Strategi Trading Forex

  • Dagang Probabilitas Luhur Nganggo Stratégi MACD Rata-Rata Pindah

    Sep 11, 12 • 7911 Views • Strategi Trading Forex 4 Komentar

    Salah sahiji pendekatan tersukses pikeun dagang kamungkinan luhur nyaéta strategi perdagangan trend. Dina strategi ieu, padagang nyobian ngaidentipikasi arah mana harga mata uang ngalih teras ngalebetkeun perdagangan pikeun néwak kauntungan dumasar kana ...

  • Ngagabungkeun Pendekatan Dasar sareng Téknis dina Dagang Probabilitas Tinggi

    Sep 11, 12 • 2377 Views • Strategi Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Ngagabungkeun Pendekatan Dasar sareng Téknis dina Dagang Probabilitas Tinggi

    Salah sahiji strategi dagang kamungkinan luhur anu paling épéktip ngagabungkeun analisis téhnis sareng fundamental pikeun nyieun perdagangan anu nguntungkeun. Analisis téknis ngalibatkeun ningali paripolah nilai tukeur anu kapengker pikeun nangtoskeun kamungkinan gerak pikahareupeun. Hurung ...

  • Nyiptakeun Stratégi Scalping Forex Ngagunakeun Kaluaran Berita

    27 Agustus 12 • 7053 Tampilan • Strategi Trading Forex 3 Komentar

    Anjeun tiasa nyiptakeun strategi scalping forex anu nguntungkeun ku dagang nalika ngaleupaskeun kamajuan ékonomi sareng politik anu signifikan anu bakal nyababkeun volatilitas dina pasar mata uang. Catet yén strategi ieu saleresna mangrupikeun bentuk analisis téknis saprak ...

  • Forex CFD pikeun Pemula

    16 Agustus 12 • 2270 Tampilan • Strategi Trading Forex komentar Pareum dina Forex CFD pikeun Pemula

    Dina istilah umum, Forex CFD idéntik sareng Spot Forex Trading. Mangrupikeun produk investasi turunan anu hargana didasarkeun atanapi 'diturunkeun' tina harga spot tina pasangan mata uang anu aya. Aya produk Forex CFD pikeun sadaya pasangan mata uang utama sareng ...

  • Naha Forex CFD Trading Sumebar Tohan?

    16 Agustus 12 • 2674 Tampilan • Strategi Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Naha Forex CFD Trading Sumebar Tohan?

    Nyebarkeun taruhan mangrupikeun bentuk judi dimana anjeun milarian kamungkinan hasil tina hiji kajadian. Butuh waktos anu lami pikeun pasar kauangan tungtungna terang-terangan nampi kanyataan yén dagang di pasar kauangan mangrupikeun bentuk judi. Tapi ...

  • Strategi Trading tinggi Probabilitas

    15 Agustus 12 • 3220 Tampilan • Strategi Trading Forex 1 Comment

    Nalika ngeunaan strategi dagang kamungkinan luhur, tujuan unggal padagang nyaéta pikeun milari cara pikeun mastikeun yén unggal perdagangan suksés. Sanés sadayana bakal jalan sakumaha anu urang pikahoyong tapi ngagunakeun sababaraha strategi anu ngabantosan ningkatkeun kasuksésan dina ...

  • Konsép Probabilitas dina Kaayaan Dagang

    15 Agustus 12 • 3252 Tampilan • Strategi Trading Forex 2 Komentar

    Probabilitas ngaganggu konsép kasempetan dimana aya hal anu dirasa kajantenan positip atanapi henteu. Strategi diartikeun salaku padika anu dianggo pikeun ngahasilkeun hasil anu dipikahoyong naha probabilitas suram atanapi pikaresepeun. Dagang devisa nyaéta ...

  • Dagang Probabilitas Tinggi sareng Alat Forex

    15 Agustus 12 • 3257 Tampilan • Strategi Trading Forex 3 Komentar

    Teu aya jalan pikeun mastikeun kauntungan diri di pasar devisa. Tujuan unggal padagang forex nyaéta pikeun tiasa mekarkeun modal dagang ku ngalangkungan perdagangan aktif. Ngahontal tujuan ieu henteu lumangsung gancang sareng gampang, tangtosna. Sanaos unggal ...

  • Dagang Probabilitas Luhur Dina Aksi

    15 Agustus 12 • 2967 Tampilan • Strategi Trading Forex 1 Comment

    Kasabaran mangrupikeun kahadéan - sareng éta tiasa dianggo saé pikeun para padagang ati-ati anu hoyong ngaraoskeun tingkat jaminan nalika damel di pasar forex anu pohara volat. Dagang kamungkinan luhur salaku strategi tiasa dianggo anu paling saé pikeun anu henteu gaduh napsu ...

  • Dagang Probabilitas Luhur: Dina-Target dina Sadaya Dagang

    15 Agustus 12 • 2145 Tampilan • Strategi Trading Forex komentar Pareum ngeunaan Perdagangan Probabilitas Luhur: Dina-Target dina Sadaya Dagang

    Henteu sadaya jalma anu dagang di pasar valuta asing bakal ngalaman kauntungan. Nyatana, sajumlah ageung jalma anu asup ka pasar forex akhirna kaleungitan modal dagang na sareng engké dipaksa kaluar ti pasar saatos ...