Naon strategi perdagangan intraday Forex?

Naon strategi perdagangan intraday Forex?

28 Mar • Artikel Trading Forex • 187 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Naon strategi perdagangan intraday Forex?

Dua faktor anu paling penting nalika dagang dina sési tunggal nyaéta volatilitas sareng likuiditas. Volatilitas tiasa dihartikeun salaku skala parobihan di pasar. Nalika cakrawala investasi urang jangka pondok, volatilitas pasar mangrupikeun prasarat pikeun perdagangan anu suksés. Kanyataan ieu utamina ngabatesan pilihan instrumen sareng pasangan mata uang utama sareng sababaraha pasangan pasangan, gumantung kana sési perdagangan. Pilihan instrumen ogé dipangaruhan ku strategi perdagangan intraday anu anjeun tiasa mendakan dina halaman ieu di luhur.

Likuiditas mangrupikeun aspék penting kadua tina sistem perdagangan intraday. Perdagangan Intraday Forex didasarkeun kana akurasi tinggi asupna sareng kaluar tina perdagangan. Pikeun investor jangka panjang, 10 poin henteu relevan. Di sisi anu sanés, sapuluh pips sakapeung mangrupikeun kauntungan anu diperkirakeun pikeun padagang intraday. Akurasi aya hubunganana sareng katerampilan padagang, tapi tangtosna, likuiditas ogé penting nalika ngémutan perdagangan perdagangan tunggal sareng strategi dagang anu dipilih. Upami henteu cekap likuiditas di pasar, anjeun moal tiasa nutup urutan ku harga khusus anu parantos ditangtoskeun, henteu masalah kumaha anjeun mutuskeun dimana lebet sareng kaluar tina perdagangan. Kanyataan ieu ngabatesan padagang dina milih pasangan mata uang anu paling cair sareng waktos anu pas pikeun dagang. Ogé, padagang intraday kedah merhatoskeun khusus sinyal perdagangan. Strategi dagang anu paling populér pikeun perdagangan jangka pondok sareng intraday

Scalping

Scalping mangrupikeun strategi perdagangan intraday anu tujuanna pikeun ngahontal kauntungan dina pergerakan harga anu minimal. Scalpers "nyandak ku jumlah" perdagangan, muka aranjeunna "ampir diantisipasi," sabab dina noise pasar anu sapertos kitu, teu aya cara anu sanés Scalping tiasa pikabungaheun, tapi dina waktos anu sami bahaya pisan. Scalpers kedah ngahontal efisiensi anu luhur pisan anu nyaimbangkeun babandingan anu nguntungkeun tina Untung sareng Karugian. Meureun bagian anu paling nangtang ngeunaan Scalping nyaéta nutup transaksi anu kaleungitan, anu ngajaga kulit sirah tina karugian anu signifikan. Scalper teu tiasa ngantosan pasar deui.

Upami anjeun hoyong janten kulit sirah, anjeun kedah ngembangkeun "rasa kagenep" pasar - milari instrumen anu dicirikeun ku volatilitas anu luhur, likuiditas anu saé, dimana pesenan dilaksanakeun sacara instan. Upami anjeun ngatur pikeun ngawasa ieu, terang yén éta berpotensi mangrupikeun strategi anu paling nguntungkeun di pasar mana waé.

Dagang dina pembalikan dina sadinten

Ieu panginten strategi paling parah di pasar valuta asing upami dianggo ku investor anu teu ngalaman. Strategi ieu kawanoh ogé salaku perdagangan counter-trend. Résiko, dina hal ieu, asalna tina prinsip dasar nuturkeun trend. Padagang kedah tiasa ngaidentipikasi pembalikan di pasar kalayan kamungkinan luhur sareng ngaduga kakuatanana. Ieu meryogikeun kanyaho sareng prakték pasar.

Anggap anjeun hoyong nganggo jinis strategi perdagangan intraday dina perdagangan Forex ieu. Dina kasus éta, anjeun kedah diajar seueur perkawis Forex sareng latihan ngagunakeunana dina akun démo supados penghasilan dagang sadidinten langkung ageung tina karugian poténsial atanapi dina program térap Forex.

Dagang momentum Intraday

Ieu mangrupikeun strategi perdagangan Forex intraday anu saderhana dumasar kana milarian gerakan harga anu kuat digabungkeun sareng volume tinggi sareng posisi muka ku arah gerakan ieu. Tingkat disiplin anu luhur mangrupikeun prasarat pikeun ngagunakeun perdagangan intraday. Daytrader kedah ngantosan kasempetan anu pangsaéna pikeun asup ka pasar pikeun waktos anu langkung lami teras ngawaskeun posisi sareng kaluar dina waktos anu pas.

Strategi perdagangan intraday sering disebut-sebut salaku cara panggancangna pikeun ngahasilkeun artos dina pasar Forex. Nanging, iklanna henteu nyebatkeun kanyataan yén ieu mangrupikeun strategi dagang Forex anu paling hese. Seueur padagang pemula nyobian nganggo éta sareng akibatna. Ngembangkeun strategi intraday anu épéktip anjeun peryogi sababaraha taun latihan sareng pangalaman pasar.

Perdagangan Forex dina sadinten (intraday) - naon anu kedah dipilari

Dagang Forex Intraday nyaéta anu pang populerna di kalangan padagang anu berpengalaman sareng anu paling populer di kalangan anu ngamimitian.

Upami anjeun pamula, kami ngagaduhan tip penting pikeun anjeun: hindari dagang dina pigura waktos anu langkung handap (sahandapeun opat jam). Mimiti, cobian konsistén ngasilkeun artos di pasar sapanjang taun nganggo grafik Forex sadidinten. Langkung seueur pangalaman anjeun mangtaun, langkung seueur anjeun tiasa nguntungkeun kalayan jangka waktos anu langkung alit sareng alit. Upami, saurna, anjeun hoyong nyobian leungeun anjeun dina siang dinten, urang gaduh sababaraha tip anu tiasa janten mangpaat.

1) Ngembangkeun rencana perdagangan rinci, teras ketat nuturkeun prinsip manajemén résiko na. Sakumaha didadarkeun di sateuacanna, perdagangan Forex intraday langkung picilakaeun tibatan perdagangan jangka panjang, utamina kusabab kagancangan sareng frekuensi anu langkung luhur. Padagang beurang dina tekenan langkung seueur sareng kedah nyandak kaputusan gancang sareng tanggung jawab pinuh pikeun hasilna. Rencana dagang kedah pikeun padagang intraday. 2) Entong rugi rata-rata. Rata-rata ngan saukur nambahan karugian. Pikeun ngahindarkeun ieu, potong karugian gancang numutkeun strategi kaluar anjeun. Émut yén ku rata-rata karugian, anjeun miceun sanés ngan ukur artos tapi ogé waktos.

Komentar nu ditutup.

« »