Prédiksi tren pikeun minggu mimiti 3 Juli 2013

5 Agustus • Artikel Artikel, Mangrupikeun Trend Anu Masih Sahabat Anjeun • 4537 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan prediksi Tren pikeun minggu mimiti Juli 3 2013

Nalika SPX ngahontal catetan luhur angka NFP nguciwakeun, tapi dolar tetep dibeli.

Saolah-olah aya buktina diperyogikeun yén komitmen kontinyu Fed kana moneter 1apelonggaran mangrupikeun naékna indéks ekuitas utama tina SPX, DJIA sareng NASDAQ, éta sumping dina sababaraha kajadian warta anu nguciwakeun minggu kamari gagal ngiringan 'nawar' waktos gravitasi anu nolak ieu sareng pasar. Daptar data goréng anu dipancarkeun ti Amérika Serikat minggu kamari lumayan penting, tapi éta cetak padamelan anu goréng anu nyababkeun seueur analis calik sareng merhatoskeun. Sidik ékonomi anu goréng kaasup ieu;

  • Penjualan imah anu ditunda turun tina 5.8% +, janten 0.4% -
  • Kapercayaan dewan konperénsi murag kana 80.3
  • Nyiptakeun padamelan NFP turun ka 163K
  • Pesenan pabrik murag kana 1.5% tina 3.0%

Sanaos kajadian warta positip anu teu kaémutan pikeun kontra data négatip, lian ti GDP AS naék ka 1.7% bulan dina bulan sareng sababaraha survey kapercayaan konsumen anu positip, pasar naék, sapertos dolar ngalawan seueur pasangan mata uang na.

Kebangkitan greenback ieu dina sési dagang minggu kamari nyababkeun robahan tren jangka panjang anu parantos direncanakeun dina bagan sadidinten sareng parobihan-parobihan ieu urang bakal ningali anu langkung caket sareng hubungan sareng poténsi kontinuitas dina minggu ayeuna.

 

Kajadian kabijakan, atanapi acara berita peringkat sakumaha pangaruhna tinggi saminggu, anu tiasa mangaruhan sentimen sareng ngarobih tren.

PMI jasa pikeun Inggris diterbitkeun Senén. Dina ékonomi gumantung pisan kana ékonomi jasa pikeun nguatkeun kapercayaan sareng kinerja analis kinerja anu harga dina ningkat bacaan 57.4 lawan 56.5 sateuacanna. Angka pabrikan, kahadean ONS Inggris ogé bakal dicitak dina Salasa. Saméméhna citak nyaéta 0.8% négatip, anu diarep-arep nyaéta pikeun nyetak 0.9% positip. Kedah jumlahna tetep négatip ieu tiasa ngawitan patarosan PMI positip anu dikintunkeun ku Markit sateuacanna sareng mangaruhan harga sterling versus réncang utama na.

Kasaimbangan perdagangan USA bakal diawasi sacara saksama dina Salasa pikeun kinerja ékonomi anu mantep sareng pikeun nangtoskeun naha pertumbuhan anu anyar ngagaduhan beurat anu nyata. Persediaan minyak mentah pikeun Amérika Serikat ogé bakal mangaruhan harga minyak sareng ngungkabkeun kumaha 'haus' ékonomi Amérika Serikat pikeun énergi.

Tingkat padamelan Australia anu dicetak dina Rebo malem / Kemis énjing tiasa nangtoskeun kumaha hawkish, atanapi dovish pamaréntahan Aussie sareng naha aya napsu dina RBA pikeun nurunkeun suku bunga langkung agrésif tibatan anu dibahas sateuacanna.

Kemis ningali konperénsi pers BOJ anu bakal nangtoskeun kumaha komitmen lengkep pamaréntahan BOJ sareng Jepang kana sababaraha tujuan anu ditetepkeun dina inflasi, kamekaran sareng pelonggaran moneter.

Klaim pengangguran kontinyu di Amérika Serikat tiasa diawasi langkung caket tibatan minggu-minggu kamari dinten Kemis dipasihan cetak NFP anu nguciwakeun pisan. Prediksi na pikeun klaim kontinyu datang dina 336K.

 

Pengamatan tren pikeun saminggu

Forex

EUR / USD gagal ngahontal tempat anu langkung luhur dina sési dagang minggu kamari ningkatkeun kacurigaan yén trend ayeuna parantos dugi ka tungtung organikna. Opat tina lima dinten dagang dipungkas ku Hiekin Ashi dojis tina sagala rupa kakuatan sareng penampilan. Nanging, DMI masih positip, MACD ogé, RSI ayeuna maca langkung ti 70, sedengkeun stokastik masih aya dina daérah anu overbought tapi henteu murag.

Pita Bollinger tengah dilanggar kana sésa perdagangan dina dinten Jumaah, ieu mangrupikeun hiji-hijina indikasi, pola pola aksi harga ditampilkeun ku lilin harian Heikin Ashi, anu nunjukkeun yén tren bullish ayeuna parantos réngsé. Upami padagang ngalebetkeun perdagangan, sakumaha indikasi tren klasik dina 11 Juli, maka kauntungan pip kedah signifikan. Padagang bakal disarankan pikeun milarian indikasi négatip salajengna, panginten salaku PSAR minimum pikeun muncul di luhur harga sareng sababaraha histogram janten négatip (DMI sareng MACD) sateuacan nutup perdagangan panjangna ayeuna sareng teras ngalakukeun perdagangan trend pondok.

GBP / USD. Kabel ngeureunkeun tren na anu ayeuna paling anyar tanggal 31 Juli. Up-trend parantos ngamimitian sami sareng tren sanés ngalawan dolar dina atanapi sakitar 11 Juli. Tren dipungkas ku seueur indikator dagang tren klasik négatip; Harga PSAR di luhur, DMI sareng MACD nampilkeun bacaan négatip, stokastik nyebrang dina setélan anu disaluyukeun 9,9,5 sareng kaluar ti wilayah jual beulian, nalika RSI turun di handapeun garis median 50. Nanging, saminggu réngsé ku nyayogikeun dilema pikeun padagang anu panginten tiasa nyandak perdagangan trend pondok dumasar kana indikator populér sareng aksi harga anu ditampiling ku lilin Heikin Ashi. Kusabab sentimen cetak NFP anu goréng dirobah versus dolar dina sési perdagangan akhir. Kabel naék ngalangkungan R1, saatos ngiderkeun caket kana tingkat pangsi sapopoé sateuacan padamelan dicitak. Tutup dagang Jumaah ngahasilkeun lilin doij. Padagang anu kabel pondok ayeuna kedah ngawaskeun tindakan harga dina dua sési dagang ka payun pikeun nangtoskeun naha perdagangan pondokna masih tiasa hirup. Mudah-mudahan padagang anu pondok tiasa nampi kanyamanan tina kaayaan ayeuna upami aranjeunna lebet sakumaha indikator dina atanapi sakitar 31 Juli sareng akibatna masih positip, atanapi ngan ukur nunjukkeun rugi dagang leutik.

USD / JPY ngajaga kalakuanana salami sési dagang minggu kamari salaku perdagangan anu rumit. Greenback parantos didagangkeun dina kisaran ketat saprak 11 Juli nalika seueur padagang bakal kagoda pikeun pondok pasangan mata uang. Saatos moméntum downside katingali dina bagan parantos lemah pisan, nalika yen parantos ngembangkeun kakuatan kusabab statusna tempat aman anu anyar nalika Nikkei ngalaman karugian parah dina sababaraha sési sapeuting / awal minggu minggu kamari.

USD / JPY ngembangkeun seueur kacenderungan kaamanan siap kaluar ka luhur. DMI positip dina setélan 20 anu disaluyukeun (pikeun nyebarkeun noise), MACD ngahasilkeun posisi handap anu langkung luhur, nganggo histogram salaku visual, sedengkeun RSI parantos aya di luhur garis median 50 dina sababaraha dinten anu berturut-turut. Stokastik masih teu meuntas sareng berpotensi tren ka luhur dina setting anu disaluyukeun 9,9,5. Padagang bakal disarankan pikeun ngawas grafikna sacara saksama milari bukti-bukti anu langkung seueur, sapertos PSAR anu muncul dihandap harga, pikeun nyandak tren anu panjang, atanapi posisi dagang.

AUD / USD. nu Aussie versus USD ogé kabuktosan janten perdagangan anu sesah pisan dina sababaraha minggu ka pengker nunjukkeun yén pasangan komoditi populér ieu ngagaduhan, sami sareng yen dolar, diperdagangkan dina kisaran anu sempit pisan. Nanging, dina tanggal 30 Juli sifat moribund tina paripolah pasangan mata uang ieu réngsé nalika breakout ka downside dititénan ku sadaya indikator dagang trend utama janten aktip. Harga PSAR saluhureun, MACD ngajantenkeun handap langkung handap dina histogram, kitu ogé DMI. RSI nyetak dina zona 30, umum ditampi salaku indikasi anu trending yén ragrag agrésif ieu gaduh moméntum salajengna. Pita Bollinger handap parantos dilanggar nalika stokastik nyebrang dina setélan 9,9,5. Padagang dina perdagangan pondok ieu bakal disarankan pikeun cicing sareng éta dugi indikasi anu sabalikna dipamerkeun. Sugan salaku padagang minimum kedah ningali ka arah PSAR pikeun némbongan dihandap harga pikeun kaluar sareng ngantosan corroboration indikator salajengna sateuacan ngarobih séntiménna pikeun bullish.

 

indeks

nu SPX ngahontal highs anyar dina sési dagang minggu kamari, sami sareng DJIA ogé nuturkeun. Sanaos jangkung anyar ieu sareng ditilik tina aksi harga anu dipidangkeun dina bagan sapopoé, seueur analis sareng padagang katingali henteu yakin yén sagala breakout ka luhurna parantos langkung ageung. DJIA, SPX sareng NASDAQ parantos dagang dina rentang anu ketat sababaraha minggu ka pengker nyayogikeun kaayaan anu sesah pisan pikeun para padagang trend pikeun ngatur.

Naratif konstan Fed tapulus stimulus tiasa janten tanggel waler pikeun ieu, atanapi kanyataan saderhana yén padagang sigana horéam nawar harga dina indéks utama saluareun tingkat rékor anu anyar tanpa indikasi anu jelas yén ékonomi Amérika Serikat leres-leres ngalereskeun. Pikeun padagang trend; ngagunakeun seueur indikator tren anu paling sering dipikaresep, tetep lami dina DJIA mangrupikeun kaputusan anu jelas dina ngantosan aya kajadian berita négatip anu penting anu tiasa ngajantenkeun jual. Padagang anu lami dina DJIA bakal disarankan pikeun milari PSAR anu muncul di luhur harga salaku alesan minimum pikeun néwak perdagangan panjangna. Nalika ogé milari konpirmasi langkung jauh ku cara sinyal cetak bearish MACD, DMI sareng RSI.

 

komoditi

Minyak WTI ngarekomendasikeun kacenderungan naék na nuturkeun jual beuli, saluyu sareng nomer inventarisasi USA anu kawilang lemah sareng ningkatna ketegangan di Wétan Tengah. WTI ngamimitian bénten-bénten dina 1 Agustus saatos penampilan lilin doji Palasik nganggo Heikin Ashi ditutup dina 31 Juli. Minyak sakali deui ngancam badé kaluar tingkat luhur taunan na anu dicitak dua minggu sateuacanna. Ningali indikator dagang ayun anu paling dipikaresep boh minyak WTI sareng Brent katémbong bénten, DMI nyetak jangkung luhur dina histogram sapertos MACD, sedengkeun bacaan RSI aya dina 60. Padagang tren minyak panjang bakal didorong tetep panjang dugi sinyal bearish, ku indikator anu paling sering dianggo, janten jelas dina bagan harian.

 

emas

Emas gagal ngajaga breakout bullish na ka tibalik saatos didagangkeun dina kisaran ketat bullish pikeun sababaraha sesi dagang minggu-minggu sateuacana. Sinyal pikeun nutup sareng berpotensi dagang ka downside, sumping ku kahadéan tina indikator PSAR muncul dina harga nalika RSI ngagoda sareng 50 garis médiana. Pita Bollinger tengah parantos dilanggar nalika stokastik, (dina setélan 9,9,5 anu disaluyukeun) parantos nyebrang sareng kaluar tina zona anu overbought. Padagang emas bakal disarankan pikeun cicing pondok dugi seueur indikator tren anu ngarah nunjukkeun anu sanés. Saeutik pisan iman tiasa ditempatkeun dina status tempat berlindung anu aman pikeun emas ayeuna, nunjukkeun résiko tina résiko paradigma sareng korélasi salajengna ayeuna teu mungkin ditangtoskeun.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

 

Komentar nu ditutup.

« »