Nangtukeun Posisi Stop-Loss idéal anjeun

Nangtukeun Posisi Stop-Loss idéal anjeun

22 Mar • Artikel Trading Forex • 255 Tampilan • komentar Pareum dina Nangtukeun Posisi Stop-Loss idéal anjeun

Kanggo kaseueuran pendatang di pasar, kalimat "stop-loss" ngandung konotasi anu parah. Kuring ngingetan gambar tebusan sareng rekening bank anu mayar. Duanana produk tina kasempetan anu pernah ngajangjikeun gagal. Nanging, pikeun padagang Samaun, stop-loss henteu katingali salaku musuh - éta mangrupikeun alat anu kuat pikeun nyegah bencana finansial.

Stop-loss mangrupikeun Elmu.

Tujuan tina stop loss nyaéta pikeun ngawatesan tanggung jawab pikeun posisi kabuka di pasar. Upami hargana bergerak ngalawan entri pasar (turun kanggo ngagaleuh, dugi ka dijual), stop loss nutup posisi dina titik anu tangtu. Janten, patarosan konci pikeun padagang aktip nyaéta dimana kuring kedah lirén?

Sakumaha veteran pasar naon waé bakal nyaritakeun ka anjeun, terang kumaha ngagunakeun rugi nyaéta konci pikeun ngajaga kameunangan. Tangtosna, ieu langkung ti ngan ukur panon. Sacara praktis, anjeun tiasa kaluar tina perdagangan iraha waé anu anjeun pikahoyong, tapi "seni eureun-rugi" nyaéta ngartos nalika perdagangan réngsé, henteu ngan ukur gelut instan.

Ieu sababaraha cara padagang profesional milarian urutan stop-loss:

timing

Pikeun seueur padagang jangka pondok, stop loss ditangtukeun ku waktos. Salaku conto, titik tungtung poé (EOD) dipaké pikeun ngalancarkeun posisi négatip sateuacan nelepon sési caket. EOD lirén ngaleungitkeun potensi bahaya nyekel posisi bawah laut ngaliwatan panutupanana éléktronik.

Parabot Téknis

Aya rébuan cara pikeun padagang téknis pikeun nandaan daérah rugi. Tingkat réfléksi Fibonacci, rata-rata obah, sareng pola lilin mangrupikeun sababaraha indikator anu dianggo pikeun nangtoskeun nalika kaluar tina perdagangan négatip.

harga Aksi

Di padagang anu gaduh breakout sareng momentum, tindakan harga éta sorangan sering dianggo pikeun netepkeun dimana ayana stop loss. Labuh eureun mangrupikeun conto anu saé pikeun metodologi ieu kusabab éta ngalih kalayan ngarobah tindakan harga sareng henteu tunduk kana panempatan anu pas.

Struktur pasar

Nangtukeun struktur pasar bernuansa sareng sering bénten-bénten gumantung saha anu anjeun nyarios. Klasifikasi tindakan harga tina sababaraha durasi dina hal konsolidasi, trend, atanapi rotasi umumna subyektif. Nanging, karugian lirén sering ditempatkeun di luhur puncak périodik, di handapeun suhu périodik, atanapi dina kisaran perdagangan tangtu.

Nangtukeun lokasi urutan panghentian anu pangsaéna pikeun perdagangan individu langsung gumantung kana strategi anu anjeun parantos laksanakeun. Émut yén pikeun panyalindungan janten épéktip. Éta kedah leres nyaimbangkeun résiko sareng hadiah nalika masih masihan perdagangan kasempetan sah pikeun suksés. Kaunggulan di daérah ieu mangrupikeun garis anu saé - upami lirénna ketat teuing, tiasa pencét; teuing leupas, sareng drawdowns akun tiasa parah.

Ngeureunkeun Psikologi Kalah

Upami anjeun ngagaduhan pangalaman salaku padagang aktip, maka anjeun wawuh sareng hanjelu tina kaluar tina posisi beureum. Éta tiasa janten kajadian émosional anu ngalambangkeun kaleungitan sareng kaleungitan modal. Dina kaseueuran kasus, pasar tibatan geuwat saatos posisi ditutup - panginten ngagosok uyah kana tatu anjeun.

Hanjakalna, teu aya alternatif pikeun nyingkahan skénario ieu. Upami anjeun badé dagang, anjeun kadang bakal kaleungitan artos. Nanging, panempatan leungitna idéal anjeun tiasa janten naon waé anu anjeun pikahoyong, sareng upami anjeun nguntungkeun, éta leres.

Anyar pikeun dagang Forex? ngamimitian dagang anjeun ayeuna.

- Buka Akun ECN
- unduh platform Forex
- Dasar Forex condong
- Metode deposit Forex
- Promosi Forex
- nyebar Forex
- STP Forex


Komentar nu ditutup.

« »