Dagang anu paling berkesan kami

17 Apr • Antara garis • 8519 Tampilan • komentar Pareum dina padagangan anu paling berkesan kami

shutterstock_101520898Nalika urang pasang aksi patarosan ka sakumpulan padagang; "Naon padagangan anu paling berkesan anjeun?" urang sering pendak sareng sababaraha rupa waleran anu utamina gumantung kana dimana padagang aya dina kurva diajar pamekaran pribadi. Jawaban anu bakal kami tampi ti: padagang anyar, padagang anu nembé ngamimitian ngembangkeun rencana dagang sasarengan strategi dagang anu tiasa dianggo atanapi padagang anu berpengalaman sareng suksés bakal béda pisan. Sareng éta mangrupikeun bédana anu penting sareng naon anu aranjeunna ngagambarkeun yén urang hoyong konsentrasi dina entri kolom ieu.

Tilu 'kelompok padagang' anu béda parantos kami idéntifikasi pikeun tujuan tulisan ékspérimén ieu sareng waleran anu kami tampi deui bakal nyorot pisan ngeunaan dimana kami salaku padagang masing-masing, naon anu urang kenal salaku dagang anu saé ogé robih pisan nalika urang déwasa salaku padagang . Pikeun padagang anyar, aranjeunna tiasa nyorot juara kahiji anu penting pikeun perdagangan anu paling berkesan, padahal padagang anu langkung berpengalaman di komunitas urang bakal ngagaduhan kriteria anu bénten-bénten pikeun nangtoskeun padagangan anu paling suksés. Nyatana anu langkung berpengalaman di antara urang bahkan tiasa dugi ka nyorot dagang kaleungitan pangageungna salaku anu paling berkesan, sabab perdagangan ieu nyayogikeun langkung seueur pelajaran tibatan anu meunang. Ieu bakal aya hubunganana khusus upami perdagangan kaleungitan ieu naha akibat tina manajemén artos anu goréng, atanapi manajemén artos anu goréng nyababkeun karugian anu langkung ageung tibatan anu kasiksa.

Padagang anyar

Réaksi padagang énggal nalika ditaroskeun sigana bakal nyaritakeun detil ngeunaan perdagangan panguntungna, atanapi perdagangan unggul utama kahijina, atanapi perdagangan paling nguntungkeun panganyarna. Tapi nalika didorong kana sadaya alesan kunaon aranjeunna nyandak perdagangan, kumaha aranjeunna ngatur artosna, alesan naha aranjeunna kaluar sareng sajabana, detil na bakal samar sareng henteu lengkep, nunjukkeun yén kasuksésan perdagangan langkung henteu dihaja tibatan desain.

Upami urang naroskeun ka padagang énggal ngeunaan rencana dagang na; "Naha perdagangan dianggap bagian tina rencana perdagangan aranjeunna?" urang sigana bakal patepung sareng paneuteup kosong. Pondokna pikeun seueur padagang énggal dagang paling berkesan anu didamel ku kabeneran langkung ti desain. Nanging, ngaléngkah tina optimismeu anu disayogikeun ku perdagangan anu suksés panginten éta seueur perdagangan anu kaleungitan anu nyababkeun padagang urang antukna lungguh sareng perhatoskeun sareng ngagulung baju baju na pikeun ngamimitian nyusun strategi perdagangan sareng ngalebetkeun strategi éta kana pélor rencana dagang buktina, panginten éta saleresna mangrupikeun padagangan pangpayunna anu urang pelajari paling ti dinten dagang mimiti urang.

Padagang Fledgling

Padagang anu sakedik langkung berpengalaman sigana bakal mimiti teu ngan ukur émut padagangan anu paling berkesan tapi jauh leuwih gampang ngelingan alesan naha aranjeunna nyandak perdagangan sareng malih naha perdagangan éta suksés. Éta tiasa ngamimitian ékspérimén sareng sababaraha strategi perdagangan sareng janten masokkeun kana strategi naon anu janten dasar tina rencana perdagangan. Padagang anu anyar bakal tetep boga kacenderungan nunjuk ka dagang paling kasohor salaku jalma anu 'ngepak' seueur jumlah pips jsb.

Padagang ngalaman

Padagang urang anu langkung berpengalaman panginten leres-leres bajoang pikeun nginget padagangan anu paling berkesan sabab penilaian ngeunaan naon anu ngagambarkeun perdagangan anu langkung berkesan bakal robih pisan dina sababaraha taun ka pengker. Dimana sakali maranéhna bakal ngaraosan pangalaman tina kauntungan pip anu ageung dina perdagangan individu, kriteria na ayeuna pikeun nangtoskeun perdagangan anu émut panginten parantos robih malah kalebet kaleungitan padagangan janten berkesan upami perdagangan ieu mangrupikeun bagian tina rencana perdagangan anu pasti sareng karugian. dicandak gaganti kauntungan anu langkung ageung dina perdagangan salajengna. Padagang urang anu berpengalaman tiasa gaduh kenangan jauh tina sababaraha padagangan anu langkung spektakuler anu dicandak dina karir mimiti, tapi perdagangan ieu bakal diémutan deui ku raos nostalgia tibatan émosina sanés.

Kapuasan anu nyata pikeun padagang anu langkung berpengalaman bakal aya hubunganana pisan sareng pip atanapi poin gain salaku padagang anu berpengalaman jauh langkung resep kana kasaimbangan umum akun sareng target anu parantos aranjeunna atur. Upami aranjeunna nuju ngajalankeun padaganganana numutkeun rencana dagangna sareng akibatna katukang godaan pikeun ngalanggarnana, dagang anu éléh sareng éléh janten kirang émut tibatan tingkat kameunangan anu umum. Nyatana gelar tina hariwang panginten tiasa lebet kana pikiran para padagang anu berpengalaman langsung saatos aranjeunna kéngingkeun pips atanapi poin anu utamina khususna ku perdagangan trend / swing dimana kauntungan tiasa lumayan, tapi kaamananna tiasa ngasupkeun periode konsolasi atanapi mimitian sareng nunjukkeun naon urang istilah bacaan palsu.
Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »