Kahirupan padagang Forex

23 Pb • Antara garis • 7024 Tampilan • komentar Pareum dina Kahirupan padagang Forex

Dagang eceran ti bumi tiasa janten kagiatan ngalamun. Hayu urang jujur, sanajan anjeun suksés pisan, salaki anjeun sareng anu paling caket sareng anu paling dipikacinta sanés anu resep kana mékanika anu kalibet dina dagang, saluareun kauntungan. Nyobian ngayakeun paguneman ngalibetkeun sawala ngeunaan: panyebaran, indikator, analisis téknis sareng fundamental, coding platform MetaTrader anjeun, kumaha jalan kerja likuiditas STP / ECN, naon slippage, algoritma, perdagangan frekuensi tinggi sareng sajabana, sareng saha waé anu henteu kalibet. dunya dagang urang, umumna patepung sareng teuteup kosong sareng ucapan "éta saé Suka".

Kaseueuran jalma asing ngan ukur naroskeun patarosan pribadi pikeun terang dimana anjeun ayana, hubunganana sareng kaayaan sosial anjeun; naha anjeun langkung payun dina gim kahirupan anu hadé tibatan aranjeunna? Ku sabab éta teu matak heran yén "dagang pasar" nyaéta sakedik minat pikeun kaseueuran jalma anu anjeun teu kahaja pendak, kecuali upami anjeun nyebutkeun kauntungan anjeun, maka anjeun bakal nyaksian sikep anu béda. Tapi aturan mimiti klub gelut nyaéta kami henteu nyarioskeun perdagangan, sareng kami pasti moal pernah ngabahas ujung-ujungna urang parantos mangtaun-taun pikeun nyampurnakeun sareng 'jalma asing sampurna'.

 

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

 

Kami ngabahas rencana dagang anu aya hubunganana sareng perdagangan urang, tapi dimana rencana dagang cocog sareng rencana gaya hirup? Kami parantos damel teu rajin sareng pinter (henteu kedah sesah), pikeun nyiptakeun: rencana, metoda dagang tepi ka ayeuna urang terang yén henteu peryogi jam waktos layar pikeun nguntungkeun kaluar pasar. Ngahaja, atanapi desain kami parantos nyiptakeun waktos luang anu kedah urang anggo.

Kacuali anjeun scalper manual, teras linggih di payuneun layar tilu sét, hariwang milari tindakan harga, sanés panggunaan waktos anu épéktip. Upami anjeun padagang sapertos kitu anjeun kedah naroskeun épéktipitas metode dagang sapertos kitu, nunjukkeun yén anjeun nyobian nyonto metode dagang algorithmic anu dipikaresep ku firma dagang frekuensi tinggi.

Dina raraga janten padagang anu suksés anjeun kedah teratur sareng disiplin, disiplin éta tiasa lancar pikeun ngatur dinten dagang anjeun kana waktos anu anjeun nyéépkeun waktos luang kalayan épéktip. Maju tina platform perdagangan gancang kilat anu disayogikeun dina tablet sareng smartphone, mastikeun yén anjeun moal sono deui dagang. Malah di Inggris, dimana kecepatan broadband / wi-fi sareng kecepatan jaringan katinggaleun seueur nagara maju sanés, kecuali upami anjeun di jero taneuh aya sakedik kasempetan pikeun teu aya hubungan. Anjeun tiasa nyetél waspada, kedahna harga dugi kana tingkatan anu tangtu dina platform anjeun, atanapi upami indikator atanapi pola tangtu dikenal. Anjeun tiasa nyetél pesenan pikeun muka, nutup sareng harga jalan satapak. Pondokna, aya sakedik alesan pikeun tetep terasing, introvert sareng kepompong di kantor dagang anjeun.

Kami milih profési dagang ieu salaku jalur karir sabab kami ngabayangkeun dimana urang tiasa sakali kami janten ahli sareng antukna nguntungkeun. Maka penting pisan urang pikeun nganut faktor-faktor ieu anu mimitina narik kami pikeun dagang. Janten upami anjeun parantos ngarencanakeun dinten sareng minggu anjeun épéktip sareng efektif nganggo palatih-pelatih éta, pasang kana earbuds éta terasrasakeun jalan anu ngalamun éta. Tapi émut, éta marathon sanés sprint.

Komentar nu ditutup.

« »