Nyiptakeun Stratégi Dagang Probabilitas Luhur Ngagunakeun Retracement Fibonacci

Nyiptakeun Stratégi Dagang Probabilitas Luhur Ngagunakeun Retracement Fibonacci

20 Sep • Strategi Trading Forex • 5215 Tampilan • 1 Comment ngeunaan Nyiptakeun Stratégi Dagang Probabilitas Luhur Ngagunakeun Pengkat Fibonacci

Ngagunakeun retracement Fibonacci parantos janten bagian penting dina nyiptakeun strategi perdagangan kamungkinan luhur pikeun seueur padagang kumargi aranjeunna mempermudah idéntifikasi tingkat perlawanan sareng tingkat dukungan ogé titik lebet sareng kaluar pikeun perdagangan. A retracement ngagambarkeun gerakan harga jangka pondok dina trend jangka panjang. Éta henteu sami sareng pembalikan, numana trend harga anu langkung ageung ngarobih arah pikeun ngamimitian trend anyar, sanaos seueur padagang sering nyampur dua. Padagang ayun Forex nganggo retracement pikeun ngahasilkeun kauntungan jangka pondok ku scalping, atanapi gancang muka sareng nutup perdagangan.

Kumaha carana mundur Fibonacci dianggo dina strategi dagang kamungkinan luhur? Babandingan Fibonacci nyaéta anu sacara alami condong ngulang deui sareng deui. Babandingan konci Fibonacci nyaéta 38.2%, 23.6% sareng 61.8%. Hiji conto kumaha babandingan Fibonacci tiasa katingali dina ujung jari anjeun, sacara harfiah: babandingan jarak antara ujung ramo sareng pigeulang anjeun nyaéta 38.2% tina jarak antara siku sareng ujung jari anjeun. Nalika dilarapkeun ka pasar forex, harga mata uang sakedik ngarandeg résistansi atanapi dukungan di tingkat Fibonacci sateuacan neraskeun ka arah anu aslina. Salaku conto, harga mata uang dina uptrend tiasa sakedik tibalik dina tingkat 61.8% sateuacan neraskeun ka luhur.

Pikeun nangtoskeun tingkat pangrojong atanapi résistansi ieu, mimitian ku milari harga anu paling luhur sareng panghandapna dina bagan teras ngagambar garis horizontal dina tingkat babandingan Fibonacci, nyaéta 61.8% dituturkeun ku 38.2% sareng 23.6 persén. Saatos gerakan harga ka luhur atanapi ka handap anu signifikan, tingkat pangrojong atanapi résistansi anu anyar biasana aya dina atanapi caket kana garis-garis Fibonacci ieu.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Salah sahiji cara ngagunakeun retraces Fibonacci pikeun nyieun strategi dagang kamungkinan luhur nyaéta ngajantenkeun aranjeunna titik Éntri pikeun perdagangan. Sakali répoltrasi parantos dilakukeun dina tingkat Fibonacci, padagangna yakin yén harga nuturkeun trend anu langkung ageung. Sareng, tangtosna, aranjeunna tiasa dagang retracement nyalira, nempatkeun karugian eureun na di handapeun tingkat dimana épéksi disetél pikeun lumangsung.

Nalika nyiptakeun stratégi dagang kamungkinan luhur nganggo retracement Fibonacci, Nanging, padagang bijak moal ngandelkeun indikator ieu nyalira tapi bakal mastikeun gerakan harga nganggo indikator sanés. Salaku conto, anjeun tiasa nganggo osilator stokastik atanapi MACD pikeun mastikeun momentum trend harga. Pikeun ngagambarkeun, upami anjeun mendakan kamungkinan anjuran, anjeun tiasa nganggo indikator sanés pikeun mastikeun arah moméntum. Sakali arah parantos dikonfirmasi, padagang tiasa nyandak posisi panjang sareng nguntungkeun lumayan.

Kasalahan umum anu dilakukeun ku padagang anu nganggo retracement Fibonacci nyaéta campuran titik rujukan. Salaku conto, nalika ngagunakeun bagan lilin, padagang éta tiasa ngalih tina nerapkeun harga anu dibahas dina lilin 'siki' kana anu didaptarkeun dina awak lilin, anu moal masihan hasil anu akurat. Padagang kedah tetep ngagunakeun panggunaan poin rujukan anu konsistén sahingga aranjeunna tiasa ngadeteksi tingkat dukungan sareng résistansi langkung akurat sareng ngajantenkeun analisis bagan langkung gancang.

Komentar nu ditutup.

« »