Naha anjeun leres-leres hirup tina dagang FX? Nalika kanyataanana ngegel sareng nyeri ...

12 Nov • Antara garis, Artikel Artikel • 10604 Tampilan • komentar Pareum on Naha anjeun leres-leres hirup tina dagang FX? Nalika kanyataanana ngegel sareng nyeri ...

beurang-ngalamun-komputerAya seueur alesan urang ngalebetkeun perdagangan ritel sareng aya konstanta, anu ngalaksanakeun prosés pengambilan keputusan urang tungtungna ngarah kami kana dagang salaku mata pencaharian poténsial atanapi hobi. Sugan alesan tunggal panggedéna urang lebetkeun perdagangan ritel nyaéta janten mandiri sareng pamustunganana jegud sareng hayu urang jujur ​​urang sadayana ngalamunkeun lamunan urang perkawis kabeungharan sareng teu aya anu lepat sareng kabiasaan éta…

Saeutik pisan urang ngalaman transformasi anu sampurna tina; mendakan industri, pikeun dagang pasar bagéan waktos (nalika ngayakeun padamelan sadidinten) pikeun antukna mimiti dagang salaku padamelan utami urang. Sakumaha urang parantos nekenkeun sababaraha kali teu saurang ogé anu nuturkeun jalur anu sami dina jalan pikeun pencerahan padagang; urang sadayana nuturkeun jalur individu kana kasuksésan anu unik pikeun urang salaku karakter sareng kapribadian urang sorangan.

Salah sahiji patarosan anu mimiti urang timbulkeun nalika urang mendakan perdagangan pikeun kahiji kalina nyaéta; "Naha urang tiasa hirup tina hasil dagang?" Barina ogé aya sakedik artos pikeun ngalebetkeun industri sareng udagan pikeun antukna janten sapinuh waktos kecuali patarosan éta. Sakumaha seueur anu urang peryogikeun, pikeun dagang sacara mandiri tina penghasilan aman tina damel, tiasa bénten-bénten dumasarkeun kana dimana anjeun leres-leres dagang.

Salaku conto, urang terang ngeunaan padagang anu antusias pisan di Kairo anu dagang rekening $ 5,000 dolar sareng katingalina ngasilkeun sakitar $ 500 per bulan, anu (numutkeun anjeunna) nyayogikeun gaji di Mesir. Éta sanés gajih 'saé', tapi pikeun anjeunna, salaku padagang ngora kalayan saeutik pisan pengeluaran, éta nyayogikeun naon anu anjeunna sebutkeun "upah hirup pikeun ngabantosan duanana anjeunna sareng anggota kulawargana". Ieu mangrupikeun waktos di Mesir nalika nagara ngalaman kaributan sareng parobihan anu ageung sareng pangangguran di tingkat tinggi anu kacatet pikeun anu sahandapeun umur 30 taun, nyaéta pangangguran sacara teu resmi sacara ekstrim. Ayeuna (henteu resmi) di luhur tingkat di nagara-nagara Éropa sapertos Italia, Spanyol sareng Yunani, Mesir aya dina 70% pikeun pangangguran nonoman. Kusabab kitu urang di Kairo "kaitung berkah" na pikeun mendakan penghasilan 'bebas pajak', yén anjeunna tiasa ngembangkeun tina kamewahan sambungan internét dial up anu pantes sareng laptop (anu katingali dinten anu langkung saé).

Janten ieu conto anu atah sareng réalistis ngeunaan jalma anu hirup tina hasil dagang FX, ku sababaraha cara éta henteu langkung réalistis atanapi langkung sesah sareng anjeunna ngatur pikeun ngalakukeun éta dina tekenan anu seueur urang di dunya kulon teu ngagaduhan sangsara. Tapi salamet na di dagang FX (versus sabenerna mekar) ngungkabkeun perbandingan anu menarik; sabaraha kauntungan versus ukuran akun anjeun peryogi pikeun mekar dina industri FX? Sareng damel ayeuna, khususna upami anjeun ngamimitian karir dagang anjeun, panginten bakal kabukti janten salah sahiji perhitungan anu paling penting anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta perdagangan prihatin. Éta bakal nyegah 'day dreaming' ngeunaan naon anu mungkin sareng naon anu mustahil.

Padagang di Inggris, Éropa sareng Amérika Serikat moal tiasa salamet dina rekening $ 5,000 dolar ngahasilkeun kira-kira sapuluh persén pangasilan per bulan nganteurkeun panghasilan biasa, anu mangrupikeun pangasilan anu luar biasa ku pangukuran saha waé sareng sobat Mesir urang kedah diucapkeun salami ngahontal éta. konsistensi. Janten kedah padagang 'beulahan bumi' kulon ningali ukuran akun awalna sareng nyandak kaputusan pikeun poténsialna pikeun kantos janten padagang sepenuh waktu? "Leres" mangrupakeun jawaban pondok sareng urang bakal ngajelaskeun kunaon.

Sering disebatkeun yén hiji-hijina cara pikeun ngahasilkeun sajuta tina dagang FX nyaéta mimitian ku sapuluh juta. Ngahasilkeun sapuluh persén pangasilan dina akun kedah aya dina genggeman saha waé. Anjeun tiasa dagang panginten ngan ukur 0.1% tina sapuluh juta akun pikeun ngahontal pangasilan sapuluh persén per taun. Kalayan pola pikir anu saé, manajemen artos sareng metode, mulihkeun sajuta dina rekening sapuluh juta kedahna sakumaha gampangna ngabalikeun 1000 dolar dina rekening sapuluh rébu dolar. Tapi pikeun kaseueuran urang kanyataanna nyaéta urang moal pernah dagang rekening sapuluh juta dolar sareng realisme éta kedah dugi ka kaayaan anjeun ayeuna.

Padagang kedah, di awal karir dagang na, sabab ngalakukeun aturan sareng sajabana tina rencana dagangna, janten réalistis ngeunaan ukuran akun anu dipibanda sareng dimana réalistis tiasa nyandak aranjeunna. Upami anjeun gaduh $ 5,000 ayeuna, padamelan anjeun ayeuna henteu nyéépkeun anjeun ku seueur hémat cadang pikeun ningkatkeun tingkat ieu sareng anjeun henteu dipikaresep nampi artos sakaligus ku warisan ti baraya, maka teu aya gunana ngimpi, waktuna janten réalistis.

Ieu dimana kanyataanana ngegel sareng tiasa nganyenyeri kareueus sareng émosi para padagang pemula anu katipu ku janji kabeungharan anu seueur di industri urang gagal maén. Tapi janten réalistis ngeunaan naon anu dipikaresep, dimungkinkeun sareng réalistis, mangrupikeun salah sahiji halangan munggaran anu kedah diungkulan para padagang anyar pikeun ngaraosan sagala jinis suksés. Sareng salaku padagang urang Kairo ngabuktikeun aya salawasna tingkat dimana kasuksesan relatif tiasa dinikmati. Maka penting pisan pikeun padagang anu anyar cocog sareng cita-citana kana ukuran akunna, duanana nalika ngamimitian dagang sareng nalika aranjeunna nuju maju.

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

Komentar nu ditutup.

« »