Strategi Trading Forex Éta ​​Gawé!

25 Sep • Strategi Trading Forex • 10445 Tampilan • 7 Komentar ngeunaan Strategi Trading Forex Éta ​​Gawé!

Unggal jalma anu dagang di Forex terang yén ngan saukur nangtoskeun indikator sareng maca grafik henteu cekap. Dina raraga ngadamel aliran anu tetep atanapi jumlah kauntungan anu lumayan, urang kedah ngagunakeun strategi dagang Forex. Tulisan ieu bakal ngabahas 3 strategi perdagangan Forex saderhana anu tiasa dianggo.

Berita Ngudar

Berita anu aya hubunganana sareng Forex, naha jelas sareng / atanapi nyata, langsung miheulaan lonjakan luhur atanapi spiral handap. Ieu kusabab ieu mangrupikeun cara paling gampang pikeun ngumpulkeun inpormasi pikeun padagang sacara umum, sareng disayogikeun sareng dilaporkeun ku lembaga berita anu kawéntar anu umumna dipercaya. Ieu biasana lumangsung salami 10 dugi 15 menit teras padagang bakal ningali deui anu lambat kana tingkat anu didagang sateuacanna. Salaku conto, sacara sajarah, Non Farm Payroll (NFP) anu dileupaskeun dina nomer 1st Jumaah unggal bulan dianggo ku kaseueuran padagang pikeun nangtoskeun nilaina Dolar AS (USD).

Dina aplikasi, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ningali pasar harga global sareng merhatoskeun khusus perdagangan anu aya hubunganana sareng berita anu ditunjuk salaku "tinggi". Koncina didieu nyaéta ngantosan 10 dugi 15 menit ti waktos berita dinten sateuacanna dipayun. Saatos éta, anjeun dagang dina arah anu sabalikna tina pergerakan harga. Dina raraga ngahasilkeun kauntungan, anjeun awas pikeun ieu:

  • "Candak Untung" anjeun, anu tingkat dagang langsung sateuacan aya berita.
  • "Eureun Dagang" anjeun, anu parantos caket caket paling handap atanapi luhur tina berita.

Inside Day Breakout

Penting pikeun strategi ieu katelah "lilin sapopoé". Padagangna milarian anu tetep dina dinten dagang sareng luhur sareng handap. Kalayan kecap séjén, lilin sadinten henteu pernah ka luhur atanapi di handap luhur sareng handap dinten dagang anu sateuacanna. Langkung lilin anu minuhan kaayaan ieu dina dinten dagang anu padeukeut langkung saé. Strategina saderhana, padagang gumantung kana jabatanana ngalakukeun salah sahiji tina dua hal:

  • Mésér hiji Perséntase dina titik-titik saluhureun poé saméméhna.
  • Ngajual hiji Perséntase dina titik di handap dinten handap low.

 

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

 

Dua Jam MACD Palang

Ieu tiasa dianggo paling saé pikeun pasangan mata uang trending. Anggo sahenteuna dua indikator, langkung saé MACD sareng 200 Periode Sederhana Ngalih Rata-rata. Duanana indikator bakal dipaké pikeun nangtoskeun parobahan trend sareng pikeun nangtoskeun arah trend masing-masing. Émut yén tindakan harga di handap nyaéta nunjukkeun turunna trend sareng tibalik nunjukkeun naék. Kalayan MACD, anjeun nganggo dua strategi:

  • Mésér nalika aya uptrend sareng garis MACD ngalangkungan garis sinyal.
  • Ngajual nalika aya aliran turun sareng garis MACD mana handapeun garis sinyal.

dina nutup

Tilu strategi anu dibahas saderhana dipikahartos, gampang dilaksanakeun, sareng peryogi sakedik waktos kanggo nutup. Nanging, teu aya anu namina stratégi dagang anu henteu bisa dijalankeun. Sapertos kitu, urutan eureun rugi teu tiasa ditekenkeun cekap. Dina raraga ningkatkeun kompeténsi sareng kapercayaan anjeun, langkung saé anjeun ngamangpaatkeun akun demo Forex, ngalaman pendidikan Forex anu teras-terasan, sareng teras-terasan tetep tenang tanpa memperhatoskeun arah perdagangan.

Komentar nu ditutup.

« »