Kurva ekuitas: Strategi manajemén modal dagang

Kurva ekuitas: Strategi manajemén modal dagang

24 Mar • Artikel Trading Forex • 271 Tampilan • komentar Pareum dina kurva Ékuitas: Strategi manajemén modal dagang

Dagang kurva ekuitas, nyaéta, dagang dina kurva ekuitas, mangrupikeun padika anu langkung spésifik pikeun ngajaga deposit anjeun tina akibat tina drawdown anu kaleuleuwihi. Biasana, padagang pemula nyéépkeun waktos pikeun milarian strategi atanapi rencana dagang anu pas, saolah-olah henteu sadar yén unggal-unggalana strategi dagang bakal ngagaduhan periode anu pangsaéna sareng pangsaéna di pasar. Padagang anu diajar grafik harga sering poho yén hiji grafik kurva ekuitas (nyaéta, kurva parobahan kasaimbangan akun dagang anjeun) bakal ngawartosan anjeun langkung seueur tibatan hasil perdagangan masing-masing.

Téori na saderhana. Sarerea panginten parantos ngadangu naséhatna: "nalika aya kajadian anu salah di pasar, ngirangan ukuran posisi anjeun atanapi bahkan istirahat sareng cicing di luar pasar." Naséhatna paling leres, tapi henteu khusus pisan.

Kumaha anjeun nangtoskeun jaman mana anu paling parah pikeun strategi anjeun? Kumaha anjeun terang iraha jaman goréng ieu bakal réngsé? Terus naon anu kudu dilakukeun? Strategi kurva ekuitas bakal ngabantosan ngajawab sadaya patarosan ieu.

Kumaha carana nangtoskeun periode anu paling parah pikeun strategi?

Cara na diwangun ku niténan kurva modal anjeun, anu tiasa didapet tina platform dagang anjeun, salaku conto, Metatrader, dina pernyataan anu disebut (laporan). Anjeun tiasa nyambungkeun akun dagang di myfxbook. Panalitian ngeunaan kurva modal diperyogikeun pikeun ngajaga tina karugian anu kaleuleuwihi, khususna séri karugian, nyaéta periode anu paling parah pikeun nyaimbangkeun akun dagang.

Cara panggampangna pikeun ngalacak parobahan kasaimbangan a akun dagang nyaéta sacara rutin nyalin data Excel. Salaku conto, lebetkeun kasaimbangan titipan anjeun ayeuna unggal dinten saatos sési dagang. Salajengna, kami maksa rata-rata obah kana kurva modal dagang anu dihasilkeun. Excel ngagaduhan fungsi pikeun nambihan rata-rata anu ngalir kana bagan sapertos kitu.

Aturan tujuan pikeun balik kana perdagangan normal

Salami kurva ekuitas urang tetep aya di handapeun rata-rata bergerak, kami nangtung sareng ngan ukur niténan pasar, nambihan nilai kasaimbangan akun ka Excel saatos unggal sési dagang (sakumaha anu dijelaskeun dina ayat 1). Kusabab pasar janten langkung sinkron sareng strategi urang deui, kurva ekuitas bakal naék. Nyebrang di handap rata-rata mangrupikeun sinyal yén pasar janten langkung pikaresepeun pikeun strategi urang deui, sareng urang tiasa balik kana perdagangan normal dina akun nyata. Di handap ieu susunan data anu sami, kacuali urang teu maliré kana waktos anu paling parah tina turunna modal nalika nganggo metode ieu.

The Bottomline

Tangtosna, aya kakurangan pikeun pendekatan ieu, sapertos anu séjén. Anjeun bakal ngagaduhan momen nalika anjeun lirén dagang dina wengi kauntungan pangageungna anjeun, sareng sabalikna, balik deui kana perdagangan anu nyata, sareng stratégi bakal mimiti éléh deui. Nanging, cara ieu masihan anjeun kaunggulan tambihan sabab urang ngan ukur dagang nalika pasar paling saluyu sareng strategi urang. Kauntungan utama ogé ngalancarkeun kurva ekuitas sareng, di luhur sadayana, drawdowns langkung alit. Ieu, dina gilirannana, ngamungkinkeun pikeun kanaékan sakedik dina ukuran posisi, tapi ieu teu perlu. Hatur nuhun kana metoda na, résiko ngucurkeun setoran dikurangan seukeut.

Anyar pikeun dagang Forex? ngamimitian dagang anjeun ayeuna.

- Buka Akun ECN
- unduh platform Forex
- Dasar Forex condong
- Metode deposit Forex
- Promosi Forex
- nyebar Forex
- STP Forex

Komentar nu ditutup.

« »