Pikiran Jurang; Pembaruan Sesi Perdagangan London Sateuacan Sidang New York Buka

28 Jul • Artikel Artikel, Pikiran Jurang • 3431 Tampilan • komentar Pareum dina Mind The Gap; Pembaruan Sesi Perdagangan London Sateuacan Sidang New York Buka

PDB UK naék ka 0.6% kalayan industri jasa nyayogikeun sumbangan pangageungna

fNaékna GDP Inggris ka 0.6% saluyu sareng seuseueurna ramalan ékonom nalika dijajal dina hal éta. Nanging, jumlah anu paling dinamis dina data sumping dina 'ayunan' - PDB UK ayeuna 1.4% langkung luhur tibatan waktos ieu taun ka tukang, parobihan anu matak, utamina nalika anjeun émut yén Inggris lolos tina 'triple dip' marginal di kuartal terakhir, pikeun teras nyatakeun 'dobel dobel' dihapus salaku tokoh-tokoh samemehna dirévisi ka luhur…

Produk doméstik kasar (PDB) ningkat 0.6% dina triwulan II 2 dibandingkeun sareng Q2013 1. Sadaya opat pengelompokan industri utama dina ékonomi (pertanian, produksi, konstruksi sareng jasa) ningkat dina Q2013 2 dibandingkeun sareng Q2013 1.

Kontribusi pangageungna pikeun pertumbuhan GDP Q2 2013 asalna tina jasa; industri ieu ningkat ku 0.6% nyumbang 0.48 persentase titik kana kanaékan 0.6% dina PDB. Aya ogé kontribusi ka luhur (0.08 persentase poin) tina produksi; industri ieu naék ku 0.6%, kalayan manufaktur ningkat ku 0.4% saatos pertumbuhan négatip 0.2% dina Q1 2013.

Buka Akun Demo Forex GRATIS Ayeuna Pikeun Latihan
Forex Trading Dina Dagang Anu Nyata & Lingkungan Anu Henteu Resiko!

Dina Q2 2013, kaluaran dina industri konstruksi diperkirakeun ningkat ku 0.9% dibandingkeun sareng Q1 2013. Dina Q1 2013 kaluaran konstruksi aya dina tingkat na panghandapna ti Q1 2001. Sateuacan turunna kaluaran anu jelas di 2008 sareng 2009 ékonomi muncak Q1 2008. Ti puncak ka palung ékonomi ngaleutikan 7.2%. Dina Q2 2013, PDB diperkirakeun janten 3.3% dihandapeun puncak dina Q1 2008.

PDB éta 1.4% langkung luhur dina Q2 2013 dibandingkeun sareng kuartal anu sami sataun katukang. Q2 2012 ngandung liburan bank tambahan kanggo Jubileum Inten Ratu. Maka pangguna kedah nunjukkeun ati-ati nalika narjamahkeun kuartal dina kuartal anu sami sataun katukang taun pertumbuhan di Q2 2013.

Data IFO Jérman ngungkabkeun ekspektasi anu positip

Indéks Iklim Bisnis Ifo pikeun industri sareng perdagangan di Jérman naék pikeun katilu kalina dina ngagentos. Peniléyan ngeunaan kaayaan bisnis ayeuna langkung positip tibatan bulan kamari. Sanaos prospek bisnis genep bulan kalemahan rada lemah, firma tetep ati-ati optimis perkawis pandangan bisnis ka hareupna. Kaayaan dina ékonomi Jérman tetep adil. Indikator iklim bisnis di pabrik naék rada. Kapuasan ku kaayaan bisnis ayeuna ningkat pikeun bulan katilu berturut-turut. Harepan bisnis turun minimal, tapi tetep positif.

Perkembangan moneter di daérah euro

Tingkat pertumbuhan taunan agrégat moneter lega M3 turun janten 2.3% dina Juni 2013, tina 2.9% dina Méi 2013 Rata-rata tilu bulan tingkat pertumbuhan taunan M3 dina waktos ti April 2013 dugi ka Juni 2013 nangtung dina 2.8%, dibandingkeun sareng 2.9% dina waktos ti Maret 2013 dugi ka Méi 2013. Ngeunaan komponén utama M3, tingkat pertumbuhan taunan M1 turun janten 7.5% dina Juni 2013, tina 8.4% dina Méi.

Nginjeumkeun ka perusahaan sareng rumah tangga di daérah tujuh belas anggota euro anu dikontrak pikeun bulan ka 14 berturut-turut dina Juni, tanda daérah éta masih merjuangkeun resesi pangpanjangna na. Pinjaman ka sektor swasta turun 1.6 persén ti sataun samemehna saatos lungsur 1.1 persén dina Méi, Bank Pusat Éropa anu berbasis di Frankfurt parantos ngalaporkeun dinten ayeuna.

Tinjauan Market

Sanaos print GDP UK anu saé UK FTSE gagal réaksi positip sareng sasarengan sareng mayoritas bourses Éropa gagal naék. Perkembangan moneter di daérah euro tiasa mangaruhan sentimen margina, nalika berita yén pangangguran Spanyol parantos ngirangan tina puncakna henteu cekap pikeun ngarobih lintasan seueur aset ngahasilkeun Éropa anu langkung luhur. Panghasilan ti perusahaan ageung, anu bertindak salaku penjaga kinerja ékonomi, ogé nguciwakeun pasar énjing-énjing, ku perusahaan bahan kimia raksasa Jérman BASF nguciwakeun, sapertos anu Oranyeu, panyadia jaringan sélulér anu pangasilanna turun 8.5%

Milarian Poténsial Anjeun Ku Akun Praktek GRATIS & Teu aya Résiko
Pencét Pikeun Klaim Akun Anjeun Ayeuna!

Indéks STOXX turun 0.87%, UK FTSE turun 0.91%, CAC turun 0.72%, DAX turun 1.18%, MIB turun 0.82%, sedengkeun indéks Portugis, PSI parantos ngarusak kapang anu naék 0.16%.

Nikkei ditutup turun 1.14%, Hang Seng ditutup turun 0.31%, CSI ditutup 0.5-%. Tingkat katutup ASX 200 nalika NZX ditutup turun 0.49%.

Masa depan indéks ekuitas DJIA ayeuna turun 0.56%, sedengkeun NASDAQ turun 0.57%.

Minyak WTI sangsara dinten kaopat na ragrag nalika tegangan pasar ngeunaan kaayaan di Mesir relent sareng data panyimpenan énergi USA parantos ningkat. ICE WTI atah turun 0.72% dina $ 104.63 per barel. NYMEX alami nyaéta naék 0.11% dina $ 3.70.

Spot emas turun 0.74% dina $ 1312.78 per ounce, sedengkeun spot perak turun langkung tina hiji persen, turun 1.27% dina $ 19.92 per ons.

Difokuskeun FX

Yen parantos naék ngalawan sadayana tapi salah sahiji ti 16 réncang utama na; turunna ekuitas Asia ngadorong paménta pikeun aset anu paling aman. Yen ngaapresiasi 0.3 persén ka 100.02 per dolar mimiti dina sési London. Éta nguatkeun 0.4 persén ka 131.89 versus euro saatos kamari ngahontal 132.74, tingkat paling lemah disaksian ti saprak 23 Méi. Euro nambihan 0.1 persén ka $ 1.3186. Éta némpél $ 1.3256 kamari, tingkat pangluhurna diawasi saprak 20 Juni. Dolar Selandia Anyar naék saatos bank sentral bangsa nyatakeun yén laju naékna tingkat suku bunga dasar di hareup bakal gumantung kana pangaruh pasar perumahan anu tumuh kana harga, negeskeun yén biaya injeuman sigana bakal tetep aya dina catetan-handap na 2.5 persén pikeun sésana taun ieu. Kiwi ngagaduhan 1.2 persen dugi ka 80.23 sén AS.

Sterling sakedik dirobih dina $ 1.5307 dina sési London saatos sékrési nomer PDB UK, saatos naék dugi ka 0.5 persen. Mata uang Inggris ngahargaan kirang ti 0.1 persén kana 86.14 pén per euro saatos naék 0.4 persén ka 85.88.

Sterling kumaha ogé nguatkeun 0.8 persén salami tilu bulan ka pengker, numutkeun kana Bloomberg Correlation-Weighted Index nyukcruk sapuluh mata uang paling maju. Euro parantos kéngingkeun 3.2 persén sareng dolar parantos naék 1.7 persén.

Patokan 10 taun (GUKG10) ngahasilkeun éta dugi ka 2.38 persén saatos naék kana 2.43 persén, anu pangluhurna saprak 10 Juli. Gilts parantos ngalayanan investor rugi 3.2 persén taun ayeuna, numutkeun ka Bloomberg World Bond Indexes. Kaamanan Jérman kaleungitan 1.3 persén dugi ka ayeuna nalika Keuangan AS turun ku 2.6 persén.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »