Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

1 Mar • Artikel Trading Forex • 239 Tampilan • komentar Pareum dina Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

Sastra mangrupikeun alat anu penting pikeun ngadidik diri pikeun padagang mana waé dina pasar kauangan. Diajar hal-hal anyar ngabantosan padagang ngirangan biaya sareng ningkatkeun penghasilanana. Kami mawa buku anu pangsaéna dina analisis téhnis pikeun perhatosan anjeun, anu bakal nguntungkeun pikeun padagang pemula sareng propésional.

Buku Analisis Téknis

"Analisis téhnik: Sederhana sareng jelas. ”Panulis: Michael Kahn.

Ieu buku anu sampurna dina analisa téknis pikeun anu ngamimitian. Dina buku téksna, panulis ngajelaskeun definisi dasar sareng istilah pasar kauangan, ngajarkeun téhnik sareng metode analisis bagan. Nalika anjeunna milampah pamiarsa ngalangkungan prosés analitik, Michael Kahn teraskeun kana alat anu pas ti jaman ka jaman. Téori anu dipidangkeun dina buku ngamungkinkeun pamiarsa ngagunakeun katerampilan anu diaku dina damel sareng asét awal. Hasilna, anjeunna bakal diajar nyingkahan transaksi anu teu nguntungkeun sacara sadar, sareng solvénsi finansial na bakal ningkat.

"Analisis Téknis Pasar Keuangan." Panulis: Vasily Yakimkin.

Dumasar kana pendekatan anu unik pikeun pasar, anu ngémutan téori kiruh sareng bekel géométri fraktal, panulis ngajelaskeun hakékat analisis téhnis dina basa anu biasa pikeun jalma biasa. Yakimkin nyebatkeun langkung ti 40 indikator téknis anu kawéntar sareng 11 anu énggal diciptakeun ku anjeunna sareng masihan conto hasil diagnosa pasar. Ciri khas tina édisi ieu nyaéta anu ditulis ku panulis Rusia sareng ditujukeun pikeun anu maca Rusia. Buku éta tiasa dianggo dina bentuk buku téks pikeun sakola bisnis sareng diajar diri analisis téhnis.

"Pamikiran anyar dina analisis téhnis." Panulis: Bensignor Rick.

Buku analisis teknis ieu mangrupikeun kumpulan tina 12 bab unik anu ditulis ku para ahli dina pasar kauangan, nyaéta pasar mata uang, obligasi, saham, pilihan, sareng berjangka. Unggal bab ngajelaskeun metodeu sareng téhnik damel guru-praktisi khusus. Saatos kenal sareng panulis anu dikenal di saluruh dunya, anu maca tiasa milih anu dipikaresep sareng langsung kana karyana. Buku éta bakal manpaat pikeun analis kauangan, manajer investasi, karyawan bidang kauangan sanésna, sareng investor swasta dagang di pasar Rusia sareng di sakumna dunya.

"Dagang Internét, Pitunjuk lengkep. "Ku Elpish Patel, Pryan Patel.

Langkung seueur investor anu ngalih kana perdagangan aktip, sareng buku ngeunaan analisis téhnik pasar janten langkung populér. Buku "Internet-trading, Complete Guide" nyayogikeun saléngkah-saléngkah prosés pikeun dagang online suksés. Panulis ogé nyarioskeun ngeunaan analisis téhnis sareng mendasar, milih calo anu pas sareng saham, muka rekening, sareng dagang. Fitur dagang di platform online di Amérika, Inggris, Kanada, Inggris Raya, sareng Jérman dibahas sacara langkung rinci.

"Analisis téknis, Tangtosna lengkep. ”Panulis: Jack Schwager. Padagang anu kawéntar di dunya dina bukuna nyarioskeun ngeunaan analisa bagan, metode penafsiranana, sareng pendekatan individu pikeun panggunaanana. Panulis ogé merhatoskeun inpormasi praktis, nganalisis kaayaan dagang khusus. Schwager nyarioskeun tentang garis tren, kisaran perdagangan, tingkat dukungan sareng perlawanan, spésifikasi perdagangan dina berjangka, sareng indikator téhnis. Anjeunna ogé nalungtik opat jinis analisis téknis utama. Akhirna, Schwager nyayogikeun naséhat unik sareng naséhat praktis ngeunaan perdagangan sareng manajemén résiko.

Komentar nu ditutup.

« »