Arbitrase Forex: metode dagang résiko rendah

Arbitrase Forex: metode dagang résiko rendah

22 Jun • Artikel Trading Forex, Strategi Trading Forex • 395 Tampilan • komentar Pareum dina Arbitrase Forex: metode dagang résiko rendah

Arbitrase Forex: metode dagang résiko rendah

Dina perdagangan, arbitrase parantos nyebar kusabab kamampuan ampir sadayana ngaleungitkeun résiko nalika ngalaksanakeun jinis operasi ieu.

Sakumaha aturan, perdagangan arbitrase ngalibatkeun kasimpulan sakaligus tina transaksi anu diarahkeun sacara kontras dina instrumen kauangan anu ngagaduhan korélasi anu tinggi. Atanapi tiasa sacara sakaligus menyimpulkan poéna sareng instrumen kauangan anu sami, tapi dina lanté dagang anu béda.

Arbitrase Forex narik perhatian padagang kusabab éta ngamungkinkeun anjeun nguntungkeun résiko minimal. Dagang arbitrase janten dimungkinkeun sabab harga pikeun instrumen dagang anu sami beda-beda ti hiji calo ka anu sanés. Alesan pikeun percanggahan dina tanda petik tiasa béda - contona, masalah parangkat lunak, atanapi panggunaan sababaraha panyadia likuiditas.

Anjeun panginten perhatosan ieu bédana dina tanda petik upami anjeun parantos ngalaman dagang sareng sababaraha perusahaan calo. Di dieu aranjeunna tiasa dianggo pikeun nguntungkeun. Versi klasik nyaéta mésér asét dina hiji bursa sareng jual na di anu sanés.

Strategi Arbitrase

Arbitrase Forex ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun ngagunakeun stratégi anu béda. Tapi dina tulisan ieu, urang bakal nyarios ngeunaan dua diantarana.

Poéna Arbitrage Palasik

Pikeun nerapkeun strategi ieu, anjeun kedah gaduh rekening dagang di dua perusahaan perantara. Dina waktos anu sasarengan, cutatan pikeun instrumen dagang kedah bénten sacara signifikan. Padagang muka order jual sareng calo anu harga asetna langkung handap sareng ampir sakaligus, anjeunna muka jual jual kanggo aset anu sami sareng calo kadua, anu hargana langkung luhur. Ayeuna padagang kedah ngantosan harga duanana calo sami. Ieu mangrupikeun waktos panutupan kadua pesenan. Dina arbitrase, transaksi kedah tumut kana nilaina nyebarkeun sareng komisi (upami aya) anu tiasa maéhan kauntungan. Volume transaksi kalayan calo kedahna sami.

Arbitrase segitiga

Ieu mangrupikeun strategi anu langkung rumit sabab, dina éta, padagangna ngurus tilu mata uang. Aranjeunna kedah silih sambung. Salaku conto, anjeun tiasa muka poéna dina tilu pasangan mata uang: EUR / USD, EUR / GBP, sareng USD / GBP.

Sacara skématis, arbitrase segitiga tiasa sapertos kieu. Padagang milih tilu mata uang: B1, B2, sareng B3. Anjeunna mésér B2 kanggo B1, B3 pikeun B2, sareng B1 pikeun B3. Atanapi dina bentuk rumus: B2-B1 + B3-B2 + B1-B3 = 0. Strategi arbitrase ieu henteu meryogikeun muka akun sareng calo anu béda. Transaksi tiasa dilakukeun dina hiji akun dagang.

Karugian tina dagang arbitrase Forex

Sapertos metodeu perdagangan anu sanés, perdagangan arbitrase, sareng kaunggulan, ngagaduhan kakurangannana. urang bakal nunjukkeun anu utami.

Sababaraha calo ngalarang transaksi sapertos kitu atanapi nyandak tindakan anu ngahesekeun aranjeunna, atanapi bahkan ngajantenkeun aranjeunna sia-sia. Langkung seueur tempat desimal dina tanda petik, langkung alit jurang antawisna sareng upami urang tumut kana akun sumebar sareng komisi, maka untungna bakal batal.

Muka poéna arbitrase peryogi henteu ngan ukur nambahan perhatian tapi ogé tindakan gancang sareng henteu unggal padagang tiasa ngatasi ieu.

Arbitrase Forex henteu asup akal pikeun nguji dina dagang démo. Ampir sadayana calo gaduh tanda petik akun démo béda ti tanda petik akun nyata. Maka, sanaos aya bédana harga anu signifikan kacatet dina akun démo, ieu sanés hartosna éta ogé dina akun nyata.

Komentar nu ditutup.

« »