Kuring badé nyobian dagang FX sakali deui naon anu kedah kuring lakukeun béda dina waktos ayeuna?

23 Apr • Antara garis • 8407 Tampilan • komentar Pareum dina Kuring badé nyobian dagang FX sakali deui naon anu kedah kuring lakukeun béda dina waktos ayeuna?

shutterstock_118680061Aya truism anu tangtu dina dagang FX; sakali 'bug parantos ngegel anjeun' sesah pisan pikeun ngabelokkeun anjeun kana industri anu langkung jembar sareng kagiatan dagang. Sanaos anjeun parantos nyobian dagang FX sareng kaleungitan artos dina petualangan munggaran (atanapi kadua) anjeun anjeun bakal teras-terasan yakin yén waktos salajengna, dina conto ieu katilu kalina, bakal béda, dina waktos ieu anjeun bakal kéngingkeun leres-leres. ti mimiti na tungtungna suksés.

Warta anu saé pisan nyaéta anjeun henteu nyalira, industri FX sareng industri dagang ritel anu langkung ageung pinuh ku carita upami urang kedah gagal sakali atanapi dua kali (atanapi bahkan sababaraha kali) sateuacan leres. Sareng teu aya dua jalur anu urang jalankeun, pikeun antukna ningali cahaya tina pencerahan padagang, sami, masing-masing urang bakal ngagaduhan carita masing-masing kumaha tungtungna urang suksés.

Tapi naon anu tiasa urang lakukeun sacara béda dina kasempetan katilu sareng sugan final urang dina perdagangan FX anu bakal béda pisan sareng kagagalan anu urang ngaku dina dua usaha munggaran urang? Naon pelajaran anu urang leres-leres diajar tina dua kagagalan munggaran urang anu bakal ngabantosan urang dina nyandak kaputusan anu langkung saé dina waktos ieu? Naha urang tiasa sacara saderhana sareng sacara metodis ngabenerkeun kasalahan anu nyababkeun urang murag dina dua usaha munggaran urang?

Dina jawaban pikeun duanana patarosan waktos urang parantos nyéépkeun pasar bakal ngajarkeun urang sababaraha pelajaran. Urang bakal terang upami napsu asli urang pikeun balik kana industri aya ku kumaha dikonsumsi urang ku pikiran dagang upami urang teu aya di pasar. Upami urang teras-terasan mikirkeun perdagangan sareng tetep ngawartosan naon anu dilakukeun ku pasar unggal dinten anu masihan kami pitunjuk ageung kumaha motivasi urang saleresna urang balik. Aya sakedik artos pikeun balik dagang sareng sikep 'perdagangan dendam' anu getihan éta

Kuring moal ngantep ieu ngéléhkeun kuring

sabab jinis réspon émosional pasti bakal ngakibatkeun langkung tina kasalahan anu sami. Penting pisan pikeun urang balik deui segar sacara mental sareng sikep séhat kana dagang.

Urang kedah ngaidentipikasi kasalahan anu urang lakukeun sareng meureun teras-terasan diulang, anu nyababkeun kagagalan urang dina dua usaha munggaran urang dina dagang. Urang kedah nyandak analisa forensik anu tiis sareng teu aya haté dina tempat anu salah. Ku ngalakukeun éta kami pasti bakal masihan ka diri urang sorangan kasempetan tarung pikeun meunang dina usaha katilu urang dina dagang.

Warta anu saé pisan nyaéta kasalahan anu urang lakukeun dina usaha awal urang sigana kasalahan ageung anu dilakukeun ku seueur padagang dina usaha mimiti dagang sareng aranjeunna ngagolkeun kana dua daérah anu béda sareng urang henteu ngahampura pikeun ngulang ieu. Aranjeunna kakurangan tina rencana perdagangan anu detil sareng dina rencana éta kurangna strategi anu ngagaduhan manajemen artos inti na sareng kontrol résiko. Dua aspek ieu mangrupikeun kalepatan anu paling umum anu urang lakukeun salaku padagang sareng anu paling gampang dibenerkeun, janten misteri janten kumaha urang ngatur pikeun ngarobih diri ku masalah anu saderhana sapertos kitu.

Sanaos tilu Cik dagang (metoda set-mind sareng manajemén artos kami) penting pisan sareng peringkat sami éta aspek manajemén artos tilu urang Cik sareng rencana perdagangan umum anu kami bakal konsentrasi dina bagian ahir tulisan ieu .

Rencana dagang

Aya seueur témplat gratis di luar sana perkawis rencana dagang sareng seueur eusi anu urang kedah lebetkeun dina rencana dagang urang sacara terang-terangan naon anu urang istilahkeun "akal sehat". Salaku conto, rencana éta tiasa nyungkeun jaminan naon anu urang leres-leres diperdagangkan, résiko naon anu urang candak per perdagangan, naon strategi perdagangan urang sadayana, naon waktos sadinten urang dagang, naon drawdown anu bakal urang alami sateuacan eureun dagang, sabaraha kaleungitan padagangan dina séri anu bakal urang tampi sateuacan lirén dagang, sabaraha padagang anu urang candak dina hiji dinten, minggu atanapi bulan. Aya seueur kontén anu sanés anu tiasa urang lebet dina jurnal kami sareng kami bahkan tiasa nyandak léngkah tambahan pikeun ngahubungkeun akun kami ka salah sahiji seueur buku harian sareng daptar kagiatan dagang di luar sana.

Manajemén artos sareng résiko

Sakumaha urang parantos atos nunjukkeun dina rencana perdagangan urang sinopsis sababaraha bahan konci dina rencana kami bakal museur kana manajemen artos sareng résiko sabab ieu paling dipikaresep kumaha perdagangan urang salah dina dua usaha munggaran urang. Henteu ngan ukur urang dagang tanpa rencana, urang ogé gagal nyandak pangaruh anu ditanggung ku resiko / manajemén artos anu goréng dina kameunangan garis handap urang. Sareng sapertos kesederhanaan tina nerapkeun rencana dagang koréksi masalah manajemén artos bakal mangaruhan pangaruh kumaha urang ngendalikeun karugian sareng rekening urang.

Apalagi, upami urang ngalakukeun upaya anu nyata pikeun ngendalikeun résiko urang dina usaha dagang pangénggalna urang maka usaha anu katilu kalina panginten janten waktos anu tungtungna urang lereskeun sakumaha téorina sareng dina praktékna upami urang ngan ukur risiko 1% (tina akun aslina ukuran) dina unggal padagangan maka urang kedah gaduh séri 100 padagangan kaleungitan kanggo musnah sareng hasilna anu mustahil mangrupikeun kajadian anu langka anu urang tiasa bicarakeun.

Ngadalikeun résiko urang sareng ngalakukeun parameter résiko urang kana rencana dagang urang tanpa kedah diragukeun deui dua tina épéktasi penting anu tiasa urang candak pikeun ngubaran kasalahan dagang urang sateuacanna. Ngungkulan dua aspék saderhana ieu, sakumaha urang parantos nunjukkeun, jauh langkung gampang pikeun ubar tibatan seueur urang anu ngahargaan. Ngadalikeun aranjeunna ayeuna kedah mastikeun yén katilu kalina na untung pikeun usaha dagang urang sareng anu kaopat waktosna henteu kedah diperyogikeun.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »