Pikiran Jurang; Pembaruan Sesi Pertengahan Enjing London Pra The New York Bell

24 Jul • Artikel Artikel, Pikiran Jurang • 4977 Tampilan • komentar Pareum dina Mind The Gap; Pembaruan Sesi Pertengahan Enjing London Pra The New York Bell

Pasang Pasar Asia Pukul Genep Minggu Anu Luhur Perancis Ngadeklarasikeun Resesi Na…

celObrolan Bullish ngeunaan ékonomi Cina ti perdana Cina Li Keqiang sareng nada anu sami ti pamaréntah Jepang saatos hasil pamilihan dinten Minggu, nyababkeun rally di pasar Asia-Pasipik dina sési dagang sapeuting / énjing.

Li Kegiang ngaleungitkeun kasieunan yén ékonomi Cina nunjukkeun tanda-tanda kacapean saatos kauntungan bintang sapertos kitu di taun-taun ayeuna. Anjeunna nyatakeun ka hadirin anu ngiringan di Shanghai yén target garis handap nagara pikeun pertumbuhan ékonomi tetep 7%. Koméntarna sumping di tengah laporan lokal yén Beijing ayeuna bakal mimiti ngajalankeun proyék-proyék prasarana sareng inpéstasi, sapertos di jalan karéta gancang, daripada ngandelkeun daérah anu sateuacanna nyayogikeun patumbuhan sapertos pangwangunan perumahan.

Kantor Kabinet Tokyo ogé ningkatkeun pandangan ékonomi na pikeun bulan katilu berturut-turut, nyatakeun yén ékonomi Jepang "terus-terusan nyandak", sareng ngalih ka "pamulihan mandiri". Perkembangan harga anyar nunjukkeun yén deflasi langkung gampang dumasar kana TCO. Saatos pernyataan anu dibahas ieu ti Cina sareng Jepang Cina's CSI 300 naék 2.33%, didorong ku saham perusahaan karéta, Hong Kong Hang Seng ditutup 2.85 %% sareng Nikkei ditutup 0.85%. ASX 200 ditutup dugi 0.30% sedengkeun NZX nutup 0.58%.

Perancis ningali resesi réngsé

Data panganyarna ngeunaan ékonomi Perancis parantos ngungkabkeun optimisme di antara firma industri, indéks naék kana tingkat na anu langkung saé salami sataun. Survei bulanan Perusahaan ngeunaan moral industri naék pikeun bulan kaopat sakaligus, janten 95. Éta naékna dina print 93 Juni, sareng langkung saé ekspektasi analis. Nanging, 100 mangrupikeun rata-rata jangka panjang. Ukuran kapercayaan bisnis anu langkung lega naék kana 87, tina 86.

Milarian Poténsial Anjeun Ku Akun Praktek GRATIS & Teu aya Résiko
Pencét Pikeun Klaim Akun Anjeun Ayeuna!

Salaku akibat tina percetakan optimis menteri keuangan Perancis ieu nyatakeun yén resesi Perancis ayeuna parantos réngsé. Nyarios di stasiun radio Éropa, Pierre Moscovici ngadugikeun ramalan ti Bank Perancis sareng Ogg pikeun pertumbuhan 0.2% dina kuartal kadua taun ieu ngabalikeun kontraksi 0.2% dina tilu bulan kahiji 2013, anu ngadorong Perancis kana resesi dip ganda.

Angka KPR UK

BBA Inggris, Asosiasi Bankir Inggris parantos nyebarkeun inohong pinjaman hipotik panganyarna na énjing-énjing ngungkabkeun yén pinjaman hipotik Inggris parantos réngsé. Aya 37,278 hipotik disatujuan dina Juni, jangkungna 17 bulan, kalayan pinjaman réaksi positip kana pangrojong Keuangan anu anyar pikeun skéma pinjaman hipotik. Sanaos ningkatna jumlah ieu kirang ti satengah pinjaman puncak hipotik disaksian dina taun 2007/2008.

Tinjauan Pasar Jam 10:45 waktos Inggris

Saatos sési énjing sapeuting-mimiti anu positip sapertos di daérah Asia-Pasipik, kaseueuran bourses Éropa neraskeun nada anu positip, sabagian kusabab inohong produksi industri anu nyebarkeun diterbitkeun ku Perancis, ékonomi kadua pangageungna Éropa. UK FTSE naék 0.35%, CAC naék 0.17%, DAX naék 0.22%, IBEX naék 1.69%, MIB naék 1.12% sareng indéks Portugis, PSI, parantos neraskeun kauntungan signifikan na kamari ku naékna langkung ti hiji persén dina sési énjing ieu. Indéks ekuitas DJIA kahareup ayeuna naék 0.09%, sedengkeun masa depan indéks ekuitas Nasdaq naék 0.23% nunjukkeun yén pasar AS bakal dibuka sacara positip.

Buka Akun Demo Forex GRATIS Ayeuna Pikeun Latihan
Forex Trading Dina Dagang Anu Nyata & Lingkungan Anu Henteu Resiko!

Minyak atah murag pikeun dinten kadua; NYMEX WTI turun 0.65% dina $ 106.35 per barel, sedengkeun NYMEX nat gas naék 0.84% dina $ 3.71. Logam mulia parantos ngambah sababaraha kauntungan sustainable anu kasaksian kamari di pasar spot; pérak turun 1.58% dina COMEX, sedengkeun emas turun ku 0.70% janten $ 1329 per ons.

Fokus Forex

Dolar Australia sareng Selandia Anyar neraskeun pangasilanana pikeun dinten katilu sabab harga komoditas naék sareng turunna volatilitas FX ngadukung paménta pikeun aset anu ngahasilkeun langkung luhur - tingkat dasar bank sentral kadua nagara anu henteu saé sareng ékonomi maju anu sanés. Dolar Australia nambihan 0.1 persén kana 92.57 sén AS dina sési Sydney saatos naék 0.9 persén dina dua dinten sateuacanna. Éta turun 0.1 persén kana 92.12 yen. Mata Artos Selandia Anyar kéngingkeun 0.2 persén janten 79.81 sen AS saatos némpél 79.91 dina tanggal 19 Juli, tingkat paling luhur disaksian ti saprak 19 Juni. Ieu sakedik robih dina 79.40 yen.

Mata uang AS turun 0.2 persén ka 99.44 yen dina sési London, naék tina 99.15 yen, tingkat panghandapna anu dititénan saprak 17 Juli. Ieu sakedik robih dina $ 1.3196 per euro saatos kamari némpél $ 1.3218, tingkat paling lemah saprak 21 Juni. Yen ngagaduhan 0.1 persén ka 131.25 per euro.

Sterling aya dina $ 1.5363 saatos ngaapresiasi kana $ 1.5384 kamari, tingkat anu paling kuat ti 26 Juni. Sterling ayeuna diperdagangkan di 85.86 pén per euro. Sterling parantos maju 1.7 persén salami tilu bulan ka pengker, numutkeun kana Bloomberg Correlation-Weighted Index anu ngalacak sapuluh mata uang pasar maju. Euro parantos naék 2.5 persén sareng dolar parantos kéngingkeun 0.9 persén.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »