Kumaha carana nangtukeun pembalikan tren

Kumaha carana nangtukeun pembalikan tren?

25 Jun • Artikel Artikel, Indikator Forex, Artikel Trading Forex • 790 Tampilan • komentar Pareum dina Kumaha carana nangtukeun pembalikan tren?

Kumaha carana nangtukeun pembalikan tren

Dagang tren mangrupikeun salah sahiji bentuk dagang anu paling gampang sareng disarankeun pikeun pamula di pasar forex. 

Tapi aya kaayaan anu tangtu nalika tren mimiti ngarobah jalanna. Ieu nalika seuseueurna padagang ngaraos panik. 

Pikeun ngahindarkeun skénario ieu, anjeun kedah nangtoskeun pembalikan tren. Pembalikan nyaéta waktos nalika arah pasanganna robih. 

Seringna, pembalikan tren kajantenan dina perdagangan intraday, tapi éta ogé tiasa datangna dina jangka waktu anu béda. 

Tapi kumaha carana ningali pembalikan tren?

Kami di dieu pikeun ngabantosan sakumaha dina panduan ieu, kami bakal ngalangkungan anjeun ngalangkungan alat naon anu diperyogikeun pikeun ngaidentipikasi pembalikan tren. 

Parabot pembalikan trend:

1. Indikator

Aranjeunna nandaan zona overbought sareng oversold. Pas kakuatan atanapi kakuatan pembeli dugi ka titik kritis (titik kritis mangrupikeun daérah dimana pembalikan tren karandapan tadi), éta mimiti garing. 

Ieu mangrupikeun tanda balikeun. 

Aya seueur conto sapertos kitu indikator. Ieu stokastik sareng RSI sareng indikator kakuatan trend. 

2. Pola 

Strategi Aksi Harga henteu nunjukkeun panggunaan indikator. Pendukungna yakin yén anu kabentuk candlestick mangrupikeun réfléksi psikologis kaayaan pasar, anu hartosna pesenan anu ditunda tiasa diatur dumasar kana pola pangbalikan. Janten, aranjeunna nganggo pola lilin pikeun nangtoskeun pangbalikan trend. 

3. Tingkat

Aya seueur strategi dina pasar forex. Sababaraha padagang resep nganggo tingkat pangrojong sareng résistansi atanapi tingkat Fibonacci dina sababaraha poin. 

Aya seueur pendekatan kana tingkat ngawangun: tingkat dina rentang waktos anu béda, tingkat buleud, jsb. 

Aya seueur variasi, tapi nyatana nyaéta pakakas terampil ieu tiasa ngabantosan nangtoskeun titik pembalikan tren.

4. Divergénsi

Dipercaya yén béda antara harga sareng indikator mangrupikeun tanda ngabalikeun. Kadang enya, kadang henteu. Kituna, anjeun kedah ati-ati sareng alat ieu. 

5. Poin pangsi 

Titik pangsi mangrupikeun titik-titik di mana ayana parobihan arah arah tren lumangsung. Kalkulator titik pangsi ogé dianggo kanggo ngitung résistansi sareng tingkat pangrojong dimana rebound tiasa dilakukeun. 

Aya salah paham yén perlambatan pergerakan harga sateuacanna pembalikan tren. Nanging, faktor-faktor anu tangtu sapertos turunna aktivitas bisnis kusabab liburan atanapi akhir minggu, siaran berita, sareng oversaturasi pasar tiasa mangaruhan arah harga. 

Conto pembalikan tren

Anggap harga EUR / USD ngalih tina 1.235 ka 1.236. Hiji padagang ningali poténsial di pasangan sareng nuluykeun naek tren. Teras, pasanganna mimiti turun, sareng ngahontal 1.232. Hiji padagang sadar pisan kana turunna sabab aya pembalikan tren di 1.234 sareng ogé di 1.233. 

Ku cara kieu, padagang tiasa nonton pembalikan sareng tiasa kaluar tina kaleungitan posisi. 

kacindekan

Teu aya padika universal pikeun nangtoskeun pangbalikan tren. Unggal kaayaan pasar sareng asét gaduh alat nyalira pikeun ningkatkeun akurasi ramalan pasar. 

Di sagigireun ieu, padagang anu béda gaduh strategi anu béda. Sababaraha resep dagang lilin Jepang, sareng sababaraha ogé tingkat Fibonacci pikaresepeun. Sanaos anjeun tiasa ngagabungkeun sababaraha alat pikeun milari pembalikan tren, tapi émut yén nyusahkeun bagan nyasabkeun.


Anyar pikeun dagang Forex? Entong sono ieu panduan pamula ti FXCC.

- Diajar Forex Trading léngkah-léngkah
- Kumaha maca grafik Forex
-
Naon anu sumebar dina Dagang Forex?
-
Naon téh Pip di Forex?
-
Calo Forex Nyebarkeun Low
- Naon Forex Leverage
-
Metode Deposit Forex



Komentar nu ditutup.

« »