Kumaha kuring diajar ngamaksimalkeun kauntungan sareng ngaleutikan karugian kuring?

24 Apr • Antara garis • 9999 Tampilan • 1 Comment dina Kumaha kuring diajar ngamaksimalkeun kauntungan sareng ngaleutikan karugian kuring?

shutterstock_121187011Aya kanyataan tangtu tetep mantep mangtaun-taun perkawis dagang. Padagang anu berpengalaman sareng suksés bakal nunjukkeun yén, sanaos tiasa kéngingkeun probabilitas tinggi na 'leres', pikeun lebet pasar dina titik anu pas nalika sinyal anu dipasang, aranjeunna henteu pernah sareng pernah ngagaduhan jalan kaluarna ngan leres.

Kengingkeun jalan kaluar 'leres' mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling nangtang tina perdagangan urang sareng éta ngajempolan para padagang énggal yén jalan kaluar kami moal pernah janten tempat sareng urang ngan saukur kedah ngaéksekusi éta salaku bagian tina rencana perdagangan urang tanpa henteu ragu sareng tanpa sieun atanapi recriminations yén kami parantos kéngingkeun langkung seueur pips sareng poin dina méja. Urang tiasa tiasa ngahontal kaunggulan, tapi kasampurnaan (dimana perhatosan dagang) mangrupikeun cita-cita anu mustahil.

Kituna ngamaksimalkeun kauntungan urang sareng ngaminimalkeun karugian urang ngan ukur tiasa kahontal dina parameter tina rencana dagang urang. Kami moal pernah dina posisi pikeun akurat ngaduga, kalayan naon waé bentuk kapastian, luhur sareng handapeun pergerakan pasar, tapi anu tiasa urang laksanakeun nyaéta nyusun strategi anu ngamungkinkeun urang nyandak proporsi anu cukup ageung pamindahan pasar dina hal pips atanapi poin. Daripada diajar ngamaksimalkeun kauntungan urang sareng ngaminimalkeun karugian urang urang kedah diajar nampi watesan urang sareng damel dina éta. Janten kumaha urang nyetél parameter urang?

Rencanana perdagangan sareng dagang rencana éta

Untungna, upami urang ngagaduhan disiplin diri pikeun taat kana strategi perdagangan sareng rencana dagang anu urang percanten, maka ruang lingkup kami pikeun nyandak kauntungan sareng ngawatesan karugian urang kedahna ditetepkeun ku rugi eureun sareng nyandak paréntah watesan kauntungan anu kami atur saatos lebet pasar, sanaos dua parameter ieu tiasa disaluyukeun nalika perdagangan maju nguntungkeun urang. Dina netepkeun parameter stop loss sareng take profit limit supados hariwang sareng tanggel waler milih luhur sareng handapeun pergerakan pasar dihapus tina kami sabab kami sigana nolak kana stratégi.

Labuh stop loss urang pikeun ngaminimalkeun karugian urang

Salah sahiji cara pikeun ngaminimalkeun karugian poténsial urang nyaéta 'jalan satapak' eureun urang, atanapi mindahkeun éta panginten ku nuturkeun bacaan tina indikator sapertos PSAR. Ku cara kieu urang ngonci kauntungan urang salaku perdagangan ngalih kana kahadean urang sareng urang ngirangan pangaruh poténsi tibalik dumadakan kana kasuksésan sareng kameunangan perdagangan urang.

Karugian eureun labuh sayogi dina seueur (paling) platform dagang sareng mangrupikeun salah sahiji alat anu paling murah sareng anu dianggo dina platform kami sareng sapertos kitu bakal ngaktipkeun padagang ngaleutikan karugian urang. Jalur eureun ogé kawilang gampang pikeun 'kode' kana panaséhat ahli anu urang resep nganggo, contona, platform MetaTrader 4.

