Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

25 Pb • Artikel Trading Forex • 368 Tampilan • komentar Pareum dina Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

Anjeun nyobian dagang sabisa-bisa, sok linggih di payuneun platform dagang sareng cobaan néwak parobihan harga sakedik. Ieu ngakibatkeun kanyataan yén anjeun mimiti ngalakukeun tindakan kacau anu ngakibatkeun hasilna négatip. Ieu kajantenan kusabab sajumlah ageung transaksi rurusuhan sareng henteu patuh kana manajemén artos.

Kumaha carana nyingkahanana?

Émut yén pasar kauangan mangrupikeun anjeun kedah ngalakukeun padamelan anu berkualitas. Di dieu, hasil anjeun henteu gumantung kana jumlah waktos anu dibébaskeun, tapi kana jinis padagangan anu parantos anjeun atos, sabaraha di antawisna, sareng hasil dagang pikeun sasasih. Upami anjeun henteu tiasa ngendalikeun émosi, diajar topik robot dagang. Éta ogé tiasa tétéla sapertos pilihan anu langkung saé. Algoritma algoritma bakal jalan sanajan anjeun henteu caket komputer.

Anjeun nyobian dagang sadaya aset sareng indikator sakaligus, teu pilih kasih, nyobian janten ahli dina sagala hal.

Dina ngudag matéri anu énggal, anjeun henteu ngagaduhan waktos pikeun ngaasimilasi anu lami sareng teras-terasan sono gerakan anu suksés di pasar numutkeun sinyal anu parantos ditaliti.

Kumaha carana nyingkahanana?

Pikeun kéngingkeun hasil anu munggaran, padagang biasana ngamimitian alit teras ngawangun kompleksitas sistem perdaganganna.

Salaku conto, anjeun tiasa mimitian ku nalungtik hiji aset sareng faktor-faktor éta anu mangaruhan harga na. Admirers tina analisis téhnis panginten resep kombinasi sababaraha indikator, anu sinyalna katingali jelas sareng logis pikeun aranjeunna.

Disarankeun yén anu ngamimitian dina dagang mimiti nyobian aranjeunna akun demo. Pendekatan anu tetep bakal ngabantosan anjeun pikeun niténan instrumen anu paling ngagambarkeun gaya dagang anjeun.

Padagang muka perdagangan sareng nahanana sanaos pasar terus-terusan jalan anu sanés.

Naon anu sering dilakukeun dina kaayaan sapertos kitu, padagang mimiti curiga kana sababaraha "niat jahat" ("pasar sok ngalawan kuring"). Taktik ieu nyimpang tina manajemén résiko anu wijaksana ngabahayakeun kasuksésan perdagangan.

Kumaha carana nyingkahanana?

Kedah ditampi yén kalakuan ieu mangrupikeun palanggaran anu parah Manajemén risiko. Manajemén résiko pinter ngalibatkeun taat kana rencana aslina sareng kaayaan émosina anu teu perlu.

Teu maliré diajar

Éta nyababkeun kapercayaan padagang yén anjeunna parantos terang sadayana, hilap yén pasar kauangan mangrupikeun struktur hirup anu rumit, anu teras-terasan robih sareng meryogikeun langkung seueur élmu anyar. Dina jangka panjang, pasar henteu ngahampura boh henteuna téori atanapi kapercayaan teuing dina prakték, gancang nempatkeun hal-hal dina urutan.

Kumaha carana nyingkahanana?

Tetep ramo dina pulsa pasar. Diajar anyar kursus online jeung cara diajar. Jantenkeun kamampuan praktis anjeun sareng waspada kana pandangan anu béda dina kaayaan ngalangkungan komunikasi sareng jalma anu sami.

Teu maliré artos sareng manajemén résiko

Naon sababna saatos unggal urus anu henteu suksés, padagang éta, sanaos anjeunna sadar yén anjeunna salah, teras-terasan milarian alesan kagagalanana ti luar.

Kumaha carana nyingkahanana? Investasi perséntase lumayan tina kasaimbangan akun dina perdagangan. Padagang anu ngalaman sering muka poéna 5-10%. Coba nuturkeun aturan ieu sareng évaluasi épéktipitasna.

Komentar nu ditutup.

« »