Pitunjuk Wiwitan Gancang pikeun Trading Forex Di Afrika Kidul

Pitunjuk Wiwitan Gancang pikeun Trading Forex Di Afrika Kidul

30 Jul • Artikel Trading Forex • 717 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Pitunjuk Wiwitan Gancang pikeun Trading Forex Di Afrika Kidul

Naha anjeun énggal dina pasar dagang Forex Afrika Kidul? Perdagangan Forex disada mumusuhan sareng rumit pikeun ditungkulan, tapi éta henteu rumit. Éta sami sareng perdagangan saderhana, dimana padagang mésér paling handap sareng ngajual mahal. Nanging, perdagangan forex sadayana ngeunaan jual beuli mata uang dagang di pasar Forex.

Naon Forex?

Forex mangrupikeun salah sahiji pasar kauangan pangageungna di dunya. Pasar Forex ngadamel triliunan séntral mata uang unggal dinten sabab beroperasi 24 jam sareng tujuh dinten saminggu. Maka, dilaporkeun salaku pasar kauangan paling cair di dunya.

Dagangna langkung gampang diakses sareng langkung cair dibandingkeun sareng pasar kauangan sanés sapertos saham. Pasar perdagangan di Forex henteu terpusat ka daérah. Éta beroperasi 24 jam sapoé di panjuru dunya. Dimimitian di Sydney sareng réngsé di New York pikeun dagang di pasar forex tanpa masalah waktos lokal.

Sateuacanna, perdagangan ngalangkungan platform Forex tiasa diaksés ku lembaga kauangan ageung, kalebet bank. Ogé, éta disayogikeun ka perusahaan ageung, perusahaan multinasional sareng dealer mata uang pro. Éta kusabab sarat kauangan anu tinggi sareng rumit anu ditumpukeun ku pasar Forex. Usaha leutik sareng padagang masing-masing henteu tiasa dagang di platform Forex kapungkur.

Salila telat 90an, Forex janten sayogi pikeun sadaya jalma anu resep sareng usaha alit kusabab téknologi telekomunikasi anu luhur di Afrika Kidul sareng nagara-nagara tatangga. Fasilitas internét anu langkung saé narik jalma pikeun lebet kana pasar Forex pikeun ngahasilkeun langkung seueur pendapatan pikeun kulawargana.

Ieu pitunjuk jalan léngkah ngeunaan hal-hal dasar anu kedah terang salah sateuacan ngemutan dagang di pasar Forex.

Pilih calo anu pas di pasar Forex

Lengkah kahiji nya éta milih calo anu leres ka buka rekening dina Forex pasar. Teras, anjeun kedah parios naha calo anu dipilih diatur ku sahanteuna hiji entitas atanapi henteu. Mangrupikeun bagian penting pikeun diperhatoskeun sateuacan lebet pasar salaku padagang.

Calo dipilih. Naon salajengna?

Saatos dipilih calo, anjeun bakal ngagaduhan sababaraha pilihan pikeun ngamimitian karir dagang anjeun. Unggal calo nawiskeun sababaraha jinis akun dina platformna. Sababaraha ieu sapertos kieu:

  • Akun mikro: éta nyaéta akun pikeun pemula gaduh fee deposit minimum. Upami anjeun hoyong ngamimitian dagang anu mimitina, anjeun tiasa muka akun mikro dina platform Forex. Dina kaseueuran kasus, setoran minimum ZAR 3000.
  • Akun sedeng mangrupikeun akun anu paling kasohor pikeun padagang biasa anu ngamungkinkeun perdagangan anu saleresna kalayan rata-rata setoran. Éta nyayogikeun kauntungan sareng kauntungan maksimum sareng pangalaman pangsaéna pikeun ngagunakeun sababaraha alat pro kalayan sakedik biaya.
  • Akun VIP: éta nawiskeun setoran minimum pangluhurna ZAR 70000. Padagang anu berpengalaman seuseueurna nganggo éta. Éta nyayogikeun maksimal sareng alat anu pangsaéna dina platform dagang.
  • A akun demo: éta mangrupikeun akun anu pangsaéna pikeun latihan perdagangan pikeun pemula. Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun dagang sareng pasar perdagangan aslina tanpa résiko.

saatos muka rekening, anjeun tiasa ngamimitian ngajual sareng mésér pasangan mata uang anu parantos sayogi di pasar Forex. Di Afrika Kidul, pasangan mata uang anu paling sering dianggo nyaéta USD / ZAR anu cair pisan sareng tiasa diaksés.

Garis handap

Perdagangan Forex teras-teras ngahasilkeun kasempetan résiko anu signifikan di sagigireun kauntungan anu ngajangjikeun. A pemula di Pasar perdagangan Forex di Afrika Kidul kedah ngamimitian dagang ti a akun demo tanpa deposit duit nyata. Saatos gaduh pangalaman sareng alat sareng indikator tina platform, anjeun tiasa ngamimitian investasi artos dina pasar perdagangan. Dimimitian ku tips ieu, sareng anjeun bakal gaduh pamahaman anu saé tina dasar pasar sareng kumaha ngadamel perdagangan suksés di pasar Forex.

Komentar nu ditutup.

« »