Naha mungkin pikeun ngahasilkeun artos dina Forex tanpa investasi?

Naha mungkin pikeun ngahasilkeun artos dina Forex tanpa investasi?

23 Mar • Artikel Trading Forex • 262 Tampilan • komentar Pareum on Naha mungkin ngahasilkeun artos dina Forex tanpa investasi?

Ieu patarosan rada rumit, anu nangtang ngajawab teu ambigu. Kusabab kurangna investasi biasana hartosna kurangna pangalaman, sareng tanpa kanyaho, dina Forex, mustahil pikeun ngahasilkeun artos. Di sisi anu sanésna, upami anjeun netepkeun tujuan pikeun henteu nanem modal dina Forex langkung ti mundur sareng nganggap éta salaku penghasilan tambahan dina Internét atanapi bahkan cara pikeun ngumpulkeun dana, anjeun tiasa masihan jawaban anu positip.

Tekenan utama tetep kedah ditetepkeun dina diajar sareng kéngingkeun pangalaman; ku sabab kitu, henteu disarankeun pikeun nanem modal naon waé tanpa kanyaho.

Sering pisan, ahli dagang nganjurkeun dimimitian ku akun demo. Ogé, aya seueur cara pikeun ngumpulkeun dana alit pikeun deposit (latihan) munggaran, anu panginten aya hubunganana sareng perdagangan langsung di pasar Forex atanapi henteu, anu disebat penghasilan caket-forex. Hayu urang cobian anggap kalolobaanana.

Wilujeng sumping bonus

Cara primér anu aya hubunganana sareng dagang nganggo anu disebat bonus wilujeng sumping ti perusahaan. Seueur perusahaan anu ngora (sareng henteu ngan ukur), sapertos Forex4you, Roboforex, Fxpro, Alpari, sareng anu sanésna, pikeun ngadorong para padagang novice janten klienna, nyayogikeun bonus sambutan sakali, nyaéta jumlah dana anu mimiti dina mimiti anjeun setor, tapi ku watesan dina ditarikna dana ieu. Anjeun tiasa dagang sareng mundur kauntungan, tapi bonus éta sorangan biasana henteu kénging ditarik pisan atanapi diidinan waé saatos sababaraha transaksi.

Perdagangan Prop Forex

Varian bonus anu langkung maju pikeun dagang nyaéta prop-trading (tina perdagangan Inggris) - "perdagangan swasta"), anu hartosna manajemén kapercayaan pikeun dana perusahaan-perusahaan tertentu. Anjeun bakal nyarios yén anjeun kedah janten pro pikeun ngamimitian nyandak dana dina kapercayaan? Teu aya anu bakal percanten ka pemula anu lengkep, tapi sababaraha perusahaan rada satia dina milih padagang. Aranjeunna ngajalankeun kampanye pamilihan padagang sacara bertahap. Éta cekap pikeun nampilkeun rekening anu nguntungkeun (Investasi password) dina tahap awal, sareng anjeun tiasa dibéré sakedik kanggo dagang. Tapi dina perdagangan jenis ieu, aya wates anu jelas pisan dina résiko anu henteu matak diijinkeun. Sareng ka tahap kadua (ningkatkeun jumlah anu dipercayakeun ka manajemén), anjeun bakal ngaku ngan ukur saatos ngahontal hasil anu tangtu.

Forex - kontes

Cara anu rada gampang pikeun kéngingkeun jumlah anu tangtu pikeun dagang nyaéta ilubiung dina sababaraha kontes Forex, anu dilakukeun ku sababaraha perusahaan sacara rutin, boh dina halaman wébna sareng forum Forex. Ogé, aya kontes anu nampi dana tinangtu, sareng teu kedah janten juara-juara. Kontes sapertos kitu dilaksanakeun dina rekening nyata kalayan setoran awal ti perusahaan anu ngahasilkeun atanapi sponsor kompetisi ieu. Biasana, para pamilon tiasa ngajaga sadaya kauntungan anu nampi salami kompetisi. Aya ogé sakapeung larangan anu tangtu di dieu, khususna ngeunaan penarikan dana ieu, tapi upami urang ngumpulkeun dana pikeun dagang, naon bédana pikeun urang.

Métode anu disebut caket-forex bakal nuturkeun ieu, sareng anu paling gampang diaksés pikeun anu ngamimitian nyaéta promosi tautan rujukan.

Program rujukan

Ampir sadaya perusahaan pialang ngagaduhan program apiliasi anu ngamungkinkeun anjeun nampi bagian tina kauntungan perusahaan tina unggal transaksi klien anu diulem ku anjeun via tautan rujukan. Anjeun tiasa ngamajukeunana dina situs mana waé tempat iklan atanapi tautan ref henteu dilarang, tapi langkung saé dilakukeun ku cara tandatangan dina forum, janten cara ngahasilkeun ieu tiasa dikombinasikeun sareng ieu di handap.

Dina kaseueuran forum anu didédikasikeun pikeun Forex, aya kasempetan pikeun kéngingkeun artos artos dina sababaraha promosi, sapertos pembayaran pikeun ngeposkeun, promosi pikeun panulis naskah, kontes saderhana, sareng sajabina. Anjog kahirupan forum anu aktip, anjeun tiasa kéngingkeun pangaruh maksimal tina tautan ref anu ditempatkeun dina tandatangan, sareng kadang pangiklan tiasa mesen iklan mayar kanggo pangguna aktip.

Jasa potongan harga

Jasa potongan harga khusus tiasa dijantenkeun salaku salah sahiji jenis program apiliasi. Ieu jasa anu ngabalikeun bagian tina hadiah rujukan. Anjeun tiasa kéngingkeun artos anjeun sadayana ku nyiptakeun jasa sapertos kitu sareng ngagunakeun jasa na. Pikeun nyiptakeun jasa sapertos kitu, sababaraha perusahaan calo nyiptakeun kaayaan khusus.

Forex - copywriting

Abdi ogé hoyong nyorot Copywriting salaku cara pikeun ngahasilkeun artos. Upami anjeun parantos gaduh pamahaman anu hadé ngeunaan Forex, anjeun tiasa ngirim dina forum sareng nyerat tulisan pikeun mesen duanana pikeun forum anu sami sareng situs atanapi majalah anu sanés. Anjeun tiasa ogé ngajalankeun blog anjeun, dimana anjeun tiasa nempatkeun tambahan tautan atanapi iklan khusus. Tangtosna, ieu ogé meryogikeun kanyaho khusus ngeunaan ngawangun situs sareng promosi.

Anyar pikeun dagang Forex? ngamimitian dagang anjeun ayeuna.

- Buka Akun ECN
- unduh platform Forex
- Dasar Forex condong
- Metode deposit Forex
- Promosi Forex
- nyebar Forex
- STP Forex

Komentar nu ditutup.

« »