Tren kabel rusak minggu ieu sabab yen nunjukkeun kauntungan utama

2 Agustus • Artikel Artikel, Tren Kapungkur • 7222 Tampilan • 1 Comment dina Kabel trend pegat minggu ieu salaku yen nunjukkeun kauntungan utama

Dina buletin tren mingguan kami, "Naha tren masih janten sobat anjeun" kami nyarankeun yén sadaya padagang kabel panjang, anu resep analisa téknis pikeun nyandak kaputusan dagang, kedah ngantosan sinyal pikeun mastikeun yén tren, anu dimimitian ti 10 Juli, parantos tungtungna rusak ...

Dina bagan sapopoé Kabel parantos gagal ngajantenkeun puncak anu langkung luhur ti 27 Juli dugi ka 29 Juli. Urang teras niténan kamekaran doji Palasik, plot nganggo Heikin Ashi salaku lilin pikaresep urang. Dugi ka 31 Juli padagang kedahna niténan yén PSAR parantos ngalih langkung luhur harga, ieu kedahna janten sinyal pikeun nutup perdagangan upami padagang henteu nganggo tindakan harga anu dipidangkeun salami dinten-dinten sateuacanna kumulatif sareng lilin doij. Saatos seueur indikator dagang ayun anu paling dipikaresep mimiti négatip; MACD, DMI, RSI, stokastik sareng band Bollinger.

Éta henteu sering trend jangka panjang dugi sedeng rusak dina publikasi nomer padamelan NFP. Nanging, padagang trend anu ayeuna kabel pondok tiasa janten prihatin, nunjukkeun miss ku lowongan padamelan, yén greenback bakal kaleungitan taneuh versus réncang mata uang utama na. Dina pengumuman kabel cetak lowongan macét ngaliwatan R1 pikeun nyetak tinggi harian dina lilin HA limalas menit kadua.

Pikeun padagang trend nasihat anu pangsaéna tiasa sakali deui ngantosan lilin sadidinten ditutup dina akhir sési perdagangan dinten ieu. Upami lilin sadidinten ditutup salaku doij, nunjukkeun indecision ngeunaan komunitas dagang FX, aranjeunna ayun padagang panginten hoyong nutup perdaganganna sareng ngantosan konfirmasi positip kanggo trend ayeuna pikeun neraskeun, atanapi trend anyar pikeun dimekarkeun.

Nanging, upami para padagang tren ngayunkeun kabel low ti 29 Juli maka aranjeunna tiasa ngaraos yakin yén nomer cetak padamelan NFP ieu henteu cekap pikeun nyababkeun sentimen USD anu utama di pasar, dipajang di pasar ekuitas sareng kakuatan pikeun dolar versus mata uang utama na . Salaku padagang trend sapertos kitu tiasa siap pikeun nyanghareupan badai NFP ayeuna dina grafik sareng ngajaga posisi ayun-pondokna.

 

Komentar nu ditutup.

« »