Kontrol résiko urang sareng urang ngagaduhan ujung

Jauh teuing padagang, khususna padagang pemula, ngabayangkeun yén ujungna asalna tina HPSU (kamungkinan luhurna dipasang) anu lumangsung. Kanyataanna nyaéta ujung kana strategi umum diturunkeun tina téhnik résiko sareng manajemén artos anu kami laksanakeun sareng sanés aspék metoda perdagangan urang. Ogé sareng sanaos éta pernyataan perdagangan anu rada leupas anu parantos janten mémo internét; "Maluruh kakirangan sareng ka luhur ngajagaan nyalira" nyatana pernyataan anu parantos, inti na, mangrupikeun unsur anu leres tina kebenaran sareng validitas nalika diamalkeun kana pasar.

Maksimalkeun kauntungan urang salaku bagian tina strategi dagang urang

Nalika urang nyebatkeun tadi teu aya metodeu anu bakal ngamungkinkeun kami, kalayan tingkat kapastian atanapi teratur, pikeun sampurna milih handap sareng luhur pamindahan pasar, naha urang dinten dagang, ayun dagang, atanapi perdagangan posisi éta cukup gampang hiji tugas teu mungkin. Kituna nalika urang nyusun metode perdagangan urang sareng masangkeunana salaku bagian tina 3Ms kami kana rencana perdagangan urang kami kedah nganggo indikator pikeun ngadorong urang nutup perdagangan, atanapi nganggo sababaraha bentuk pangakuan pola lilin sapertos anu biasa dipiharep salaku "harga tindakan ”. Nanging, anu mana anu urang pilih, kaluarna aksi harga, atanapi kaluar dumasar kana indikator, moal aya anu gaduh 100% reliabilitas.

Salaku alesan dumasar kana indikator pikeun nutup urang tiasa nganggo arah ngabalikkeun PSAR pikeun némbongan sisi sabalikna tina harga. Alternatipna urang tiasa nganggo indikator sapertos stokastik atanapi RSI anu lebet kana kaayaan overbought atanapi oversold. Atanapi urang tiasa milari indikator sapertos MACD atanapi DMI kanggo ngadamel jangkung handap atanapi handap anu langkung luhur dina histogram visual, nandakeun poténsi pembalikan dina perasaan.

Léngkah sareng subyek tingkat handap anu handap anu langkung luhur atanapi handap anu handap ngajantenkeun urang rapih kana aksi harga. Dina raraga ngamaksimalkeun kauntungan urang, ku exiting dina naon anu urang ngarepkeun bakal waktos pas nalika diukur dina sampel penting tina dagang urang, urang kedah milarian pitunjuk kana poténsi pembalikan perasaan. Pikeun para padagang ayun anu ngagunakeun tindakan harga ieu tiasa diwakilan ku harga anu henteu kéngingkeun jangkung anyar, ngawangun puncak ganda sareng handapeun dobel dina bagan sapopoé, atanapi munculna lilin doji anu klasik, anu nunjukkeun yén sentimen pasar panginten parantos robih. Sanaos henteu 100% dipercaya metode anu diuji waktos ieu nyaéta nelepon pembalikan pasar, atanapi lirén kana moméntum ayeuna, tiasa dianggo sacara épéktip pisan pikeun nyorong urang kaluar tina perdagangan sareng mudah-mudahan ngamaksimalkeun kauntungan anu aya.

Wajar aya instansi nalika urang bakal kaluar ti pasar, percanten yén urang parantos nyandak seueur titik tina gerakan pasar anu urang tiasa, pikeun teras nonton tanpa daya nalika harga mimitina ngambah teras neraskeun arah sateuacana. Nanging, éta mangrupikeun salah sahiji bahaya sareng hukuman urang bakal mayar sabab, sabab urang nyarankeun dina ngamimitian, henteu masalah sabaraha lami sareng suksés karir urang di industri ieu urang moal pernah ngatur pikeun kaluar jalan anu leres, urang moal pernah janten sampurna tapi naon anu urang tiasa lakukeun nyaéta latihan kaunggulan.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »