Éta sadayana janten 2005/2006 pikeun industri konstruksi Inggris sareng harga bumi.

2 Agustus • Warta Perdagangan Panas • 2546 Tampilan • komentar Pareum dina Éta sadayana janten 2005/2006 pikeun industri konstruksi Inggris sareng harga bumi.

Henteu masalah kumaha tingkat pamimpin urang salaku padagang urang sadayana kakurangan tina bias konfirmasi urang. Kuring kedah ngaku yén warta ngeunaan gelombang Inggris dina pangwangunan sareng khususna gedong bumi ngajantenkeun kuring reuwas. PMI pangwangunan Inggris dileupaskeun énjing ieu, kahadean ku Markit Ékonomi sareng cetak rusak bahkan anu langkung ramalan tina ramalan ti ékonom anu disajikeun ku Bloomberg.

Anu dianti-anti kanggo bacaan 51.6, naékna saderhana tina bacaan 51 anu dicitak bulan sateuacan sareng salaku pamiarsa ayeuna henteu ragu sadar maca di luhur 50, dina 'indéks difusi', nunjukkeun kamekaran versus kontraksi, bacaanana sumping dina rahang murag 57 ...

Tim Moore, Ekonom Senior di Markit sareng panulis Markit / CIPS Konstruksi PMI®, nyarios:

"Juli'survey s nyorot gelombang optimisme anyar di séktor konstruksi Inggris, kalayan perusahaan ngalaporkeun laju ékspansi langkung tina naon waé anu katingali dina tilu taun ka pengker. Ayunan deui kana kaluaran kaluaran diperluas kalebet kagiatan rékayasa komérsial sareng sipil salami Juli, sanaos pangwangunan perumahan tetep hiji hal anu penting pikeun sektor éta's upturn kuat di ayeuna.

"Firma pangwangunan ningali paningkatan anu paling gancang dina pesenan énggal salami langkung sataun, anu ngabantosan nyiptakeun padamelan damel sareng masukan pameseran mésér salami Juli. Saklar kana kagiatan mésér anu ningkat sacara jelas panginten tiasa dicekel ku sababaraha pemasok ku reuwas, sabab kali pangiriman dugi ka darajat pangageungna dina langkung ti tujuh taun.

Ayeuna urang bakal ngantepkeun jurnalistik investigasi ka hiji sisi sareng nganut nomer positip ieu, tapi kuring henteu gaduh kacurigaan yén maca ieu kalebet skéma anu sateuacanna dibalédogkeun, ayeuna balik deui dina aliran. Nanging, pikeun ngalawan sinisme kuring parantos terang tina bukti anékdot yén industri pangwangunan Inggris, parantos hédkeun sekitar 750,000 padamelan ti saprak ledakan perumahan sateuacan kacilakaan 2007/2008, ayeuna leres-leres ngalaman kasusah dina ngarékrut padamel terampil.

Pikeun ngadukung berita konstruksi ieu masarakat ngawangun Nationwide di Inggris, anu masih pangbadagna milik anggota-anggotana, nyetak indéks harga imah pangénggalna ...

Harga imah parantos naék dina tingkatan gancangna dina tilu taun dina bulan Juli sabab pasar properti terus mangtaun moméntum, numutkeun inohong ti masarakat pangwangunan pangbadagna Inggris. Potret gambar panganyarna Nationwide nunjukkeun naékna harga 0.8% salami sasih, ngahasilkeun tingkat taunan naékkeun ka 3.9%. Ieu mangrupikeun paningkatan sataun ka taun pangageungna saprak Agustus 2010, sareng jelas naék kana tingkat inflasi taunan 1.9% anu kacatet ku masarakat Juni.

Harga bumi nepi, konstruksi ngalangkungan booming mini sékuler, manufaktur, industri jasa nepi, Inggris ngéléhkeun target GDP na. Naon salajengna, bloke Skotlandia dour unggul Wimbledon dituturkeun ku Inggris meunang lebu? Abong mangrupikeun hal jangkrik btw pamiarsa ..

Komentar nu ditutup.

« »