Analisis Téknis & Pasar Forex: 13 Juni 2013

20 Jun • Artikel Artikel, Analisis teknis • 6451 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Analisis Téknis & Pasar Forex: 13 Juni 2013

IMF nyatujuan € 657 juta tranche talangan pikeun Portugal

Dana Monetér Internasional (IMF) nyatujuan tranche katujuh tina bailout Portugal dinten Rebo sareng masihan nagara langkung seueur waktos pikeun minuhan tujuan motong anggaran na. IMF bakal ngaluarkeun tranche salajengna anu hargana € 657 juta saatos hasil kajian ngeunaan program bailout anu suksés anu dimimitian di 2011. Samentawis éta, dana ngaleungitkeun kaayaan, ngamungkinkeun Portugal nurunkeun defisit anggaran na janten 3% PDB ku 2015 tina 6.4% dina 2012 , tibatan ku 2014. "Otoritas Portugis parantos ngasongkeun program anu saimbang ékonomina saé sareng gaduh pertumbuhan sareng nyiptakeun padamelan di pusatna", Diréktur Ngatur IMF John Lipsky nyerat dina pernyataan.

Kalayan pasar Cina balik dina bisnis saatos sabtu minggu 5 dinten ditutup salami liburan, pasar saham lokal dibuang ku indéks Nikkei ngarah kaleungitan langkung handap dina hiji titik langkung ti -6%. USD dipasang low low 4-bulan dina 80.66 DXY kalayan USD / JPY nyetak low 2-bulan seger dina 94.36, sareng EUR / USD paling luhur 3-bulan di luhur 1.3360. Emas sareng Minyak nunjukkeun sakedik parobihan nalika pindah. Pasar padamelan Australia kaget tibalik nambihan 1.1k langkung seueur padamelan pikeun ékonomi nalika -10k dipiharep, sahingga AUD / USD turun di handapeun tingkat 0.9450. RBNZ ninggali tingkat bunga henteu robih dina 2.5%, kalayan NZD / USD nongkrong di angka 0.79.-FXstreet.com

Komentar nu ditutup.

« »