Teu Pamulihan Tanpa Padamelan

Naha anjeun mikir janten padamelan mandiri? Maka dagang FX panginten kanggo anjeun

19 Jan • Artikel Trading Forex • 305 Tampilan • komentar Pareum dina Naha anjeun mikir janten padamelan mandiri? Maka dagang FX panginten kanggo anjeun

Nalika kami nganggap muka rekening dagang FX sareng calo forex Éropa, kami ningali spanduk anu terkenal dina situs wébna ngungkabkeun tingkat karugian padagang anu ngagaleuh sareng ngajual CFD (kontrak pikeun bédana).

Ieu peringatan kaséhatan kauangan mirip sareng naon anu anjeun tingali dina bungkus rokok, ogé dagang FX moal masihan anjeun kanker atanapi maéhan anjeun, tapi anjeun ngartos.

Ilaharna, tingkat kaleungitan rata-rata kaluar dina 75%, sareng umumna jauh langkung luhur sareng calo ngadamel pasar anu ngoperasikeun meja-meja. Rupa-rupa otoritas, sapertos ESMA di Éropa, hoyong mastikeun yén anjeun asup ka industri ku panon anjeun anu kabuka, anu mangrupakeun hal anu saé.

Sababaraha jalma konsentrasi kana aspék positip data padagang anu kaleungitan; 25% padagang meunang atanapi sahenteuna henteu éléh kusabab aya anu rusak. Hayu urang nyandak ieu rada jauh. Tingkat kagagalan pikeun paling mimiti usaha anyar sakitar 75% dina lima taun, janten nalika anjeun lebet kana dunya dagang FX, anjeun ngagaduhan kasempetan anu sami pikeun kasuksesan dibandingkeun sareng ngamimitian usaha anyar.

Warta anu saé (sareng bakal aya deui sakumaha anu anjeun baca) nyaéta pikeun nyetél akun dagang démo FX anjeun henteu kedah ngagaduhan inpormasi awal salain ti anjeun investasi dina pendidikan. Beda sareng nyetél bisnis jalanan tinggi, teu aya biaya tilelep sareng industri dagang sareng dagang online kami.

Anjeun teu nanem modal meureun £ 15,000 ngantosan istirahat bahkan di taun tilu, anu mangrupakeun jalur anu biasa pikeun kasuksésan pikeun usaha alit di Inggris (tangtu waé pre-pandemi). Anjeun tiasa ngamimitian di industri urang sareng $ 100 - $ 200 kanggo mini / akun mikro sareng masih kéngingkeun panyebaran ketat sareng jasa anu saé, utamina upami calo anjeun STP / ECN / NDD anu hoyong (sareng meryogikeun anjeun) kéngingkeun.

Anjeun teu kedah ngagaleuh toko anjeun atanapi mésér saham di industri urang, sareng anjeun henteu kedah masihan seuseueurna katuangan ka anu gaduh bumi. Anjeun teu ngagaduhan overhead sapertos tagihan utiliti, asuransi, gajih, sareng tingkat déwan-pajeg lokal.

Teu aya halangan pikeun lebet industri urang, sareng biaya ngamimitian anu murah ngajantenkeun kasempetan éta pikaresepeun pisan. Upami anjeun muka toko jalan tinggi, anjeun kedah ngémutan seueur pesaing anjeun. Dina babandingan, aya puluhan calo forex anu terpercaya pikeun usaha anjeun di industri urang; beuki seueur padagang anu lebet kana dunya dagang urang, langkung saé pikeun urang sadayana. Anjeun henteu saling paséa. Calo bersaing, sareng aranjeunna bakal kéngingkeun anjeun ngeusian langkung saé sareng harga anu langkung mirah upami kolam renang cair ECN caket pisan.

Leungitna rata-rata kagagalan usaha leutik di Inggris caket £ 35,000, sareng kagagalanana rata-rata lima taun rata-rata. Seueur anu gaduh usaha leutik henteu kantos pulih sacara finansial. Oh, sareng éta kanyataan yén numutkeun inohong UK ONS, ampir 80% tina kahirupan mandiri dina kamiskinan.

Punten luangkeun pamikiran pikeun anu ngadegkeun bisnis énggal dina Q4 2019, pikeun nonton éta menderita maot anu gancang sareng pikasebeleun salami taun 2020 salaku pandemi amok.

Penting pikeun dicatet yén karugian anu diciptakeun ku para padagang FX sateuacan nyerah kasempetan alit upami dibandingkeun sareng karugian anu ditanggung ku operator usaha alit sanésna.

Ayeuna, hayu urang nimbangkeun kaunggulan pikeun nyetél bisnis perdagangan online online alit anjeun. Sakumaha didadarkeun di luhur, anjeun tiasa ngamimitian dagang langsung sareng $ 100- $ 200 sareng gaduh overheads nol. Tapi sateuacan ngalakukeun sababaraha dana, anjeun tiasa ngoperasikeun akun demo nganggo dana virtual salami sababaraha bulan dina platform ritel anu pangsaéna, MT4, dugi ka anjeun siap dagang nganggo artos nyata.

Naha aya anu nunjuk kasempetan séjén pikeun ngahasilkeun artos dimana anjeun tiasa kéngingkeun téknologi anu ngéléhkeun dunya sapertos kitu dina sababaraha ratus dolar, euro atanapi pon? Usaha anu anjeun tiasa nambihan langkung seueur dana nalika pangalaman, katerampilan sareng kayakinan anjeun maju? Henteu ogé urang tiasa.

Ieu tinimbangan anu sanés. Upami anjeun muka bisnis jalan alit alit anjeun, anjeun panginten aya kalana aksés kana aksés bisnis lokal, disebat "kamar dagang" di Inggris. Sedengkeun, calo forex anjeun ngabeledugkeun anjeun sareng naséhat ti dinten ka hiji. Tulisan, sakola perdagangan, analisa, tips, konsép, obrolan online, kontak pribadi. Sumberdaya ieu dilarapkeun pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun.

Anjeun tiasa nyandak anjeun tilu taun ngembangkeun ujung dagang anjeun, tapi anjeun tiasa ngawatesan karugian anjeun dina waktos ieu dugi ka ratusan henteu puluhan rébu. Pikirkeun perjalanan unik pamanggihan diri sareng pendidikan anu anjeun bakal nampi salami pamekaran anjeun. Salaku conto, anjeun bakal janten analis téknis sareng fundamental anu terpercaya dina waktos anu pondok, kaparigelan hirup anu énggal anu bakal kabuktosan janten berharga naon waé anu anjeun modalkeun sareng iraha waé.

Ieu pertimbangan anu sanés; iraha waé sareng bisnis dagang anjeun, anjeun tiasa lirén dagang sareng balikeun kana akun demo. Anjeun tiasa lirén kaleungitan iraha waé anu dipikahoyong. Anjeun tiasa ogé nganggo titik sareng sirkuit pikeun ngabatesan karugian anjeun iraha waé. Anjeun tiasa yakin yén bagian anu penting tina 25% anu henteu éléh parantos nerapkeun manajemén artos pikeun metode sareng stratégi na. Aranjeunna bakal nyandak waktos pikeun diajar karajinanna bari ngembangkeun katerampilan MT4 kalayan sabar. Aranjeunna ogé terang yén aranjeunna parantos mendakan kasempetan anu teu sapertos anu sanés - salah sahiji tempat kauntungan poténsial tiasa langkung ageung tina résiko.

Komentar nu ditutup.

« »