM mangrupikeun alat anu berharga nalika ngalaksanakeun perdagangan jangka pondok. Éta ogé bakal nyaritakeun yén ieu mangrupikeun alat anu langkung saé tibatan grafik téknis anu has. 

Anjeun tiasa sacara gampil ningali sababaraha kontrak dina unggal harga, anu ayeuna nyetir pasar, pembeli atanapi anu ngajual, atanapi upami pasar saimbang atanapi ngan saukur teu aktip.

Saha anu peryogi DOM?

Jero pasar tiasa dianggo pikeun padagang leutik. Gagasan pikeun padagang leutik nyaeta pikeun ngantosan kontrak ageung lebet sareng caket-caketna ka aranjeunna, teras ngalih kana "tonggong" pamaén anu langkung penting. 

Tungtungna, harga dijalankeun ku jumlah anu seueur pesenan, anu pasti bakal datang ti pamaén ageung. 

Strategi anu pangsaéna pikeun padagang leutik nyaéta nuturkeun tindakan pamaén signifikan anu tiasa ngarobih gerakan pasar iraha waé.

Kaunggulan tina dagang DOM

  • Éta nembongkeun paréntah anu sumping pikeun transaksi anu palaksanaan na moal kapangaruhan ku harga non-harga (nyaéta, paréntah "caket ka pasar").
  • Éta nunjukkeun dimana ayana jilid panggedéna. 
  • Éta ngabantosan nganalisis henteu saimbangna likuiditas. Istilah sanésna, éta nunjukkeun tingkat kaleuleuwihan paménta pikeun suplai sareng sabalikna.

Kalemahan dagang DOM

Pikeun DOM damel, padagang kedah ngartos naha anjeunna gaduh modal sareng pangungkit anu cekap pikeun mangaruhan harga sahingga anjeunna tiasa ngabalikkeun perjanjian dina harga anu dirobih. 

Salaku conto, aya 100 anu ngajual di pasar daék ngajual 1,000 unit asét pikeun harga dina kisaran 30-40 dolar. 

Upami anjeun mésér 50 unit, maka ku volume anjeun, anjeun moal ngagaduhan pangaruh dina pasaran, tapi upami anjeun mésér mésér 500 unit sakaligus, maka anu sésana ngajual, ningali kanaékan paménta, bakal naék harga. 

Penting pikeun tetep diémutan yén kumargi henteu aya pasar sentral dina forex, data anu ditepikeun di tukang pasar bakal sacara logis diwatesan ku calo anu nawiskeun jero fitur pasar. 

Ieu sababna seueur padagang anu resep dagang DOM dagang sareng calo ECN sabab firma calo ECN ngirimkeun sadaya pesenan ka pasar sareng bank sareng lembaga kauangan sanés.

Anyar pikeun dagang Forex? Entong sono ieu panduan pamula ti FXCC.

- Diajar Forex Trading léngkah-léngkah
- Kumaha maca grafik Forex
-
Naon anu sumebar dina Dagang Forex?
-
Naon téh Pip di Forex?
-
Calo Forex Nyebarkeun Low
- Naon Forex Leverage
-
Metode Deposit Forex

Komentar nu ditutup.

« »