Minggu warta ageung kanggo direngsekeun ku nomer padamelan NFP

2 Agustus • Warta Perdagangan Panas • 2563 Tampilan • komentar Pareum dina Minggu warta ageung kanggo direngsekeun ku nomer padamelan NFP

Éta parantos saminggu pikeun padagang anu didorong pikeun acara penting, dina seueurna bagian pasar henteu ngan ukur nganteurkeun kaputusan kabijakan anu diarepkeun sareng ramalan kajadian berita, tapi tren na ogé 'nurut' kana prediksi, sareng sababaraha pengecualian ...

Kalayan pernyataan FOMC diréktif kawijakan anu jelas, kahadean tina Ben Bernanke sareng Fed, mangrupikeun salah sahiji tuluyan; targétna nyaéta pangangguran 6.5% ku cara $ 85 milyar tina pelunasan moneter, yén pelonggaran bakal teras-terasan agrésif dugi ka target kahontal. Nyebutkeun kecap "taper" henteu muncul dina léksikon Fed, acan.

Kami parantos gaduh seueur PMI minggu ieu ngalangkungan utamina manufaktur anu positip pisan dina sababaraha conto, khususna tokoh Inggris anu ngaleungitkeun polling anu paling optimis.

Hiji-hijina 'laleur dina beton' nyaéta berita Amérika Serikat ngeunaan aplikasi penjualan imah sareng hipotik anu ditunda anu tiasa nempatkeun harga dina inflasi harga imah anu teu masuk akal anu ayeuna urang saksian di Amérika Serikat; harga bumi naék ku ngagumkeun 4.3% per bulan di daérah tangtu. Leres éta per bulan, sanés sataun dina inohong sataun.

ECB, sapertos anu diarepkeun, ngajaga tingkat dasarna dina 0.5% sareng pernyataan Mario Draghi anu ngiringan kaputusan gagal nyiptakeun kembang api sateuacanna anu urang titénan nalika konferensi pers na sateuacanna, nalika harga EUR / USD bakal ngalaman fluktuasi liar; nabrak résistansi teras ngadukung (atanapi sabalikna) salami panjang alamatna.

Jumlah padamelan USA

Klaim pangangguran, jumlah kontinyu mingguan, di Amérika Serikat murag kana 326K tina 345K anu diprediksi, sedengkeun jumlah ADP, sering dianggap tukang béja pikeun nomer NFP sanaos kabiasaan na sateuacana ngarobih angka bulan na anu sateuacanna, sumping dina 200K positip . ADP nyatakeun yén 200K padamelan parantos diciptakeun dina bulan anu paling anyar.

Janten sadayana panon ayeuna nuju kana acara berita dampak tinggi terakhir dina saminggu, nomer NFP. Dina waktos anu kalangkungan acara berita ieu bakal ngabalukarkeun ayun-ayunan dina pasangan mata uang utama USD sareng seueur padagang, khususna para padagang pemula, bakal nempatkeun taruhanana dina hasil anu positip atanapi négatip.

Prediksi éta pikeun nomer panyiptaan padamelan anu lumayan modér, cetak padamelan bulan kamari nyaéta 195K, ramalan bulan ieu kanggo 184K. Perlu diaku yén ku kalolobaan ékonom anu dipikahormat ngira-ngira yén Amérika Serikat kedah nyiptakeun 285K padamelan énggal unggal bulan pikeun 'ngalegaan'.

Jumlahna mangrupikeun padamelan anyar 162K anu nguciwakeun anu diciptakeun dina sasih Juli kalayan tingkat pangangguran ngaleutikan janten 7.4%.     

Komentar nu ditutup.

« »