Aspék perdagangan naon anu urang paling hésé sareng kunaon?

8 Nov • Antara garis, Artikel Artikel • 7471 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Naon aspek perdagangan anu urang paling hésé sareng kunaon?

teka-teki lalakiSalaku seueur padagang mimiti adaptasi sareng karir dagang anyar poténsial aranjeunna bakal mendakan seueur halangan dina perjalanan nuju "pencerahan padagang". Seueur halangan anu disanghareupan disimpen di ditu nyalira; sarakah sareng sieun janten dua anu paling jelas. Tapi aya daptar halangan sanés anu bakal disanghareupan padagang anyar sareng kedah diungkulan pikeun maju. Teu sabar pikeun ngudag karir anyar anu dipendakan tiasa nyababkeun ciri-ciri anu ngarusak anu parah tiasa ngarugikeun kamajuan padagang, kembar ku résiko kaleuleusan koktail bahaya ieu tiasa ngirangan padagang sareng rekening dina waktos rékor. Seueur aspek perdagangan anu urang raoskeun hésé tiasa gampang dirémasi ku panginget sareng petunjuk ku para mentor, nanging, sabagian henteu gampang ngungkulan…

 

karanjingan

Neken sarakah salaku padagang tiasa ngabuktikeun sesah, khususna nunjukkeun seueur padagang liar bakal ningali didorong ka aranjeunna ngalangkungan iklan, atanapi dina forum perdagangan, dimana padagang masing-masing bakal ngadeuheus "puluhan persén persén per dinten". Alesan padagang asup kana industri nyaéta pikeun ngahasilkeun artos. Teu kedah canggih atanapi ngabongkar; padagang hoyong nyandak saloba mungkin tina pasar sakumaha aranjeunna tiasa. Aranjeunna henteu kaluar pikeun ngarobih dunya, atanapi "ngalakukeun kahadéan", aranjeunna aya di jerona kusabab alesan 'egois'. Tapi sarakah anu teu dikendali tiasa janten ciri anu luar biasa ngarusak di padagang. Cara anu paling gampang pikeun neken sarakah nyaéta netepkeun tujuan anu réalistis sareng langkung penting pikeun kahontal.

Mungkin pertumbuhan akun 100% (henteu diperpadu) per taun kedah ditetepkeun salaku targét anu tiasa kahontal pikeun padagang sareng padagang kedah ngalangkungan prosés 'mundur' pikeun ngahontal angka pertumbuhan 100% éta. Salaku conto, padagang tiasa gaduh akun € 5,000, sareng target pikeun ngagandakeunana. Kusabab kitu pertumbuhan taunan 100% jumlahna sekitar 8% pertumbuhan per bulan, kasarna pertumbuhan 2% per minggu. Nalika padagang ngaléngkah pangasilan tina taunan ka bulanan ka mingguan aranjeunna tiasa ngembangkeun sudut pandang anu langkung saé tina naon anu tiasa kahontal. Sareng kamekaran akun 100% sanés ngan ukur udagan anu tiasa kahontal dina pertumbuhan 2% per minggu, tapi pangbalikan anu bakal nempatkeun padagang ngahontal tingkat ieu jauh payuneun mayoritas réncangna anu kaleungitan artos sacara konsistén.

 

sieun

Naon anu urang sieun nalika dagang? Sieun atanapi kaleungitan artos, sieun kaleungitan rupana, sieun salah pilih, sieun nempatkeun seueur usaha pikeun usaha urang pamustunganana gagal? Hayu urang tingali ieu dina papisah sareng nyobian ngaleungitkeun seueur kasieun ieu. Salah sahiji latihan pikeun ngungkulan rasa sieun ieu nyaéta ngasingkeun aranjeunna sareng langsung nyanghareupan aranjeunna.

Aya hiji kapastian mutlak dina dagang; urang bakal kaleungitan artos salaku padagang. Dina tahapan pangwangunan kami, nalika sakabeh pangalaman dagang anyar pikeun kami, ieu tiasa nganyenyeri sabab éta pangalaman anu anyar pisan pikeun kami. Kami panginten kaleungitan artos sateuacan judi tina hasil balapan kuda, dina skor pertandingan maén bal, dina kunjungan tamu ka kasino, tapi kami henteu pernah ngisinkeun artos dina dasar semi profesional pikeun ningali artos anu berpotensi tumuh. Sieun kaleungitan artos, nalika padagang ngamimitian perjalanan, sering tiasa nyababkeun bentuk 'paralisis paralisis' anu parah mangaruhan pangwangunan urang. Tapi teu aya rugi dina dagang, éta ngan anjeun sareng calo anjeun. Hasil anjeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Sedengkeun pikeun milih pilihan anu salah éta ogé mangrupikeun bagian anu teu tiasa dihindari tina dilema padagang. Padagang nyandak kaputusan anu salah, sepanjang waktos. Upami urang leres lima puluh persén waktos urang luar biasa, padagang kedah nampi yén lepat mangrupikeun bagian tina harga usaha dina bisnis ieu.

 

hal nu teu sabar

Teu aya metodeu anu urang tiasa maju gancang atanapi ngalangkungan bagian-bagian anu tangtu tina pamekaran padagang urang sareng unggal padagang masing-masing bakal ngagaduhan skala waktos anu sanés anu aranjeunna diajar. Saperti dina kahirupan padagang tangtu waé gancang diajar, anu sanésna tiasa laun. Tapi anu pastina nyaéta seueur padagang kedah sangsara sareng nahan pangalaman anu tangtu pikeun janten padagang anu waspada sareng kompeten.

Padagang panginten parantos ningali pitunjuk sareng naséhat dina sababaraha situs wéb sareng panglawungan nunjukkeun yén tiasa dugi ka opat taun janten cekap sareng nguntungkeun, anu sanés bakal nyatakeun satengah waktos éta, salaku pangalaman anu sacara pribadi mustahil nempatkeun perkiraan dina sabaraha waktosna nyandak padagang janten nguntungkeun. Sakali deui panginten urang kedah ngadeukeutan kasabaran ti sudut anu sanés sareng mutuskeun (sakali kami parantos komitmen pinuh pikeun dagang) yén urang bakal tetep nganggo éta salami diperyogikeun. Bisa sataun, dua, panginten dugi ka lima, tapi anu kami moal ngalakukeun nyaéta ngagantelkeun skala waktu. Kami moal tiasa buru-buru pangalaman pribadi ieu, sareng seuseueurna padagang anu suksés bakal salawasna ningali kana perkiraan, aranjeunna panginten tiasa nyebatkeun yén éta "kirang langkung. 4 taun janten ahli sareng nguntungkeun ”. Aranjeunna moal nyatakeun; 2 taun 5 bulan sareng 1 minggu.

 

risiko

Naha lami pisan pikeun para padagang nampi éta, pikeun hasil, manajemén artos mangrupikeun konci? Tanpa diragukeun salah sahiji aspék padagang paling hese pikeun 'ngubaran sirah' nyaéta résiko. Sareng bakal katingali yén, sanaos sababaraha kali seueur padagang nyarios yén aranjeunna ngan ukur kedah résiko henteu langkung ti X persén akunna, naséhatna henteu dipaliré. Kumaha urang tiasa nempatkeunana sacara ringkes; naha anjeun hoyong gaduh dinten anu saé pisan sareng ningali akun anjeun sareng ningali anjeun ngan ukur kaleungitan kasaimbangan akun dua persén, sareng ku dinten dagang anu saé dua dinten berturut-turut saatos anjeun tiasa mendakan 2% positip, atanapi naha anjeun hoyong nyieun karugian anu penting sapertos anu akun anjeun tiasa nyandak sababaraha minggu, atanapi sasih deui pikeun pulih?

Kami parantos ngadaptarkeun opat aspek perdagangan anu seueur padagang sesah pikeun diluyukeun sareng: sarakah, sieun, teu sabar sareng résiko. Pamiarsa bakal nyatet yén benang ngalir kana opat aspek anu misah; sadayana aya hubunganana sareng rada aya hubunganana. Pesen umum dina tulisan ieu mangrupikeun salah sahiji kontrol; ngendalikeun sarakah, sieun, teu sabar sareng résiko sareng anjeun parantos masihan kasempetan pikeun anjeun pikeun suksés.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »