Pikiran Jurang; tengah isuk update sési London sateuacan bél buka New York

1 Agustus • Artikel Artikel, Pikiran Jurang • 5636 Tampilan • komentar Pareum dina Mind The Gap; tengah isuk update sési London sateuacan bél buka New York

Sektor pabrik Eurozone balik deui kana kamekaran nalika manufaktur Inggris naék pisan

shutterstock_135064163Dina bagian Among The Lines kami parantos nyebatkeun pentingna publikasi PMI anu aya hubunganana sareng: Inggris, masing-masing nagara Éropa, Eurozone, Asia sareng Amérika Serikat. Prints data ieu, diterbitkeun kahadean tina Markit Ékonomi, diterbitkeun bulanan sareng tiasa masihan indikasi kana kakuatan relatif kinerja ékonomi nagara mana wae (atanapi daérah). Salaku indéks difusi pangukuran di luhur 50 nunjukkeun pertumbuhan, di handap 50 nandakeun kontraksi. PMI Eurozone parantos dileupaskeun énjing-énjing sareng nomer na dianggap saé…

Data PMI Juli nunjukkeun wilujeng sumping kana kamekaran pikeun sektor manufaktur zona Euro. Produksi sareng pesenan énggal duanana ningkat dina tingkat anu paling gancang ti saprak pertengahan 2011, nalika bisnis ékspor énggal dilegaan sareng sajumlah pasar domestik ngalih langkung caket kana stabilisasi. PMI Markit Eurozone Manufaktur anu disaluyukeun sacara musiman naék ka luhur dua taun 50.3 dina bulan Juli, tina 48.8 dina Juni sareng di luhur négatip 50.0 tanda pikeun kahiji kalina ti Juli 2011. PMI ogé luhur perkiraan flash anu langkung tiheula 50.1.

PMI Markit HSBC Cina.

PMI sanés anu nyayogikeun berita anu positip sacara umum, sanaos gagalna jumlah PMI, nyaéta cetak Cina ti Markit ngalangkungan hubunganana sareng HSBC. Pabrikan Cina teu disangka-sangka nguatkeun dina bulan Juli, nunjukkeun yén aya kalemahan ékonomi Cina tiasa stabil. Diringkeskeun salaku nilai numerik tunggal kaséhatan ékonomi manufaktur Indéks komprehensif, disaluyukeun musiman HSBC China Purchasing Managers 'Index nyatet 47.7, turun tina (48.2).

Milarian Poténsial Anjeun Ku Akun Praktek GRATIS & Teu aya Résiko
Pencét Pikeun Klaim Akun Anjeun Ayeuna!

Ngomentaran survey Cina Manufacturing PMITM, Hongbin Qu, Chief Economist, China & Co-Head of Asian Economic Research di HSBC nyarios:

"Kalayan paménta lemah tina pasar domestik sareng luar, sektor manufaktur anu mancing teraskeun beuratna padamelan. Nanging ieu, ditambah data anu langkung lemah, parantos ngadorong Beijing pikeun ngenalkeun langkung seueur langkah-langkah nyetél denda, ti mimiti ngarobih pajak pikeun perusahaan alit dugi ka ningkatkeun pengeluaran di perumahan umum, jalan karéta, hemat énergi sareng daérah infrastruktur TI. Ukuran anu ditargetkeun ieu kedah ningkatkeun kapercayaan sareng ngirangan résiko turun tumurun."

PMI Inggris pasang kejutan naék kana 54.6

Nalika urang nyetak nomer PMI Inggris pikeun pabrik parantos diterbitkeun sareng data na positip pisan, ngéléhkeun seueur ekspektasi anu dianalisis analis ngeunaan 52.8.

Keuangan dina perekonomian manufaktur Inggris terus ngawangun moméntum dina mimiti kuartal katilu, kalayan tingkat pertumbuhan pikeun produksi sareng pesenan énggal paling luhur ti Pébruari 2011. Sanaos pasar domestik tetep mangrupikeun sumber utama kameunangan kontrak anyar, pabrik ogé ngalaporkeun pamutahiran padet dina paménta luar negeri. Indéks Markit / CIPS Purchasing Manager anu disaluyukeun sacara musiman naék ka luhur 28-bulan 54.6 dina bulan Juli, tina bacaan anu dirévisi 52.9 dina Juni (mimitina diterbitkeun salaku 52.5). PMI tetep di luhur tanda nétral 50.0, sinyalna ékspansi, saprak April, kalayan tingkat na ningkat dina unggal lima bulan ka tukang.

Tingkat dasar di Éropa sareng Inggris digabungkeun sareng koméntar dasar

Acara warta berdampak tinggi salajengna dina kalénder mangrupikeun kaputusan tingkat dasar ti Inggris sareng Eurozone, digabungkeun sareng indikasi yén fasilitas mésér aset BoE bakal ditingkatkeun. Kitu ogé analis sareng padagang bakal ningali ka arah BoE sareng ECB pikeun kode naon waé dina konperénsi pers anu aya hubunganana sareng parobihan kawijakan anu signifikan atanapi caket. Harepanna nyaéta fasilitas mésér aset pikeun Inggris sareng program urus pasar langsung pikeun EU (OMT) bakal dijaga dina tingkat na ayeuna, (henteu aya kanaékan) sedengkeun tingkat dasar pikeun kadua bank sentral ogé bakal tetep statis dina 0.5%

Tinjauan pasar jam 10:00 (waktos Inggris)

Pasar Asia Pasipik resep sési anu biasana positip salami sési sapeuting / enjing sareng suasana optimismeu teraskeun kana sési Éropa. Indéks Nikkei ditutup 2.47%, Hang Seng ditutup 0.94% sareng CSI ditutup 2.39%. ASX ditutup nepi 0.19%.

Bursa Éropa réaksi positip kana nomer PMI ti Markit Economics. STOXX naék 0.52%, UK FTSE naék 0.27%, CAC naék 0.35% sareng DAX naék 0.75% sareng MIB naék 1.06%.

Buka Akun Demo Forex GRATIS Ayeuna Pikeun Latihan
Forex Trading Dina Dagang Anu Nyata & Lingkungan Anu Henteu Resiko!

Indéks ekuitas DJIA kahareup ayeuna naék 0.51%, masa depan ekuitas SPX naék 0.57%, sedengkeun masa depan NASDAQ naék 0.54%, nunjukkeun yén di bel New York indéks utama Amérika Serikat bakal dibuka sacara positip.

Saatos ngarusak minggu kamari anu lami kaleungitan minyak WTI corétan parantos neraskeun kauntungan anu dipasang salami tilu dinten ka pengker; ayeuna minyak ICE WTI aya dina $ 205.87 dugi 0.8%. NYMEX alami turun 0.17% dina $ 3.44. Emas COMEX aya dina $ 1318.7 nepi 0.43%. Pérak naék 0.12% dina COMEX dina $ 1320.3. Kalayan ningkat data Cina kahadean tina tambaga Markit dina COMEX nyaéta naék 0.88% dina $ 314.60.

Fokus Forex

Ningali bagan sapopoé pikeun EUR / USD, nganggo Heikin Ashi salaku lilin pikaresep, investor nunjukkeun indecision Palasik sakumaha dituduhkeun ku lilin harian doji nonjol. Euro parantos turun tina genep minggu na luhur tibatan dolar kusabab kapercayaan yén Présidén Bank Séntral Éropa Mario Draghi bakal ngumumkeun yén anu ngadamel kawijakan bakal ngajaga tingkat suku bunga rendah saatos rapat dinten ayeuna.

Euro turun 0.5 persén kana $ 1.3241 Dina sési London saatos naék ka $ 1.3345 kamari, tingkat anu pang kuatna ditingali saprak 19 Juni. Mata uang babarengan 17-nagara naék 0.3 persén kana 130.57 yen. Yen turun 0.8 persén kana 98.63 per dolar. Sterling turun 0.2 persén ka $ 1.5170 saatos turun ka $ 1.5126 kamari, tingkat paling lemah disaksian pikeun kabel saprak 17 Juni.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »