The Hype sakitar Stratégi Dagang Martingale

The Hype sakitar Stratégi Dagang Martingale

27 Jun • Artikel Trading Forex, Strategi Trading Forex • 697 Tampilan • komentar Pareum dina The Hype sakitar Stratégi Dagang Martingale

The Hype sakitar Stratégi Dagang Martingale

Ngatur modal anjeun mangrupikeun salah sahiji kaahlian anu paling penting dina pasar forex.

Kanggo kéngingkeun artos pinuh ku dana anu diinvestasikeun anjeun, anjeun kedah ngatur modal anjeun kalayan résiko sedeng. 

Kumaha carana ngalakukeunana? Teu aya jawaban anu jelas, tapi aya seueur padika anu tiasa ngabantosan anjeun.  

Salah sahiji anu paling dikaitkeun nyaéta Martingale.  Metode Martingale mangrupikeun strategi manajemén artos kauangan anu ngagaduhan popularitas deui dina abad ka-18. 

Diciptakeun ku Paul Levy (Matematika Perancis), strategi Martingale mangrupikeun salah sahiji jinis taruhan. Intina stratégina nyaéta pikeun teras-teras ngadobel taruhan nalika éléh sahingga engké hiji perdagangan anu menang tiasa nutupan sadaya kauntungan anu henteu nguntungkeun. 

Pikeun masihan anjeun ideu ngeunaan kumaha strategi ieu jalan, ieu conto.

Pamaén roulette bet $ 1 dina warna beureum. Anjeunna éléh, tarohan $ 2 deui sareng éléh deui. Salajengna, anjeunna bet $ 4, sareng waktos ieu ngéléhkeun $ 8. Untungna $ 1. Anjeun panginten panginten kumaha?  

Jumlah résiko na nyaéta $ 1 + 2 + 4 = 7. Anjeunna meunang $ 8. Janten, 8-7 = $ 1. Janten, éta kumaha anjeunna kéngingkeun kauntunganana.  

Martingale dina Forex

In forex, Martingale ngabutuhkeun pikeun ningkatkeun ukuran ukuran forex saatos unggal leungitna sareng ngirangan ukuran saatos posisi anu nguntungkeun. 

Hayu urang ngarecah stratégi ku masihan anjeun conto. 

Anjeun ngagaleuh éta Eur / USD jam 1.1237. Pikeun kéngingkeun kauntungan, anjeun kedah kéngingkeun luhur 1.1237. Langkung kaleungitan, langkung seueur anjeun nambihan dugi ka ngahontal 1.1237. Upami tren na pikaresep, anjeun tiasa gancang kéngingkeun kauntungan tina éta.  

Strategi martingale ngagaduhan kaunggulan dina forex. Pasangan mata uang jarang turun kana nol. Malah dina kasus kateupastian pasar, pasangan mata uang henteu turun janten nol. Kalayan Martingale, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun kauntungan tina naon anu anjeun rugi.  

Di sagigireun ieu, upami anjeun ngagaduhan modal anu disimpen, Martingale tiasa dianggo pikeun anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun lumayan tina minat. Ieu ngandung harti yén padagang tiasa mésér pasangan mata uang kalayan tingkat bunga rendah sareng ngajualna pikeun tingkat bunga anu langkung luhur.  

Tapi masalahna upami hargana turun ku 1.1137 (tina conto di luhur), anjeun leungit 100 pips. Ku cara ieu, anjeun tiasa bangkrut upami kasaimbangan akun anjeun kirang.  

Metodeu Martingale henteu pikaresepeun sareng kaulinan. Anjeun kedah gaduh jumlah anu seueur pikeun anjeun pikeun menangkeun naon anu anjeun rugi. 

Strategi Martingale tiasa dianggo sampurna dina forex upami pasar-na dibalikkeun. Rata-rata tibalik mangrupikeun fenomena di pasar kauangan anu nunjukkeun harga aset antukna bakal sumping kana harga rata-rata na. 

Pasar forex tiasa neraskeun ka arah anu sami pikeun waktos anu langkung lami, sareng éta dimana Martingale gagal.  

kacindekan 

Henteu paduli kumaha épéktip sareng nguntungkeun strategi forex Martingale dina pandangan heula, penting pikeun émut yén hiji léngkah anu salah tiasa ngakibatkeun akun anjeun ka nol bahkan sateuacan momen nalika laba nutupan sadaya karugian anjeun. Éta sababna, sateuacan nerapkeun strategi ieu dina dagang, diajar ngitung unggal gerak.

Anyar pikeun dagang Forex? Entong sono ieu panduan pamula ti FXCC.

- Diajar Forex Trading léngkah-léngkah
- Kumaha maca grafik Forex
-
Naon anu sumebar dina Dagang Forex?
-
Naon téh Pip di Forex?
-
Calo Forex Nyebarkeun Low
- Naon Forex Leverage
-
Metode Deposit Forex



Komentar nu ditutup.

« »