Ningkatkeun Kamungkinan Kasuksesan Dagang Anjeun

23 Sep • Strategi Trading Forex • 3519 Tampilan • 2 Komentar dina Ningkatkeun Kamungkinan Kasuksesan Dagang Anjeun

 

Sateuacan anjeun ngémutan strategi dagang kamungkinan luhur anu tiasa anjeun anggo, anjeun kedah percanten yén teu aya téhnik anu sampurna. Padagang anu pangsaéna parantos diajar ngagunakeun strategi anu sanés pikeun tre

nd aranjeunna ningali di pasar. Naon anu dianggo pikeun anu sanés panginten henteu tiasa dianggo pikeun anjeun. Salain ti éta, anjeun kedah terang yén kauntungan sanés jaminan. Di dunya kauangan dimana artos teras hudang, parobihan anu drastis tiasa kajantenan iraha waé. Anjeun tiasa waé angkat dimana artos nawiskeun kasempetan anu pangsaéna tapi dina valuta asing

dagang, maén sareng kasempetan hartosna kasieun ngantepkeun posisi anjeun angkat atanapi henteu. Ieu sababaraha s

trategi anu tiasa ningkatkeun dagang suksés.

Breakouts:  Tingkat mata uang turun naek dina harga harga anu tangtu unggal dinten. Kusabab turun naek tiasa disababkeun ku tingkat naék atanapi d

milikna harga khusus, éta nyorong kisaran kanggo didamel. Kisaran ti dinten sateuacanna tiasa dilebarkeun atanapi langkung sempit gumantung kana kaayaan pasar. Supados breakout ditangtoskeun, kurs mata uang kedah ngalih saluareun wates pangluhurna dina dinten sateuacanna. Tren ieu sahenteuna kedah lumangsung dina dua dinten berturut-turut perdagangan. Upami anjeun ningali éta kajantenan, anjeun tiasa muka posisi dagang dina dinten katilu sareng mésér mata uang nalika éta ngaleuwihan tingkat pangluhurna dina dinten kadua. Breakouts tiasa ditangtoskeun ngalangkungan analisis bagan sareng anu paling saderhana di antara stratégi dagang kamungkinan luhur.

Dagang sareng waktos: Sababaraha padagang henteu nyarankeun bade pikeun grafik sajam. Aranjeunna ningali analisis bagan anu langkung luhur salaku salah sahiji strategi dagang kamungkinan luhur. Dina hal ieu, naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngagunakeun analisis téhnis dina sapasang mata uang sareng ngantosan dua rata-rata obah éksponénsial (Ema) pikeun patepung dina arah anu sami sapanjang bagan opat jam. Anjeun teras tiasa ngalebetkeun posisi dagang sareng ngalangkungan dua poin, nutup satengah nalika untung didamel sareng ngantepkeun anu sanésna kabuka dugi ka tingkat paling luhur.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Pullbacks Tren: Indikator Fibonacci parantos ngagaduhan reputasi pikeun akurasi dina perdagangan valuta asing. Kusabab seuseueurna padagang satuju kana pangaruh anu dipikaresepna dina pendapatan, ayeuna disarankeun salaku salah sahiji stratégi dagang kauntungan anu luhur. Indikator Fibonacci nganggo tren. Tren mangrupikeun indikator tingkat anu ngalih ka arah anu khusus kana waktos. Dagang disimpen dina pandangan arah éta. Indikator Fibonacci plot garis dimana mata uang rékaman luhur sareng handap. Titik-titik ieu dicirian sabab ieu dimana poténsi pembalikan tiasa kajantenan. Pikeun aliran turun, titik luhurna nyambung. Pikeun aliran anu luhur, titik-titik anu handap disambungkeun. Upami tingkat mata uang mundur ka garis tren, sareng arah éta caket indikator Fibonacci, waktosna kanggo muka posisi perdagangan saluyu sareng arah éta.

Strategi kauntungan anu luhur anu disebatkeun di luhur sigana saderhana tapi upami anjeun janten padagang, anjeun kedah sabar nalika diénggalan sareng tren. Kauntungan henteu datang sapeupeuting. Peryogi waktos sareng kasabaran janten perdagangan - ahli.

Komentar nu ditutup.

« »