Naha période kaleungitan anu kuring ayeuna ngalaman dugi kana strategi kuring, atanapi ngan ukur nasib malang ku kajadian 'anu langkung hébat'?

18 Apr • Antara garis • 9900 Tampilan • 1 Comment on Naha période kaleungitan ayeuna kuring ngalaman kana stratégi, atanapi ngan ukur nasib teu damang ngalangkungan acara 'luar'?

shutterstock_99173453Kabeneran mangrupikeun kecap anu ngabantah pisan sareng fenomena anu sami-sami ngabantah dina dagang. Saatos nyéépkeun sababaraha bulan sareng dina sababaraha kasus mangtaun-taun pikeun nyiptakeun strategi dagang anu unggul, pikeun tungtungna ngiringan kana rencana dagang buktina pelor kami, hésé pisan pikeun salah sahiji urang pikeun leres-leres nampi yén unsur ageung aya dina kasuksésan perdagangan jangka panjang urang turun kana fénoména sederhana nasib.

Pikeun nampi yén urang aya dina rahmat pasar sareng henteu salah sahiji urang tiasa ngaduga, kalayan tingkat kapastian anu pasti, anu bakal dilakukeun ku pasar salajengna mangrupikeun konsép anu hésé pisan pikeun urang seueur anu ngartos. Hésé pisan pikeun nampa anggepan yén perséntase ageung tina perdagangan urang kedah janten anu rugi supados urang bakal nguntungkeun sacara konsisten. Duanana aral ieu, sapertos anu parantos kami sebatkeun dina kolom ieu sateuacanna, kontra intuitif kumaha urang 'kabel' pikeun ngadeukeutan seueur tés sareng uji coba industri urang pikeun nyanghareupan unggal dinten sareng mingguan.

Saatos kami nyéépkeun sababaraha bulan (atanapi taun) pikeun nyiptakeun strategi dagang suksés kami sareng nyéépkeun waktos anu sami sareng proporsional pikeun ngembangkeun disiplin diri pikeun nempel kana rencana perdagangan urang, éta tiasa ngabuktikeun rada ngajempolan nalika dagang urang strategi mimiti gagal sareng urang tiasa ngahontal, atanapi mimiti ngancam tingkat drawdown anu urang lebetkeun kana rencana perdagangan urang. Tapi dina waktos naon urang nyerah kana rencana sareng strategi urang mangrupikeun dalil anu sesah pikeun disanghareupan.

Kumaha urang ngaléngkah deui, pikeun langkung analisa strategi urang, sateuacan nyabit-nyabit atanapi ngantunkeunana sacara lengkep, mangrupikeun salah sahiji tés utama anu bakal urang nyanghareupan salaku padagang sareng ku sababaraha cara 'percobaan kahirupan padagang' ieu bakal ngartikeun urang salaku padagang. Sareng dina nganalisis deui strategi perdagangan urang, urang tiasa ngamimitian ngungkabkeun naha nasib atanapi henteu aya alusna tina karugian anyar-anyar ieu. Tapi dimana urang milari tanda-tanda dina sajarah dagang anyar urang yén nasib goréng anu saderhana parantos ngagaduhan bagian penting dina perdagangan urang sareng yén teu aya anu lepat sareng metode sareng strategi perdagangan urang sadayana?

Outliers *, naon aranjeunna dina hal dagang sareng dimana milari tanda-tanda na

Salaku pamiarsa biasa kolom kami bakal parantos nyimpulkeun kami nyebarkeun tulisan mingguan anu judulna "naha tren masih babaturan anjeun?" di mana urang nganalisis latar dasar anu bakal tangtoskeun publikasi berdampak tinggi minggu ayeuna sareng kaputusan kaputusan. Kembar ku ieu kami ogé tumpang tindih bentuk analisa téknis anu dasar pisan ngagunakeun sababaraha indikator anu paling sering dianggo sareng dirujuk. Naon anu parantos diperhatoskeun ayeuna-ayeuna mangrupikeun pangaruh tina naon anu bakal kami istilahkeun urang luar sareng mangaruhan anu aranjeunna gaduh dina pasar anu kami dagang.

Anu paling pikasieuneun nyaéta masalah di Ukraina, sabab ketegangan dimimitian di daérah Krimea pasar-pasar dijual, khususna dina indéks ekuitas Éropa teras euro. Salaku masalah surut pasar mimiti pulih nanaon. Teras kami ngagaduhan keraguan yén (nalika usum penghasilan dimimitian di Amérika Serikat) seueur perusahaan téknologi anu dikutip dina NASDAQ saleresna pantes pangajen masif ngalawan penghasilan anu ayeuna aranjeunna tunjuk. Teras kami parantos ngalaman pamulihan, nanging dina dua dinten ka pengker Ukraina sieun parantos muncul deui salaku konflik bersenjata antara faksi ramah Rusia di seueur kota Ukraina sareng aparat di pamaréntahan Ukraina anu nembé dibentuk. parantos ngahontal kasimpulan anu telenges.

Ayeuna ningali sadaya masalah anyar ieu dina isolasi, atanapi salaku kluster, seueur padagang bakal mendakan diri kadang-kadang, gumantung kana naha aranjeunna atanapi henteu padagang ayun atanapi padagang sadidinten, dina sisi anu salah pasar henteu ngalangkungan kalepatan. sorangan salian ti nempel kana rencana na. Jujur pisan daptar anu kami nyayogikeun kagiatan anu anyar mangrupikeun daérah anu teu mungkin pikeun seueur padagang pikeun dagang sababaraha minggu ka pengker, khususna pikeun para padagang ayunan sareng éta sateuacan urang mimitian nambihan sadayana kriteria dasar anu biasa sapertos kaputusan tingkat dasar, pangangguran sareng statistik data ékonomi anu sanés. Saolah-olah profési urang henteu cukup rumit, urang kedah ngalawan sababaraha masalah dasar anu luar biasa dina sababaraha minggu ka pengker, héran alit yén seueur urang bakal kaleungitan sababaraha tempat samentawis sahingga urang meragakeun metode sareng strategi perdagangan urang sadayana.

Teu mungkin pikeun ngaduga kapan statistik kaluar bakal kajantenan sareng sami sesah pikeun nyadar yén urang tiasa dina garis nembak hiji kajadian anu langkung caket sabab éta lumangsung sakumaha seueur anu kaluar dina bisnis urang sanés statistik murni anu kaluar tina statistikawan sareng matematikawan tiasa, dina pangémutan, tunjuk. Sumawona, urang moal tiasa dagang jaman baheula anu ahli statistik sareng matématika urang ngaidentipikasi.

Tapi naon anu tiasa urang lakukeun, sakumaha pangalaman urang tambuh, nyaéta ngarobih 'antennae dagang' urang janten waspada nalika urang aya di tengah-tengah jalma luar anu tiasa sareng bakal nyababkeun. Urang teras ngagaduhan dua pilihan saderhana; dagang atanapi henteu dagang…

Kami boh dagang ngaliwatan badai anu dilakukeun ku outlier, atanapi hunker down sareng sedihna ngan ukur panempoan anu bakal ngabuktikeun ka kami anu kaputusan anu leres. Nanging, nalika lumrah pikeun mempertanyakan metodeu sareng stratégi anjeun nalika kajadian langkung jelas tanpa ragu éta bakal janten waktos anu salah pikeun ngarobih atanapi ngeureunkeun metodologi anu parantos kabuktosan sateuacanna. Waktos pikeun réfléksi kedah sumping pas kami ngaidéntifikasi yén kaayaan perdagangan 'normal', atanapi sakumaha normal anu urang ngarepkeun dina dunya dagang FX, indéks, atanapi komoditas, parantos sakali deui balik ka lingkungan perdagangan urang.

* Harti jalma luar

Dina statistik, outlier mangrupikeun titik panitén anu jauh tina paniténan anu sanés. [1] Outlier bisa jadi kusabab variability dina ngukur atanapi éta bisa nunjukkeun kasalahan ékspérimén; anu terakhir kadang dikaluarkeun tina kumpulan data. [2]

Outliers tiasa kajantenan dina distribusi naon waé, tapi aranjeunna sering nunjukkeun kasalahan pangukuran atanapi yén pendudukna ngagaduhan distribusi buntut anu beurat. Dina kasus anu sanésna aya anu hoyong miceun aranjeunna atanapi nganggo statistik anu kuat pikeun jalma luar, sedengkeun dina kasus anu terakhir aranjeunna nunjukkeun yén distribusi ngagaduhan kurtosis anu luhur sareng anu kedah ati-ati pisan dina ngagunakeun pakakas atanapi intuisi anu nganggap sebaran normal. Panyabab sering tina jalma luar mangrupikeun campuran tina dua distribusi, anu tiasa janten dua sub-populasi anu béda, atanapi tiasa nunjukkeun 'uji coba anu leres' ngalawan 'kasalahan pangukuran'; ieu dimodelkeun ku modél campuran.

Dina kaseueuran sampling data anu langkung ageung, sababaraha titik data bakal langkung jauh tina conto sampel tibatan anu dianggap wajar. Ieu tiasa disababkeun ku kasalahan sistematis insiden atanapi kalemahan dina tiori anu ngahasilkeun kulawarga anu disebarkeun kamungkinan sebaran, atanapi panginten sababaraha pengamatan jauh tina pusat data. Titik outlier tiasa nunjukkeun data anu lepat, prosedur anu salah, atanapi daérah anu mana téori anu tangtu panginten henteu valid. Nanging, dina sampel anu ageung, sajumlah leutik anu kedah diarepkeun (sareng henteu kusabab kaayaan anomali).

Outliers, janten pangamatan anu paling ekstrim, tiasa kalebet conto maksimal atanapi minimum conto, atanapi duanana, gumantung kana naha éta luhur pisan atanapi handap. Nanging, sampel maksimal sareng minimum henteu teras-terasan kaluar sabab tiasa henteu jauh tina pengamatan anu sanés.   
Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »