Pikiran Jurang; tengah isuk London sési pembaruan sateuacan New York dibuka

31 Jul • Artikel Artikel, Pikiran Jurang • 4973 Tampilan • komentar Pareum dina Mind The Gap; tengah isuk London sési pembaruan sateuacan New York dibuka

Sadayana panon dina pernyataan FOMC dinten ayeuna

fSeueur investor sareng padagang bakal ngajaga 'cuaca-panon' dina pernyataan rapat FOMC anu bakal ditepikeun ku Ben Bernanke, anjeunna bakal ngamimitian narasi na jam 2:00 waktos USA. Ilaharna analis sareng koméntator bakal milari nuansa sareng kode dina basa pikeun nangtoskeun upami sareng iraha aya parobihan dina pelepasan moneter $ 85 milyar per bulan bakal mimiti mangaruhan. Nyuhunkeun hampura sateuacanna pikeun ngagunakeun kecap, tapi kecap konci dina dinten ieu bakal "tapering", anu parantos janten eufemisme média mainstream finansial pikeun Féder dimimitian pikeun maksa pasar ekuitas AS tina ubar-ubaran na, kana rehab, atanapi kamungkinan lempeng kana kalkun tiis.

Salah sahiji aspek manajemenna anu kedah dipuji ku Bernanke nyaéta konsistén na; teu lami saatos nyandak jabatan anjeunna komitmen pikeun ngalakukeun naon waé pikeun ngajaga nilai-nilai ekuitas tinggi. Babak panganyarna ngeunaan pelonggaran kuantitatif ieu parantos kahontal, ku pasar ekuitas utama USA ngahontal tingkat rékor taun ieu. Nanging, ayeuna dilema na nyaéta kumaha cara narik stimulus tanpa nyababkeun kacilakaan nilai ekuitas dina waktos 2007/2008 sareng sanaos klaim sanés pasar henteu 'dibanderol' dina bentuk tapering naon waé.

Angka ritel Jérman murag ogé urang Spanyol

Angka ritel pangénggalna diterbitkeun ku Jérman murag pondok tina ekspektasi analis, sami sareng inohong ritel anu aya hubunganana sareng Spanyol ogé sono konsensus para ékonom. Di Jérman angka ritel turun ku 2.8% dina istilah anu nyata taun ka taun numutkeun hasil samentawis Kantor Statistik Federal (Destatis). Perputaran ritel dina Juni 2013 di Jérman turun 1.0% dina istilah nominal sareng 2.8% dina istilah anu nyata dibandingkeun sareng sasih saluyu taun samemehna. Jumlah dinten anu kabuka pikeun dijual nyaéta 25 dina Juni 2013 sareng 26 dina Juni 2012. Nalika disaluyukeun pikeun kalénder sareng variasi musiman omzet Juni dina istilah nominal 1.2% sareng dina istilah nyata 1.5% langkung alit tibatan dina bulan Méi 2013. Di Spanyol, penjualan eceran parantos ngaleutikan salami tilu taun, nyirorot ku 0.7% bulan kamari, hartosna turunna sataun-on-taun 5.1% bulan kamari.

Buka Akun Demo Forex GRATIS Ayeuna Pikeun Latihan
Forex Trading Dina Dagang Anu Nyata & Lingkungan Anu Henteu Resiko!

Pangangguran Jérman murag

Warta anu saé ti Jérman sumping dina bentuk nomer pangangguran Jérman, Data anu teu padamelan pikeun Juni nunjukkeun turunna 7,000 anu teu disangka-sangka dina total pangangguran (disaluyukeun musiman), nyababkeun total jalma kaluar damel di Jérman janten 2.934m, ngantepkeun padamelan meunteun 6.8%, caket kana tingkat na panghandapna disaksian ti saprak ngahijikeun deui. Angka pangangguran pikeun Éropa bakal dileupaskeun jam 11:00 waktos Inggris sareng antisipasi na pikeun total parantos nyusut ti 12.1% dugi ka 12.2%. Kacuali cetak na langkung parah nomer ieu bakal dinilai salaku kajadian berita dampak sedeng sareng teu dipiharep tiasa ngarobih tren ayeuna dina seuseueurna jaminan.

Konsumsi rumah tangga Perancis ragrag sabulan bulan

Dina Juni, pengeluaran rumah tangga pikeun barang-barang di Perancis turun tina volume 0.8% saatos kanaékan 0.7% dina bulan Méi. Ngalangkungan kuartal kadua, aranjeunna ningkat ku 0.3% (saatos –0.2% dina Q1 2013). Turunna Juni kusabab panurunan dina konsumsi produk énergi. Langkung tina saparapat, kamekaran pengeluaran pikeun barang awét sareng produk énergi ngimbangan turunna konsumsi produk pangan. Saatos paningkatan dina Méi (+ 0.8%), pengeluaran rumah tangga pikeun barang awét turun di Juni (-0.3%). Aranjeunna naék langkung kuartal kadua (+ 1.8%, saatos –3.2% dina Q1).

Tinjauan pasar jam 10:00 Waktos UK

Indéks Nikkei ditutup 1.45% turun dina sési énjing sapeuting-mimiti. Hang Seng ditutup turun 0.32%, sedengkeun CSI ditutup nepi 0.17%. ASX 200 ditutup nepi 0.09%. Bursa Éropa dicampur dina bagian awal sési London, UK FTSE naék 0.43%, CAC naék 0.05%, DAX turun 0.02%, IBEX turun 0.12% sareng MIB turun 0.41%. Indéks ekuitas DJIA kahareup ayeuna naék 0.03% sedengkeun masa depan indéks ekuitas NASDAQ naék 0.05% nunjukkeun pembukaan datar pikeun New York. Minyak mentah WTI dina ICE parantos nangkep ragrag panjang saminggu na janten naék 0.52% dina $ 103.52 per barel, NYMEX alami naék 0.35% dina $ 3.44. Emas COMEX naék 0.64% dina $ 1333.30. Tempat pérak dina COMEX nyaéta naék 1.22% $ 19.92.

Milarian Poténsial Anjeun Ku Akun Praktek GRATIS & Teu aya Résiko
Pencét Pikeun Klaim Akun Anjeun Ayeuna!

Fokus Forex

Sterling kaleungitan 0.2 persén nilaina kana 87.20 pén per euro awal sési London saatos némpél 87.26, tingkat paling lemah disaksian ti saprak 13 Maret. Sigana disetél pikeun turunna 2 persén dina bulan Juli. Mata uang Inggris turun 0.2 persén ka $ 1.5205. Serat kaleungitan opat dinten nyatana pangpanjangna kasaksi ti 28 Juni. Sterling ayeuna parantos ngalemahkeun 1.4 persén dina sasih kamari, numutkeun ka Bloomberg Correlation-Weighted Index ngalacak 10 mata uang paling maju. Euro nguatkeun 0.7 persén sareng dolar turun 1.4 persen.

Dolar sakedik robih dina $ 1.3258 per euro sareng 97.94 yen mimiti sési London. Tujuh belas bangsa urang Éropa dibagi mata uang didagangkeun dina 129.85 yen.

Indéks Dolar AS, nyukcruk greenback versus sapuluh mata uang utama na sanésna, naék 0.1 persén ka 1,027.82, saatos maju 0.4 persén dina dua dinten sateuacanna. Éta turun ka 1,021.21 dina Juli 29th, ngahontal tingkat paling lemah ditingali saprak 19 Juni.

Aussie lemah ku 0.5 persén dugi ka 90.18 sén AS saatos ngahontal 90.08 sén, pangleutikna saprak Juli 12 nalika turun ka handap dina low tilu taun 89.99.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »