Kumaha ngaoptimalkeun sistem perdagangan anjeun?

Kumaha ngaoptimalkeun sistem perdagangan anjeun?

30 Mar • Artikel Trading Forex • 200 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Kumaha ngaoptimalkeun sistem perdagangan anjeun?

Dina tulisan ieu, urang bakal ngémutan prosedur pikeun ngaoptimalkeun sistem perdagangan pikeun dagang Forex.

Optimisasi nyaéta prosés milih atanapi nyiptakeun sistem perdagangan sareng nyaluyukeunana kana titik dimana éta bakal tiasa ngalakukeun operasi dagang khusus langkung saé tibatan metode anu sanés.

Salaku conto, anjeun kedah milarian sistem anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kauntungan paling dina pasaran EUR / USD. Kanggo ieu:

  1. Hiji sistem kedah dipilih tina sababaraha sistem anu ngagaduhan parameter anu tetep. Éta tiasa janten pilihan antara sistem dumasar kana sababaraha indikator trend sareng osilator.
  2. Anjeun kedah milarian parameter sapertos kanggo sistem perdagangan anu dipilih, anu bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna. Ieu tiasa janten pilihan kanggo ngitung rata-rata obah atanapi periode kanggo ngitung osilator stokastik sareng anu sapertos kitu.

Maka, prosés optimalisasi parantos dimimitian nalika milih sistem perdagangan tina sababaraha jinis anu aya sareng dituluykeun sareng pamilihan nilai-nilai khusus parameter.

Tahap optimalisasi sistem perdagangan

  1. Munculna ideu ngeunaan sistem perdagangan anu bakal didasarkeun.
  2. Pilih jinis kriteria atanapi aturan kaputusan pikeun sistem. Salaku conto, patokanana tiasa janten parapatan harga sareng diagram grafik atanapi munculna séri sababaraha lilin hideung / bodas berturut-turut.
  3. Tekad parameter sistem. Parameterna tiasa dipilih tina asumsi ngeunaan gerakan siklik harga, atanapi dicandak tina asumsi anu sanés, atanapi dumasar kana pertimbangan anu tangtu tina desainer sistem.
  4. Tés sistem.
  5. Pangulangan Iterative tina poin sateuacanna upami sistem henteu masihan hasil anu nyugemakeun.

Prosés pamekaran, tés, sareng debugging parameter sistem

Mimiti, sistem perdagangan dibentuk ku nangtoskeun aturan perdagangan (kaayaan) anu kedah patepung dina muka sareng nutup posisi panjang atanapi pondok. Aturan sapertos kitu pikeun sistem perdagangan otomatis ditulis dina basa pamrograman khusus. Salaku conto, ieu basa MetaQuotes (MQL) pikeun platform MetaTrader, anu dianggo nyerat sadaya variabel anu nilaina kedah dirobih nalika uji sistem.

Anjeun kedah nangtoskeun nilai minimum, nilai maksimum, sareng léngkah parobihan pikeun masing-masingna.

Salajengna, ditangtukeun kumaha halteu bakal dilaksanakeun dina sistem. Ieu tiasa dilakukeun sacara manual atanapi otomatis ku cara nutup

posisi masing-masing gumantung kana kameunangan atanapi rugi artos.

Maka pengujian langsung sistem perdagangan dilaksanakeun.

Salami uji coba, sistemna tiasa panjang, pondok, atanapi kaluar ti pasar. Platform dagang ngoperasikeun numutkeun anu didamel

aturan dagang sareng lirén périodik pikeun nangtoskeun kauntungan sistem. Upami urus jual beuli dilaksanakeun, maka komisi na

diitung nurutkeun patokan anu ditangtukeun anu diatur ku pamekar sistem.

Dina modeu otomatis, program mariksa sadaya kamungkinan kombinasi parameter, anu ditangtukeun ku nilai minimum sareng maksimumna sareng léngkah ngarobahna. Pikeun unggal kombinasi, kauntungan anu ditampi diitung, sareng seueur ciri sistem perdagangan anu ditangtoskeun. Hasil anu diala biasana diurutkeun dina urutan ngirangan kauntungan sareng kacatet dina laporan anu dianalisis saatos

ujian.

Dumasar kana hasil analisis tés, numutkeun inpormasi anu disayogikeun dina laporan anu ringkes atanapi lengkep, aturan pikeun

posisi panutup sareng (atanapi) panutup parantos diédit, minimum sareng (atanapi) nilai maksimum parameter dirobih, sareng, upami perlu, a

nilai anyar tina léngkah ngarobih parameter parantos disetél.

Komentar nu ditutup.

« »